sa priznám, že som v zúfalstve skúšala aj také pre XXL, mali vysoký pás, ale to čo na mňa vybehlo v zrkadle, bolo nepublikovateľné. Doteraz ma budia v noci nočné mory.
![]()
sa priznám, že som v zúfalstve skúšala aj také pre XXL, mali vysoký pás, ale to čo na mňa vybehlo v zrkadle, bolo nepublikovateľné. Doteraz ma budia v noci nočné mory.
![]()
poridime si burkiny.![]()
Nestraš. To zostanem teda na zahrade a polejem sa hadicou. Pozdravujem týmto viktorka_od splavu
No, ešte tam vlastne bude detský bazén s vodotryskom. Heč! ![]()
zahrada je taky fajn.![]()
Ale on clovek ty komplexy ztrati na ty plazi.A muzi zakazu fotit.![]()
dnes jsem podruhé zmokla
vypadám fakt strašně, nohy i boty od bahna, vlasy naprosto nepublikovatelné, halenky sežmaná, a to mě čeká ještě kurz nemčiny, kam chodí samé krásné ženy, a večer hraní her. ach jo. ani se mi tam nechce jít.
Ja si vždy zmyslím na film Pravdivé lži, ako si
Jamie Lee Curtis namočí vlasy , nahodí úsmev a kráča . Tak sa inšpiruj. Sorry, že ma to pobavilo. ![]()
třeba taky všichni zmokli :-D A co budete hrát? :-D
jako kdybych vlasy měla, tak mi to tak nevadí. ovšem když zmokne plešatá hlava s clip in příčeskem, není to úplně optimální ![]()
ty jo, nevím, záleží, co přinese. ubongo, nebo pictureteku, nebo něco tak.
neznám, už googlim
ještě různé známé, ale mám výpadek a nemůžu si vzpomenout
jsou karetní, v jedné se jakoby staví město, na karty se dávají žlutá kolečka, druhé má jako podklak starou itálii a bojuje se o regiony, karty jsou žoldáci a potom karty jako jaro, zima, valkýra apod.
koukám, že jste na tom podobně jako já :-D
už mám skoro alzheimera ![]()
![]()
Neznáš Ubongo?:-O Napravíme!
ubongo je skvělý!
ubongo znám jenom krabici, teda myslim, že jsem to jednou hrála a že mě rozdrtilo desetiletý dítě, je to na postřeh, že jo ![]()
ja si vzdy predstavim, ako ta voda od tych kvetin musela smrdiet (alebo je tam nejaka chemia a potom to je len zelene) ![]()
Mne soucasny trend nizkych kalhotek vyhovuje, ty vetsi mi delaji bricho ( kolem pupiku mam dokolecka trochu tuku a jakekoliv vyssi ho bud podeprou, nebo se do nej rovnou zariznou, uaa)... A to mam v pase aktualne 67 cm...
Taky neznam, budes nas to holt muset naucit :-D
Ja jsem si koupila ted tankiny od Prany, akorat k nim neni spodek. Ten ze starych plavek uz moc nepremava :D a je to dobry, uz vypadam jako tehotna, ne jako tlusta :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.