a že vždycky napíšou při pátku, co? člověk se vynervuje, víkend v háji...
mě jednou takhle naháněla paní z finančáku, že to mám blbě spočítaný a pak se ukázalo, že se překoukla o řádek a spletla si životní a penzijní připojištění.
mě jednou takhle naháněla paní z finančáku, že to mám blbě spočítaný a pak se ukázalo, že se překoukla o řádek a spletla si životní a penzijní připojištění.
Jo, ten pátek je na prd. Ale však ono mi nic neuteče, ani já před nima neuteču... ![]()
Asi do te doby, kdyby jen on sam byl workoholik, OK...nekdy se to cloveku nakupi a prace je vic. Ale kdyby mi kdokoliv navrhl at mam druhou praci po vecerech....to mi prijde pres caru.
Jestli snad chci hypoteku?
aha ta nespavost... res to. je to zavislost jako kazda jina, co na tom ze vypada "uslechtile", dusledky stejny:-(
Leda odchodem, resit to musí, pokud bude chtít, pouze druhá strana.
no však:-)
tak super:-) bylo by fajn domluvit si nějaká pravidla - samozřejmě že musí chtít on, bez toho by to nešlo. ale obávám se že nechávat to plavat až bude zas nejhůř a furt tak dokola taky není dobrý... a výhledově bych mu nastínila k zamyšlení proč si vlastně z práce dělá (jediný) smysl života, jestli je to opravdu tak. k jeho zamyšlení, aby to bylo správně pochopeno napoprvé, prosím:-)
Před pár lety se sem dostal ten zavíječ, z jihovýchodní Asie, ehm![]()
Mně ten čínskej zavíječ vloni sežral všechny buxusy na zahradě.
Taky jsem to zjistila pozdě, až když se "prožral" na povrch - někde jsem tady kdysi dávala fotky.
a POZOR: postřiky fungujou, i když už je keř zcela ožranej!
Decis Protech (tip od ředitele botanické zahrady, prý tím stříkají všechno)
Letos někdy v dubnu jsem tím keře postříkala, a už na nich rašej krásný zelený nový lístečky! Housenka ani jedna!
Takže keříky nevyhazovat, ale ošetřit!!! (už i kvůli sousedům... teď jsem totiž zkoumala keře u souseda, a jsou plný vyžranejch zeleno-černejch housenek - on nic netušil, myslel, že mu ty keře uschly...)
Tady aktuální foto jeho buxusů ![]()

A tady náš keř teď (vloni měl cca 1,6m na výšku, musela jsem ho trochu zkrátit, aby to zvládnul):

já si podle plánu loni pořídila a zasadila... a přesně takhle scíply. tak jsem googlila a ano, postřiky fungujou, ale musí se stříkat pořád, ty mrchy přežívají v půdě a buď stříkat furt do aleluja, nebo zasadit něco jinýho. já teda nemám nic proti "chemii" ale spíš by mě to otravovalo, takže jsem je vyhodila (byly ještě malý) a zkouším místo nich hebe:-)
já to teď stříkám cca á 3 týdny, koupila jsem si na to ten pumpovací rozprašovač; dávám 1-2ml jedu na 1,5 litru vody; no a pokud teda už vyhodit, tak radši prosím spálit, i s tím sajrajtem! (z ohleduplnosti k sousedům)
Dík za rady. Probereme to a zvážíme, zda bojovat nebo vykopat a spálit. Blbé je, že i když to postřiky zvládneme, bude to asi velmi brzy zpét odněkud z okolí.
prave, to "strikani porad" je asi nafurt. kazdy tri tydny nafurt? to bych nedala...
Mno, tak chtěj jen výpis z katastru apod., páč si vodepisuju hypotéku. Zaplaťpříroda za to.
Tak to vás lutujem. Teda ten kríček. Ja som bola minulý týždne zdesená, ked som na našom našla niečo ako popolček. Hned panika, pretože nás živý plot má 12 m dĺžku a 1 meter šírku a ved cca 25 rokov. Striekam ako divá a dúfam.........
Mimochodem až teď mi docvaklo, na co vůbec chce finanční úřad po mně ty papíry, když mě už asi pět let kasíruje z daně z tý samý nemovitosti. Jak mi to asi - ten samej úřad - vypočítává? Pohledem z vokna?!
Miluju Babišovy úředníky.
Tak to by bylo teprve strašná škoda! Držím palce.
Objednavam zajezd, 3x paskovi po telefonu reknu ze odlet z ostravy, a ve smlouve za kterou mam do rana zaplatit zalohu 9 tis. Praha? Delaj si srandu? Na infolince mi slecna neni schopna odlet ve smlouve predelat, neni mi schopna rict, jestli kdyz zalohu zaplatim za odlet z phy a pak to nepujde zmenit na ovu jak se to bude resit...ja rikala ze mame jet autem do chorvatska ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.