Muhehe, muz ma pocit, ze 500e za 2 dospele, 4 deti a 2 stany plus dodavka v kempu je moc. Uvazuju, kdy se stihl prastit do hlavy![]()
Stěžovací vlákno
rasaNori Za noc?
brrr 6 noci:D V chorvatsku.
MP Meri tu gyndu rozhodne daj...ja som takto minuly mesiac panikarila, myslela som aj na tie kostice, lebo to tu @lenfixa uz raz spominala, a nic som nenahmatala, ale tak pre istotu..na usg nic, na mamo nasli...nastastie len nejaku somarinu co sa rozpusti sama (a zjavne ano, lebo ma to uz neboli)...ale ten klud na dusi teraz!
slniecko pred Veľkou nocou som neodolala a dala som si 2 dni po sebe krásne kosticove podprsenky, nech mám krásne prsia, a po 2.dni ma začal bolieť ľavý prsnik
trvalo 2 týždne, kým bolesť prešla.
Doufam, ze nejhorsi cast dne mam uz za sebou. Lehnu si s telefonem do postele a asi 2 cm od moji ruky bezi neco, co jsem identifikovala jako mlade pokoutnika domaciho. Nastesti jsem ho chytla a nezalezl kamsi do loznice. Jako toleruji pavouky ve sklepe, za kvetinaci na terase, ale at mi proboha nelezou do postele.
monis to znam, to se tak rano probudis, otocis hlavu a koukate si s pavoukem z voka do voka. Nastesti mam fobii jen na hady, to nam sem snad nevleze!
Bartoška....
RoSa Cože? ![]()
No doprdele! ![]()
RoSa Čest jeho pamatce. Byl fakt dobrej.
RoSa Četla jsem, ach jo
. Měla jsem ho ráda. Ať je mu lehká zem. ![]()
To jsou smutne novinky po ranu
Budiz mu zeme lehka!
Ach jo ![]()
achjo ![]()
slniecko pred Veľkou nocou som neodolala a dala som si 2 dni po sebe krásne kosticove podprsenky, nech mám krásne prsia, a po 2.dni ma začal bolieť ľavý prsnik
trvalo 2 týždne, kým bolesť prešla.
Ja ti to uplne vazne verim...mne to nerobi, zas ma bolieva chrbat ak ju nemam...ale myslela som aj na tu moznost.
Ovsem za verdikt "vsetko okej, vidime sa o dva roky" ta tortura stala.
Výborný herec, krásný, charismatický chlap. Ať odpočívá v pokoji.
Ach jo, ta 78 je nejaky osklivy zlomovy cislo ...
moora jj, David Lynch, muj tchan...vsechno stejnej rocnik a vsichni letos.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí