možná to chce nový plavky?![]()
Stěžovací vlákno
ty mam troje!
jedny z toho byl dost omyl,tedy.coz sem zjistla az minuly tyden,kdyz prisli myslela sem,ze dobry.![]()
A zkoušela jsi Airbnb? Myslím, že by se něco za slušnou cenu našlo...
ne a uz to ani nepotrebuju a povazuji za zbytecny,kdyz se tam muz domluvi kdekoli.
Ono taky zalezi na preferencich,ja sem dost rozmazlena a jen tak neco se mi nelibi.![]()
Ale ja vim,ze se lacinejsi da sehnat,ale ne tak jednoduse a taky to vetsinou neni nic extra.
Tak hlavně se tam brzy stěhuješ, ne? ![]()
no,zas tak brzy ne.
rozmezi tri az 5 let.to se muze stat veci.
Plavky? A nevravela si, že tie tankiny sú super? Tak ako je to?
byla to trihvezda, stejna jako ten hotelovy zajezd ve srovnani (a stejna kvalita, co mam zkusenost). kdybych chtela all inclusive ve 4* hotelu, taky se urcite nevejdu do tech 100tisic ve ctyrech lidech. ano od more to bylo kousek pesky (google maps pravi 250m), ale pres mestskou promenadu. stejne jsme obrazeli plaze tak v okoli 20km. probihalo to tak, ze muz vecer prosel google maps a rano nas odvezl tam, kde se mu libili fotky. a vecer jsme vzali rucniky a suche pradlo a sly se vykoupat do more, pak na vecu, deti si cestou domu koupily zmrzku, zadny stres.
ale to je o tom, jaky typ dovolene vam vyhovuje. ja se stejne v tom jednom rezortu valet nevydrzim, animace mi pripadaji uplne mimo, to pro me neni zadna vyhoda. takze jsme akorat doplaceli navic na vylety, all inclusive propadala na oltar hotelu a ja jsem podruhe platila za obed v restauraci.
ja tento zpusob dovolene taky neradila tobe nebo Viktorce (ta se ale zeptala na budget), ale rasaNori, o ktere vim, ze to ma podobne jako my.
no... tak invia mi najde takových zájezdů víc než tisíc:-) každopádně co popisuješ zní moc hezky, ono v tom hotelu já osobně se sice nenudím, ale s dětma by nebylo k vydržení, musí tam být i jiný atrakce než moře (a rozhodně ne animace uaaaa:-( i když větší holky by se asi vydržely opalovat a tak...
ja si koupila jedny bikiny a dvoje tankiny.
tankiny jsou super.![]()
ja to nemyslela zle,jen sem chtela zmirnit nadseni,ze se tam da najit hodne lacine ubytovani.Ano,da,ale....tak jen aby kdo by mel zajem spis pocital tak s ubytovanim okolo tech 35e za den.
My do hotelu taky nejezdime,to jsme jen jednou leteli na Kretu.Jinak si dojedem kam chcem a resime ubytovani az tam a jidlo se resi v tavernach.Uz bych v hotelu jist moc nechtela.Na Krete varil Egyptan.![]()
Ale rodina s detma to ma jednoduzsi,to je jasny.
continuity My se s dětmi vejdeme do cca 65-70ti tisíc v Řecku na 11 dnů vždycky, a to jezdíme s cestovkou ( pořád stejnou ). Pobyt včetně letenek nás stojí do 45-ti , většinou míň ( kupujeme v akci, takže ušetříme ), auto stojí cca 10, máme apartmán 1 min od moře, v tavernách jíme tak jednou denně, záleží kam přes den jedeme.
to je slusna cena.No,ne,ze by nebylo prijemnejsi stat to min,ale kdyz si uvedomim co tam vzdycky nechame my.
ale zase jsme tam mesic,no.
Nedavno me sokovala jedna zenska,kdyz sem ji rekla,ze muz je Rek tak prej-to je dobry,to mate dovolenou zadarmo.![]()
Mně to připadá ve čtyřech fajn, pobyt včetně letenek jsme zkoušeli zařizovat i po vlastní ose, ale hlavně kvůli letenkám ta základní cena vždycky dost narostla.
leda letenky objednat v lednu.:-)Ale zase zalezi kam.
Ale tohle je dobry tak proc to menit,ze?
Nas ta Kreta taky pres cestovku vysla lacineji nez kdyz jezdime samy.1800euro s polopenzi,14 dni.Hotel byl krasnej,ale na Kretu uz nikdy.:-D
Proč už nikdy? Já tam byla teda jen jednou a taky mi to stačilo, ale hlavně proto, že mám radši menší ostrovy, které se dají objet.
je tam strasny vitr.Denne 14 dni vitr,ze i dva dny jsme byli jen u bazenu a to je co rict,muz se koupe jen v mori.Pujcili jsme si auto,dojeli na druhou stranu a tam vitr,ze lital i rucnik.![]()
Egypsky kuchar,muz si musel nekolik km chodit pro Recke noviny,k dostani byli jen Nemecke a Ruske.
Kreta je na me moc turisticka ja radsi pevninu a domorodce.
Joo, sa mi zdalo. A ja som zas ešte žiadne plavky, v ktorých by mi bolo dobre , tento rok nekupila. ![]()
ja si asi nikdy plavky v kterych by mi bylo dobre nekoupila.![]()
Ja bych si potrebovala koupit tu postavu na kterych prezentuji ty plavky.![]()
Na muj vkus delaji ty kalhotky moc nizke,ty vyvyseny uz taky zas mit nemuzu a neco mezi se neda sehnat.![]()
Tankiny jsou fajn,ale bude to jisty nekomfort u opalovani a ja nesnasim nesoumerne opaleni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.