zapadni okraj Prahy. ono to vypada na dezd uz tak dve hodiny a ted to konecne spadlo.
Stěžovací vlákno
Juch, těším se! Dneska mne celý den bolí hlava, tak se nemůžu dočkat, až se to pročistí. Ty jo, po té třicítce to se mnou v tomhle jde teda dost z kopce, si stěžuju ![]()
dockej s tim do 40.
hlava mne taky nejak poboliva, ale dnes byl takovy honka den. zacinam chapat ty housewives. mela jsem ted 8 dni dovolenou a NIC nestiham. uz abych chodila zas do prace!
Tady na JV Prahy taky prší, bohužel asi brzo přestane.
continuity Já jsem si dala dneska osmičku na přímém slunci (opět) a pršet začalo, až jsme jeli domů. Klasika.
Jo a jak se tady probíralo opálení, tak já už asi 14 dnů vypadám jak černoch bohužel jenom od kotníků do půli stehen (hlavně lýtka zezadu), pak ruce, krk a dekolt, ale tam to trochu hyzdí obrys reflexní vesty. Ach jo.
Hele, založ už to WTF vlákno, fakt.
Jako chápete, proč lidi v TOMHLE počasí zavíraj okýnka v tramvaji, když se rozprší? Vyklápěcí okýnka podotýkám, taková, u nichž riziko, že na vás nedejbože kápne, je fakt mizivé?!
Upřímně držím pěsti, myslím, že to zvládneš. Mně je hrozně, jen o tom čtu :-/
Haha, já jsem byla už 2x na tajňačku na koupáku, akorát to opálení se blbě vysvětluje (sice domácí mají na zahradě bazén, ale protože není filtrace, je jak brčálníček) :D a na tajno proto, že se musím strašně učit a mám hromadu zkoušek a měla bych ležet v učení a ne se flákat u vody :D
Ja sa chcem posťažovať na počasie. Nedávno som si sťažovala na mráz. Tie 30-tky prišli na mňa akosi skoro. Ja som čakala postupný a pomalý nábeh leta.To bohužiaľ nenastalo. Už by sa mohlo ochladiť. ![]()
šak v tom učení můžeš ležet u vody ne? doma ti je vedro a nemůžeš se soustředit tím pádem, no ni? ![]()
No na vše teď potřebuju počítač, nejsou to uplně předměty na papírech :D Takže ani ne :D vymlouvám se na procházky se psem
jako je to blbý, ale kdo zná mého nejdražšího, ví, proč tak činím :D
uz sa citim skutocne trapne, ale este raz velka vdaka vsetkym za mile slova, napady a skusenosti. aby som to tu uz viac neplevila svojimi starostami, dovolila som si zalozit pre vsetkych Ventilovacie vlakno, a s reakciami uz budem pokracovat tam, aby sa to tu pohlo dalej.
Můžeš tvrdit, že jsi seděla s počítačem u okna a sluníčko tě opálilo :-)
Musím zrušit dovolenou, plánovanou na konec ledna. Už mám koupené čtyři letenky na Miami a do Portorika a zaplacenou zálohu za jednu velkou atrakci pro děti. Refundace minimální :-/
To by mě kleplo
. S tím bych se jen tak nesrovnala,ach!
A ja pred dvema lety oplakala low cost letenky do anglie. Ovsem oproti vam
lituju prevelice!
Stěhujeme se na pár měsíců do Japonska (což je pochopitelně super), ale ta ztráta bolí, finančně i zážitkem :-(
tak gratuluju a lituju zaroven.:-)budes tam zas vysekavat led z drezu?![]()
ouch tak aspon ze zadny smutny duvody, financni ztrata zaboli ale japonsko jeeeee:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.