Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. května 2017 10:14
Reakce na barbucha:

a že vždycky napíšou při pátku, co? člověk se vynervuje, víkend v háji...

mě jednou takhle naháněla paní z finančáku, že to mám blbě spočítaný a pak se ukázalo, že se překoukla o řádek a spletla si životní a penzijní připojištění.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 21. května 2017 10:16
Reakce na moora:

Jo, ten pátek je na prd. Ale však ono mi nic neuteče, ani já před nima neuteču... 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 21. května 2017 12:29
Reakce na :

Asi do te doby, kdyby jen on sam byl workoholik, OK...nekdy se to cloveku nakupi a prace je vic. Ale kdyby mi kdokoliv navrhl at mam druhou praci po vecerech....to mi prijde pres caru.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. května 2017 12:46
Reakce na :

Jestli snad chci hypoteku?

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 21. května 2017 13:01
Reakce na :

aha ta nespavost... res to. je to zavislost jako kazda jina, co na tom ze vypada "uslechtile", dusledky stejny:-( 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. května 2017 13:04

Leda odchodem, resit to musí, pokud bude chtít, pouze druhá strana.

49363 příspěvků moje polička 21. května 2017 14:20
Reakce na Mutziputzi:

no však:-)

49363 příspěvků moje polička 21. května 2017 20:54
Reakce na :

tak super:-) bylo by fajn domluvit si nějaká pravidla - samozřejmě že musí chtít on, bez toho by to nešlo. ale obávám se že nechávat to plavat až bude zas nejhůř a furt tak dokola taky není dobrý... a výhledově bych mu nastínila k zamyšlení proč si vlastně z práce dělá (jediný) smysl života, jestli je to opravdu tak. k jeho zamyšlení, aby to bylo správně pochopeno napoprvé, prosím:-)

Offline RoSa
10178 příspěvků moje polička 21. května 2017 21:13
Reakce na Sweet Potato:

Před pár lety se sem dostal ten zavíječ, z jihovýchodní Asie, ehm

Mně ten čínskej zavíječ vloni sežral všechny buxusy na zahradě. Taky jsem to zjistila pozdě, až když se "prožral" na povrch - někde jsem tady kdysi dávala fotky.

a POZOR: postřiky fungujou, i když už je keř zcela ožranej! 

Decis Protech (tip od ředitele botanické zahrady, prý tím stříkají všechno) Letos někdy v dubnu jsem tím keře postříkala, a už na nich rašej krásný zelený nový lístečky! Housenka ani jedna!

Takže keříky nevyhazovat, ale ošetřit!!! (už i kvůli sousedům... teď jsem totiž zkoumala keře u souseda, a jsou plný vyžranejch zeleno-černejch housenek - on nic netušil, myslel, že mu ty keře uschly...)

Tady aktuální foto jeho buxusů

A tady náš keř teď (vloni měl cca 1,6m na výšku, musela jsem ho trochu zkrátit, aby to zvládnul):

49363 příspěvků moje polička 21. května 2017 21:18
Reakce na RoSa:

já si podle plánu loni pořídila a zasadila... a přesně takhle scíply. tak jsem googlila a ano, postřiky fungujou, ale musí se stříkat pořád, ty mrchy přežívají v půdě a buď stříkat furt do aleluja, nebo zasadit něco jinýho. já teda nemám nic proti "chemii" ale spíš by mě to otravovalo, takže jsem je vyhodila (byly ještě malý) a zkouším místo nich hebe:-) 

Offline RoSa
10178 příspěvků moje polička 21. května 2017 21:23

já to teď stříkám cca á 3 týdny, koupila jsem si na to ten pumpovací rozprašovač; dávám 1-2ml jedu na 1,5 litru vody; no a pokud teda už vyhodit, tak radši prosím spálit, i s tím sajrajtem! (z ohleduplnosti k sousedům)

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 21. května 2017 22:58
Reakce na RoSa:

Dík za rady. Probereme to a zvážíme, zda bojovat nebo vykopat a spálit. Blbé je, že i když to postřiky zvládneme, bude to asi velmi brzy zpét odněkud z okolí.

49363 příspěvků moje polička 22. května 2017 08:23
Reakce na Sweet Potato:

prave, to "strikani porad" je asi nafurt. kazdy tri tydny nafurt? to bych nedala...

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 22. května 2017 09:16
Reakce na moora:

a že vždycky napíšou při pátku, co? člověk se vynervuje, víkend v háji...

mě jednou takhle naháněla paní z finančáku, že to mám blbě spočítaný a pak se ukázalo, že se překoukla o řádek a spletla si životní a penzijní připojištění.

Mno, tak chtěj jen výpis z katastru apod., páč si vodepisuju hypotéku. Zaplaťpříroda za to.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 22. května 2017 10:26
Reakce na Sweet Potato:

Tak to vás lutujem. Teda ten kríček. Ja som bola minulý týždne zdesená, ked som na našom našla niečo ako popolček. Hned panika, pretože nás živý plot má 12 m dĺžku a 1 meter šírku a ved cca 25 rokov. Striekam ako divá a dúfam.........

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 22. května 2017 17:54

Mimochodem až teď mi docvaklo, na co vůbec chce finanční úřad po mně ty papíry, když mě už asi pět let kasíruje z daně z tý samý nemovitosti. Jak mi to asi - ten samej úřad - vypočítává? Pohledem z vokna?!  

Miluju Babišovy úředníky.

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 22. května 2017 18:48
Reakce na Janulik03:

Tak to by bylo teprve strašná škoda! Držím palce.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 22. května 2017 20:01

Objednavam zajezd, 3x paskovi po telefonu reknu ze odlet z ostravy, a ve smlouve za kterou mam do rana zaplatit zalohu 9 tis. Praha? Delaj si srandu? Na infolince mi slecna neni schopna odlet ve smlouve predelat, neni mi schopna rict, jestli kdyz zalohu zaplatim za odlet z phy a pak to nepujde zmenit na ovu jak se to bude resit...ja rikala ze mame jet autem do chorvatska