brrrr...toto sú nápady...som si skúsila predstaviť psa a nielen, že sa mi zjavil ľahko hyperaktívny bernardín, ale ešte ma aj začal nadšene oblizovať.
Že som to neskúsila radšej s tým barovým povaľačom
.
brrrr...toto sú nápady...som si skúsila predstaviť psa a nielen, že sa mi zjavil ľahko hyperaktívny bernardín, ale ešte ma aj začal nadšene oblizovať.
Že som to neskúsila radšej s tým barovým povaľačom
.
Já když čtu, tak to mám absolutně bez obrazu. Vůbec mi to nevadí, do příběhu se vžiju i tak.
Jam si zase představuju dost a živě..někdy je to k mý vlastní škodě ![]()
poprosila som blizku osobu o pomoc a dostalo sa mi reakcie "to zvladnes, si v poslednom case velmi apaticka a vobec sa nesnazis, musis sa proste VIAC snazit". toto je presne reakcia typu "to musis rozbehat a rozchodit, nie sa povalovat" na cloveka, ktory ma zlomene obe nohy a skuvina od bolesti. vypocula som si, ako sa izolujem, klesa mi vykonnost, vobec nie som vesela, neusmievam sa, nesnazim sa a som velmi pasivna a este aj ten pes mi vyvadza. racionalne chapem, ze nie kazdy vie komunikovat s clovekom, ktory je totalne v depresii (nie v "depke"), ale emocionalne ma rozbilo uplne a som strasne v prdeli. dakujem vsetkym za podporu a pomoc.
asi bude lepší odborník než osoba blízká...
moc na Tebe myslím - neboj se, bude to dobré!!! ![]()
Proím, běžte k doktorovi, hned, anebo aspoň co nejdřív...a na tohle se vykašlete. Holt prostě v tuhle chvíli nemáte okolo sebe nikoho, koho potřebujete, tak to prostě je, to se stane. Ale šup k odborníkovi, k někomu, kdo ví, jak mluvit s člověkem v depresi, A nejen mluvit. @palahniukowa
To je mi líto, žes trefila zrovna někoho tak natvrdlého. Bohužel to tak je, že pro samé "depkaře" si spousta lidí myslí, že i skutečná deprese se dá vyběhat nebo přepít s kámoši.
Je dobře, že názor té osoby nepovažuješ za relevantní.
Mám to stejně, nikdy jsem nic neviděla. Nechápala jsem ty stížnosti čtenářů na filmy, že si hrdiny představovali jinak ... Veškerá moje představivost se odehrává jen ve slovních popisech.
Vot technika balsaja: antivirus mi oznamil, ze nalezl 6 podezrelych fotografii v mem mobilu. Kdyz jsem se dotazala, co tim mysli, oznamil mi, ze podezrele fotografie jsou rozmazane ci NUDNE. To mi ted jako bude lustrovat, co a jak fotim? A nejvetsi WTF, ktery fotky jako vybral? Bonsaicats, jak synchronizovane spej na kresle!!!
![]()
Ach jo, tak už si tady kolik hodin lámu hlavu, jestli to mám nebo nemám. Poctivě se snažím něco si představit - a funguje inverzní syndrom "nemysli na bílého velblouda."
Přitom já v denním snění trávím spoustu času, ale teď zjišťuji, že moje představy a fantazie nejsou obrazové, ale dějové a slovní.
Já to mám úplně stejně
Ale obrazovou představivost bych teda brala..
Já si zase neumím představovat lidi. Když už, tak velmi sporadicky, třeba jen zezadu a s drobnými detaily. I konkrétní věci. Vždycky si je představím tím nejjednodušším způsobem. Řekne se truhla, tak si představím obyčejnou dřevěnou, jen zámek a žádné detaily. Ani barvu chudák nemá. Ale zase různá místa si dokážu představit do posledního šutru. Nevím, proč to mám tak rozdělené. :D
poprosila som blizku osobu o pomoc a dostalo sa mi reakcie "to zvladnes, si v poslednom case velmi apaticka a vobec sa nesnazis, musis sa proste VIAC snazit". toto je presne reakcia typu "to musis rozbehat a rozchodit, nie sa povalovat" na cloveka, ktory ma zlomene obe nohy a skuvina od bolesti. vypocula som si, ako sa izolujem, klesa mi vykonnost, vobec nie som vesela, neusmievam sa, nesnazim sa a som velmi pasivna a este aj ten pes mi vyvadza. racionalne chapem, ze nie kazdy vie komunikovat s clovekom, ktory je totalne v depresii (nie v "depke"), ale emocionalne ma rozbilo uplne a som strasne v prdeli. dakujem vsetkym za podporu a pomoc.
K doktorovi.
A presťahovať.
Toto nie je spoločnosť, za ktorou by bolo treba plakať.
Něco se mi stalo s nohama, chodidly přesně.
Za poslední dva tři měsíce jsem si koupila čtvery boty, všechny mi první dny byly dobře, netlačily, ale v poslední době mě jedny tlačí pod prsty, další na prstě, další na patě, takže jsem je postupně prostřídala a mám na všech místech puchýře, takže mi zbývají žabky, ale to si zase udělám otlak mezi palcem.
Sedím doma a plánuji koupi dalších .....![]()
Souhlasím se slnieckem. Teď už jde ale vážně do tuhého!
Stav, který popisuješ, už je opravdu zralý na to, se neprodleně objednat i na psychiatrickou ambulanci, kde jsou na léčbu deprese specializovaní. S tím už si psycholog, ke kterému jsi říkala, že chodíš, neporadí.
A osoba blízká, že se jí zdráhám s takovýmhle přístupem tak vůbec nazvat, tvůj zdravotní stav jenom zhorší, pokud s ní budeš nadále udržovat kontakt a nebudeš se plně věnovat léčbě.
Psala jsi, že se nechceš stěhovat, že tam máš práci, dům, psy. Ale já se ptám, stojí ti to za to? Za tvoje zdraví, za život? Já vím, že to je obrovský a děsivý krok a i já, ačkoli takové problémy nemám, bych se něco takového zdráhala udělat, ale možná ti nic jiného nezbude. Prodat dům, sbalit psy a najít si někde daleko pěkné místo k životu.
Moc na tebe myslím a snad se věci brzy obrátí k lepšímu. ![]()
Sťažujem sa na to, že som poslednú dobu tak zavalená robotou, že mám veľmi blízko k vyhoreniu. Všetko mi trvá, veci, ktoré by som inokedy mala hotové za hodinku či dve mi trvajú 3x toľko, nebavia ma, zle sa mi píše, rozmýšľa aj komunikuje s klientmi, v noci nemôžem spávať, začínam robiť chyby a najhoršie je, že nakoľko som SZČO nemôžem ani šéfovi povedať, že na to kašlem a idem na dovolenku, nakoľko šéf som ja....
Tým skôr môžeš. A čím skôr to urobíš, tým je väčšia šanca, že sa vyhneš prúseru z nejakej vážnej chyby, ktorá sa ti stane z únavy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.