Nedá sa, prácu nemôžem presunúť na inú osobu, musím ju urobiť ja osobne a termíny sa zrušiť nedajú...ale už som si naplánovala dovolenku hneď ako je to možné, tak dúfam, že trochu zrekreujem...
Stěžovací vlákno
Reakce na palahniukowa:
Psala jsi, že se nechceš stěhovat, že tam máš práci, dům, psy. Ale já se ptám, stojí ti to za to? Za tvoje zdraví, za život? Já vím, že to je obrovský a děsivý krok a i já, ačkoli takové problémy nemám, bych se něco takového zdráhala udělat, ale možná ti nic jiného nezbude. Prodat dům, sbalit psy a najít si někde daleko pěkné místo k životu.
Moc na tebe myslím a snad se věci brzy obrátí k lepšímu. ![]()
Chtěla bych poupravit tento svůj názor na stěhování. Přemýšlela jsem nad tím, že to je sice dobře míněná rada, ale pro člověka v depresi asi dost neproveditelná. Stěhování je samo o sobě dost stresující záležitost, a k tomu, aby někdo od základu takto změnil svůj život a začínal někde od nuly potřebuje být dost silný.
Možná bych opravdu zvažovala tu nemocniční léčbu, v tvém případě to zahrnuje i to, svěřit psy do péče spolehlivého člověka, abys si o ně nemusela dělat starosti. Tam budeš moct úplně vypnout a pozbírat se. Kdyby to z nějakého důvodu nebylo možné, snažila bych si omezit stresové faktory na minimum k přežití. Nejsi povinna nikomu nic dokazovat ani sousedům ani v práci. Každo pádně to chce kvalitní lékařskou péči.
To stěhování bych nechala na později, až se budeš cítit lépe a brala to jako prevenci proti tomu nespadnout do toho znovu.
Drž se! ![]()
Prvni letni den = vypalena raminka.
v mém případě první letní den = spálené vršky ramen a vypálený výstřih vzadu, ať je jakýkoli. zpravidla mám nějaký hodně malý, takže zbytek léta už mám vzadu nahoře vypálený oblouček ![]()
já jsem si včera poctivě namazala ramena, ale na výstřih jsem úplně zapomněla ![]()
To je furt dobry, ja se poctive namazala, nahodila fotobatoh a popruh mi ten krem ve svem okoli sedrel, takze jsem byla odrena a jeste spalena. btw, nerikala jsem to na deskovkach? ![]()
![]()
Já se nespálim, jen sem pak fakt pruhovaná ![]()
v mém případě první letní den = spálené vršky ramen a vypálený výstřih vzadu, ať je jakýkoli. zpravidla mám nějaký hodně malý, takže zbytek léta už mám vzadu nahoře vypálený oblouček ![]()
Mam to stejne, plus letos mam i vystrih vpredu do V a zada lehce do racerback. Mam to rude, snad to prejde jako obvykle zpet do vapenky. Jenze jedu na konferenci a mela jsem na vecer nachystany top s vicemene odhalenymi rameny - musim honem neco vymyslet.
Ja a nejblbejsi je, ze se na ramenou spalila i dcera. Ja vazne nevim, na co jsem myslela.
Lehátko, slnko, pivko a klídek. Vyzerám ako uvarený rak. Aj by som dala odstrašujúce foto, ale nebude, taká zlá.
Jo a vypálené okolo očí v tvare okuliarov. Ha. PANDa méno mé.
Vloni jsem absolvovala několik svateb a měla jsem na ně připravené šaty s hlubokým výstřihem na zádech. V květnu jsem si vypálila racerback sportovní podprsenku tak, že celé léto byla se mnou...v těch šatech to bylo parádní!:D takže soucítím...
dakujem.
stahovanie (+ zmena mesta) je vec, ktora vyzaduje vela energie, vybavovanie, hladanie prace, stres, socializaciu a pod. aj pre clovek, ktory tuto zmenu spravit chce, no ja mam problem s "beznou prevadzkou", takze rada v zmysle "odstahuj sa" ma sice svoju logiku a vyriesila by vela veci, ale momentalne ma skor ubija to, ze toho nie som schopna a prepadavam sa hlbsie, nez by ma to z celej situacie tahalo von. uznavam, ze to moze posobit "ona si nechce pomoct", ale na toto skutocne energiu nemam.
+ dalsia vec: dostala som ponuku o par mesiacov odist do hlavneho mesta a pracovat znova v reklame, dokonca by som Zunu mohla bravat so sebou do prace, lebo "ked moze mat niekto ako dezert brko, ty mozes mat pod stolom psa", co je pre mna vyhodny a zaujimavy pristup, pravda je, ze som v tomto kolotoci pracovala a bojim sa, ze by som opat prepla do takeho toho stresoveho modu plneho deadlinov a "plnej" hlavy; teraz mam skor pocit, ze tu hlavu nutne potrebujem vypnut a odchod domov a relativny klud v skolstve bol/je fajn. skor som nastavena sa usadit v dome so zahradou a psami, nez fungovat ako bohem v kreative. mozno na to len nemam energiu, ktovie.
add moja mama: ono to chodenie po susedoch a znamych neznamena, ze im zvoni pod dverami (len v jednom pripade), skor je to o tom, ze ked sa s nimi stretne, stazuje sa, ake som nevdacne dieta a ako sa ona musi tlacit v dvojizbovom byte, ked ja zijem v obrovskom dome a nenavstevujem ju a nemyslim na nu, nepomozem (tie nepozicane peniaze)... a z tychto reci od v podstate cudzich ludi mam vyslovene triasku (az paranoju), aj ked racionalne chapem, ze o celej situacii nevedia a ze som skutocne robila, co sa dalo, kym som sa osmelila odist - a aj z toho mam vycitky.. o spravani mojej mamy ludom nerozpravam; to, co tara ona v snahe ziskat podporu a lutost okolia, neovplyvnim.
citila som este potrebu to dovysvetlit, nemam v umysle tu nejako spamovat, ale kedze som tu svoj pribeh "vypustila" konecne prvykrat von, tak si snad zasluzite aj jeho priebeh.
skutocne dakujem vsetkym za rady a podporu, pomohlo mi to neskutocne. viem, ze ten problem je sirsi a musim ho vyriesit sama, ale ta podpora od vas vsetkych mi velmi pomohla. zajtra rano idem k odbornikovi, nebola som tam uz skoro rok a pol, tak verim, ze sa nejako emocne zastabilizujem a pohnem dalej.
já bych tedy tu reklamku rozhodně brala! i kdybyste po půl roce měla zjistit, že to byla blbost. třeba naopak nebude a zjistíte, že to byl skvělý krok. myslím, že nemáte vůbec co ztratit. a na trhu práce je takový nedostatek lidí, že změnou zaměstnání nijak závrtaně neriskujete. dům vám mezitím neuteče, nestěhujete se natrvalo, máte víkendovou chatu
Taky verim, ze to zvladnes a moc ti to preju ![]()
já vám moc držím palce!
že bys nechtěla to si tu snad nikdo nemyslí. mě to teda napadlo hned, že stěhování je náročný a v depresi si to vůbec neumím představit, ale Bledule se nakonec opravila sama...
ale s tou změnou práce bych o tom ještě popřemýšlela, se mi asi nejvíc osvědčilo se těm změnám nijak moc nebránit, když osud volá... odejít do města neznamená zůstat tam napořád, mohl by to být způsob, jak se dostat z té situace se kterou si teď nevíš rady, odejít, dům prodat (hlavně ho nenechat na pospas těm harpyjím) a pomalu hledat něco pěkného jinde, kam bys třeba jezdila nejdřív na víkendy a pak si našla klidnější práci poblíž.
pravda, jsou lidi, co se za celý život nehnou z jednoho domu/bytu a asi by se mi to taky tak líbilo, jenže někdy to prostě nejde. změna je fajn:-) potřebu šetřit s energií mám taky a prostě to tak je, nedá se to delší dobu překonávat, jsou z toho leda další nepříjemnosti a zdravotní problémy atd. dopřát sama sobě odpočinek a klid je hrozně důležitý.
já bych teda od útočište pro klidné víkendy čekala něco jinýho, než že tam na mě bude čekat smečka dotěrných sousedek v čele s bláznivou matkou... to mi nepřijde uplně dobrá varianta. každopádně věřím že palahniukowa to zvládne jak nejlíp to půjde
Já tady budu protinázor vůči předchozím - pokud jsi už v reklamě dělala a víš, že tamní kolotoč deadlineů a klientských nároků nezvládáš, a proto jsi odešla, já osobně bych se do toho znovu nepouštěla, obzvlášť byla-li by to změna v rámci zlepšování celkové kvality života. Mohlo by tě to pak hodit do ještě horšího stavu.
Myslím na tebe. ![]()
Taky držím palce a klidně 'spamujte' aspoň to trochu vyventilujete..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.