Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 31. května 2017 17:50
Reakce na nolita:

Ano, to jsi vystihla přesně! :-)

Amun Možná, že v mém případě by ten časový posun mohl být spíš výhoda...uvidíme. 

continuity Taky myslím, že to bude super zážitek, moje spolužačka byla na základce dva roky v Lybii, taky jsem jí to moc záviděla! Kamarád zase dokonce v Somálsku, moje dobrodružné geny se úplně bouřily! 

A díky za gratulaci, hned je vidět, že jsi znalec korporátů. Jsem na něj pyšná, už teď je nejvýš postavený "nejaponec" v celé struktuře...

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 31. května 2017 18:34
Reakce na Garfie:

To je parada, krome ty zruseny dovoleny, teda. Jedine zkusit prehodit letenky na Tokyo - Miami :) Taky se budu tesit na historky, moc rada jsem ty tvoje postrehy na MP cetla, az se mi po te Asii zastesklo. 

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 31. května 2017 19:11
Reakce na Garfie:

Tak to je ohromné! Jen škoda, že to nebude do nějakého přívětivějšího klimatického pásu. Ale musím přiznat, že moje první reakce byla "ach jo, Garfie se nám odstěhuje."

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 31. května 2017 20:10
Reakce na Setare:

Tak hlavně asi nedostaneme to volno :-( i tak to bylo první, co mě napadlo, ale cena letenek je zhruba čtyřnásobná! 

Sweet Potato Jé, ty jsi milá! Naštěstí to vůbec nepocítíš, doufám, že na wi-fi budu pořád!!! 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 31. května 2017 20:20
Reakce na Garfie:

No to budeš muset! Fotky, zážitky... zpravodajství budeme očekávat denně! 

A nakonec, do ledna daleko - kdoví, jakou dovolenou si nakonec ještě uděláš.

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 31. května 2017 21:04
Reakce na Garfie:

a neni to skoda delat si dovolenou z Japonska nekam do tramtarie? kdyz uz byste nahodou dostali volno, ja bych teda cestovala tam. 

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 31. května 2017 21:10
Reakce na continuity:

To určitě je, kdybychom to neměli zabookované, ani by mě to nenapadlo. Jinak já mám Japonsko docela procestované, ale jsou místa, kde jsem nebyla a podívala bych se ráda, nebo-když už-tak někam na dosah, nějakou jinou Asii. Ale každopádně volno stejně nebude :-)

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 31. května 2017 21:16
Reakce na Garfie:

Jé, Japonsko! Pozdravujte ode mě "Bílou volavku" :)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. května 2017 22:29

stěžuju si, že nemám co na sebe, ale vážně.

je vedro. mám asi tak patery šaty do veder. na těch nejoblíbenějších jsem našla vzadu díru, spravit to nepůjde, fňuk !!, na dalších se rozpadla podšívka, to bude trvat tak 14 dnů, než bude mít švadlena čas, dvoje neobleču, k posledním nemám boty  zítra amám den, kdy se budu setkávat s hodně lidmi a potřebovala bych vypadat k světu, nemám tedy co na sebe a navíc se mi udělal bordel na xichtu :/ 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. června 2017 05:16
Reakce na Garfie:

to je fantasticke! taky bych chtela pravidelne historky z Japonska, ta zeme je uzasna 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. června 2017 07:25
Reakce na Garfie:

Predpokladam ze nejaka financni nahrada z manzelovy firmy asi nepripada v uvahu, co?

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 01. června 2017 07:49
Reakce na rasaNori:

Správná otázka :-) Taky nás to včera napadlo....no asi nepřipadá, ale zkusíme to. Je to dost velká částka, navíc nás pochopitelně to stěhování nevyjde nijak levně. Aspoň už mám nájemníky, kteří se postarají o dům a kočku (už sice v Japonsku byla, ale teď je jí 20, asi by to nesla hůř a příprava trvá cca 8 měsíců, takže ji musím nechat doma). 

Kokoska Volavka je Himedži? :-) Určitě navštívíme, vyřídím! 

A vůbec, budu podávat průběžné informace.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. června 2017 08:25
Reakce na Garfie:

Japonci jsou takovi akuratni, i na penize, treba to klapne :) zrovna tohle by vedeni mohlo pochopit, aby to nevypadalo vychcankovsky jako ze jde jen o prachy :D

Offline Lilly_Ku
4546 příspěvků moje polička 01. června 2017 09:08
Reakce na Garfie:

super, gratuluju! :)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 01. června 2017 09:26
Reakce na Jiná Realita:

Ja to mam stejne. Nemam co na sebe. Navic jsem na sluzebni ceste a mam na prevleceni saty a vecer jsem si je zamastila telovym olejem. Cvicne jsem to vyprala mydlem ale nepustilo to.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 01. června 2017 09:32
Reakce na Garfie:

Ano, Himedži. Těšila jsem se na něj, bohužel zrovna ho opravovali, takže část byla pod lešením. Vystáli jsme asi hodinovou frontu, vyvezli nás výtahem někam úplně nahoru a ukázali, jak opravujou krovy. Tím prohlídka skončila. Takže si to užijte i za mě :)

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 01. června 2017 10:46
Reakce na Kokoska:

Já tam byla a je to velkopé....ale ony jsou ty japonské hrady takové strohé, takže zase tak moc Vás to mrzet nemusí :-) Chodíte chodíte, všude je to stejné, nikde žádný nábytek....

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:00
Reakce na Garfie:

Já vím, byli jsme i v jiných. Někde byla třeba výstava zbraní, někde ukazovali staré malby apod. Ale i když je to prázdné, člověk by to rád viděl. Jako malou náplast jsme pak mimo program šli do zahrad poblíž, ty byly krásné. Jako ostatně všechny, které jsme měli možnost vidět.

K těm zážitkům - poslední den v Osace jsem chtěla domů koupit zelený čaj. V samoobsluze samozřejmě desítky druhů v krabičkách pouze s japonskými názvy, domorodci se s cizinci nebaví zrovna rádi, tak dělali, že nám nerozumí, když na ně mluvíme anglicky. Oslovili jsme postupně dvě mladé ženy, myslím, že by aspoň trochu rozumět mohly, ale nic. Pak jsme teda odchytili někoho z personálu, takže čaj jsem koupila, ale když se mi po nákupu klaněla pokladní u kasy, už mě to tak nebavilo jako jindy.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 01. června 2017 11:30

Jee, taky Japonsko "závidím". Já nejsem moc cestovatel, ale tohle je zěmě, které mám na svém krátkém wishlistu. Doufám, že se tam brzo objeví pro mě nějaká tématicky vhodná konference