Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 25. května 2017 18:46

palahniukowa

slniecko

Já vám teda držím palce, ať se jedná o cokoliv.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 25. května 2017 19:02
Reakce na slniecko:

nakopilo sa mi velmi vela malickosti, do ktorych sa zakomponovala moja podarena matka a jej kopia - moja sestra. dolujem zo seba posledne zvysky sil, aby som kazdemu pomohla, vysla v ustrety, bola pozitivna. fejkujem, ze nie som depresivna, aj ked som a velmi, a uz som presvihla nejaky limit, lebo uz voci tomu nedokazem ohradit. asi som sa nervovo zrutila, ale stald rozmyslam, proste nedokazem zastavit hlavu, hoci telo nevladze a teraz cakam, ci sa to nejako vypne samo alebo co.

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 25. května 2017 19:04
Reakce na palahniukowa:

Myslim na Vás. A prosím, pošlete ty dvě už jednou taky do prdele.

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 25. května 2017 19:07
Reakce na palahniukowa:

Drž se. Ty dokážeš mnohem víc, než si teď myslíš, ať se stalo cokoli.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 25. května 2017 19:21
Reakce na Ounz:

Myslim na Vás. A prosím, pošlete ty dvě už jednou taky do prdele.

Presne.

palahniukowa vyhledejte lekarskou pomoc, tohle nemuzete zvladnout sama. To je strasny, kam cloveka dokaze dohnat vlastni rodina. Vy nikomu naprosto nic nedluzite!

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 25. května 2017 19:37
Reakce na palahniukowa:

Lekára. A možno hospitalizáciu, ak sa nedokážeš od nich aspoň na 2-3 týždne odstrihnúť. Čo pri rozbehnutej depresii môže byť problém.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 25. května 2017 19:39

dakujem vsetkym za podporu. uz som ich obidve do prdele poslala, ale ony zacali chodit po mojich susedoch a znamych a z toho som uplne vykolajena. nemozem vstat z gauca, ale mam take desive zachvaty pragmatickej racionality - uz som napr. uzavrela semester a prerozdelila psom peniaze na sporiacich uctoch a pod., je to sakra desive tento stav.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. května 2017 19:49
Reakce na palahniukowa:

teda až tak blbě na tom nejsem, ale poslední dny už jsem taky na dně všeho.

ale myslím, že vy byste měla někam zajít. myšleno někam odborně.

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 25. května 2017 19:53

Jinak souzním s ostatními, taky bych požádala odborníka o pomoc, to se sám asi už nedá zvladnout..a není na tom nic špatnýho

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 25. května 2017 19:56
Reakce na Ounz:

odbornika mam, ale silu nie. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:01
Reakce na palahniukowa:

nakopilo sa mi velmi vela malickosti, do ktorych sa zakomponovala moja podarena matka a jej kopia - moja sestra. dolujem zo seba posledne zvysky sil, aby som kazdemu pomohla, vysla v ustrety, bola pozitivna. fejkujem, ze nie som depresivna, aj ked som a velmi, a uz som presvihla nejaky limit, lebo uz voci tomu nedokazem ohradit. asi som sa nervovo zrutila, ale stald rozmyslam, proste nedokazem zastavit hlavu, hoci telo nevladze a teraz cakam, ci sa to nejako vypne samo alebo co.

Prosim, prestante ze sebe dolovat posledni sily, abyste "kazdemu pomohla", a zacnete konecne pomahat hlavne sobe. Souhlasim s ostatnimi, ze ve vasem soucasnem stavu by to chtelo odbornou pomoc. 

A ze matka a sestra chodi po sousedech a po znamych!? At si chodi. Vasi skutecni pratele vas znají a do tech ostatnich vam vubec nic neni, ti at si klidne mysli, co chteji.

Myslim na vas a drzim palce 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:01

Chjo, začína skúškové, v utorok ma čaká prvá skúška, ešte som to nevidela... okrem toho musím odovzdať kopu rôznych elaborátov, pripraviť poster na konferenciu, pohnúť s písaním článku a k tomu uvariť večeru..

A čo robím? ... striedavo smrdím na nete a hrám debilné hry na tablete  

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:02
Reakce na palahniukowa:

Chápu..achjo. Moc mě nenapadá, co napsat, ale určitě máte nějaký důvody proč tu sílu ještě zkusit najít..já Vám věřím, že to dáte

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:05
Reakce na palahniukowa:

Asi nejdriv potrebujete silnejsi chemii, ktera vas dostatecne oblbne, aby vam bylo jednani rodiny jedno - jenom docasne samozrejme. A pak az teprve muzete resit dalsi veci. Odbornika mate, ale v tuto chvili by bylo lepsi se nechat vysetrit/hospitalizovat? Ale nejsem odbornik, tak bych nerada sirila bludy. 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:06
Reakce na palahniukowa:

Mňa to desí už len čítať... rodina-nerodina, tu asi pomôže len úplne sa odstrihnúť od nich a od všetkých spoločných známych. alebo ak je to len trochu možné, presťahovať sa a začať nový život...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:08

a mám hate na odlehčení.

dnes je zřejmě mezinárodní den dobytka na silnicích.

korunu pro největší samici od hovězího získává řidička fordu v bekovce, která s ohledem na telefon připláclý na uchu dokázala během asi pěti minut mě jednak omezit tak, že jsem mimo obec brzdila z 90 na 40, protože mi vjela před auto z vedlejší. ale to nic, to se stává. potom ale zpomalovala, zpomalovala, přestože na blížícím se semaforu byla zelená....a zpomalovala a....až prostě zastavila na semaforu, na kterém ale stále svítila zelená. a stála. blikání nepomohlo. vyrazila až na druhé zatroubení. telefon měla pořád na uchu. (ale možná že jela do nemocnice odlepit omylem vteřinovým lepidlem přilepený mobil, kdoví).

a korunu pro samce hovězího získává řidič kamionu, který mě při tom, když jsem ho předjížděla, vytlačil se silnice na přenosnou dopravní značku na mé straně, která stála dost v pruhu. ještě asi hodinu se mi třásly ruce. nevím, co tam dělal, nebo jestli to nedejbože nebylo úmyslně, ale mezi ním a značkou jsem se prosmykla tak s deseticentimetrovmi mezerami po stranách 

dnes jsem ujela jen necelých 110km. přesto se mi ještě stihlo stát, že mi na křižovatce coby osobě jedoucí rovně nedali přednost dva chlapi odbočující vlevo tak, že když jsem první srážce zabránila jen prudkým dupnutím na brzdy uprostřed křižovatky, tak ten první klidně odjel, ale za ním ještě projel další  a při předjíždění popelářského vozu na té dlouhé rovné silnici, přehledné, kterou jsem už zmiňovala, vyjel přede mě v okamžiku, kdy jsem míjela popeláře skoro stovkou, zleva z vedlejší chlap. ani nevím, co jsem vlastně udělala, že jsem se vyhla jemu, popelářům, autům v protisměru a všichni jsme to přežili.

šok na každých asi 25 km je na mé oslabené nervy nějak moc.

já vím, že tu pořád hatuju, ale prostě mě přijde, že poslední měsíce těm řidičům fakt hráblo. že jezdí nějací duševně nemocní lidi nebo já fakt nevím.

Offline continuity
43154 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:18
Reakce na Jiná Realita:

me dnes na 15km dalnice dva kusy dobytka podjizdeli a misickovali u toho. kolona v obou pruzich, zadne takove, ze jsme se vlekla v levem 110km v hodine a vedle mne volny pruh.

a toto, to uz mi dochazi rec. normalne bych mu to nechala odpracovat do konce jeho dni, nebo jsou skvrny na slunci nebo uz nevim...

http://olomouc.idnes.cz/ridic-kamionu-chtel-projet-zavrene-sedlo-protrhl-nadrz-a-ponicil-asfalt-1aj-/olomouc-zpravy.aspx?c=A170525_131121_olomouc-zpravy_stk

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:19
Reakce na palahniukowa:

z hospitalizace bych měla strach, ale z léků ne, ty jsou na místě. vůbec bych nesbírala sílu, naopak bych si dovolila ji nemít

držím palce

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:20
Reakce na continuity:

já jsem rozhodnutá pořídit si kameru. hlavně kvůli sobě, protože kdyby se něco stalo, tak mi policie asi neuvěří, že to nebyla moje chyba.

zajímalo by mě, kdo proplatí škody po tom kamionu, slyšela jsem to v rádiu - myšleno i ušlou dobu, po kterou to budou znovu opravovat.

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:22
Reakce na Jiná Realita:

kdepak, dnešním vítězem se stává...:-)

...ranní špička, rušná křižovatka, přijíždí houkající sanitka - štronzo - stojí všichni

vtom se vynoří cyklista v barevném oblečku, opíše oblouk napříč křižovatkou tak, že sanitka musí brzdit a ladně mezi zkoprnělými řidiči kteří se ještě dlouho nerozjíždějí prokličkuje pryč