Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. června 2017 09:25
Reakce na rozarka:

Jenom ty, kterým to kliknutím nebo někdy nekliknutím dovolíte

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 02. června 2017 09:28
Reakce na Mutziputzi:

No jistě,už jsem je odklikla

Offline Lilly_Ku
4546 příspěvků moje polička 02. června 2017 09:33
Reakce na Potrefenáhusa:

Portugalsko je fakt bozi, uplne jsem se zas zasnila :) v mistech, kde jsem byla, na anglictinu fakt nikdo nereagoval, nakonec me zachranily zbytky spanelstiny, ktery se mi jeste nevykourily z hlavy :D

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 02. června 2017 09:42
Reakce na rozarka:

Mně jeden eshop poslal dotazník spokojenosti s nákupem ještě před tím, než dorazilo zboží. Což ještě ke všemu bylo hodně dlouho od objednání a celou dobu kromě automatického mailu s potvrzením objednávky bylo ticho po pěšině.

Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 02. června 2017 11:05
Reakce na :

Haha, jsi mi připomněla, jak si Richard Hammond celou dobu v Itálii obejdnával "spaghetti bolognese" a žádný číšník nechápal, co to má jako být

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 02. června 2017 12:40

Stěžuju si na Českou spořitelnu. Jak idioti jim v lednu posíláme lejstro o změně daňového domicilu, ještě jim to vyplňuju v té jejich aplikaci pro internetové bankovnictví a stejně tu daň za úroky strhávají..... Když používám kreditku, tak by se mi měla uplatňovat sleva na vedení osobního konta - no jasně, že mi ji neuplatnili Máme v rodině několik různých bank, ale takové problémy jako se Spořkou s žádnou jinou nejsou Kdyby to neznamenalo návštěvu finančáku navíc, tak bych od nich odešla už teď, takhle to plánuju až na konec roku....

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 02. června 2017 12:40
Reakce na Kokoska:

Jo,to už se mi taky stalo. Dokonce nejenom,že nepřišlo,ale po mé urgenci mi zavolali a přiznali,že zboží skladem nemají.

@Amun To mi též vzalo chut' se k nim vracet pro cokoliv.Tlačením na pilu rozhodně víc zákazníků nesplaší.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. června 2017 12:41
Reakce na dzizisketa:

A ono se to řekne jinak ?

Náš nejčerstvější zážitek z Itálie bylo objednání hranolek, místo kterých přinesli... Vařenou brokolici se špenátem. Dodnes mi to hlava nebere :D

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 02. června 2017 13:03

Milujem taliansko. Taliansky síce neviem, ale akosi sme sa vždy dorozumeli. Manžel krorý tam dlhšie pracovne pobýval, sa síce taliansky nenaučil veľa, ale ked tam ideme, rovno na hraniciach sa z neho stáva talian za volantom. Nadáva, máva, volá z okienka, v zápche vystúpi, pridá s k domácim a pofajčujú a debatia. Fakt neviem akou rečou. Minule sme tak zostali o pár hodín dlhšie v reštaurácii, lebo nejaký pan nemohol naštartovať auto, tak ho išiel roztlačiť, potom spolu fajčili vonku a kedže to bol majiteľ reštaurácie, tak nás nepustil preč bez obeda, zákusku a predstavenia svojej rodine. Proste sú to blázni.

Jo a talianky, tie staršie niektoré sú také divné. Jedna ked videla moj handicap, tak sa prekrižovala a ustúpila mi z cesty. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 02. června 2017 13:30
Reakce na rozarka:

hej, aj feelunique to robí :)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 02. června 2017 14:12
Reakce na :

Ja nechapu, ze ceska sporitelna ma jeste nejake klienty. Od nikoho jsem na ne neslysela dobre slovo, jen same silenosti. matka u nich mela ucet a platila dokonce i za !prichozi! platbu. 

No já už o odchodu uvažovala (máme dobrou zkušenost s AirBank), ale chtěla jsem si zachovat vlastní účet a u banky s dobrou sítí bankomatů (to je u Airbank nevýhoda). pak jsme se stěhovali do zahraničí, tak se mi to nechtělo hrotit. Ale teď už to asi byla poslední kapka, protože se mi nechce je furt hlídat jak ovčácký pes....

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 02. června 2017 14:25

Mám nějaký zánět v očích. Teď, když prckové konečně odjedou s taťkou, a já si plánovala přečíst knihu přes víkend.  

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 02. června 2017 14:28
Reakce na A666:

mne prave ty poplatky za vyber z bankomatu prijdou ze se vykrati s poplatkama za vsecko ostatni... pravda je ze "tradicni" banky typu kb proste poskytuji i tradicni sluzby co ty lowcost ne. ale kdyz nepotrebuju nic extra tak na kb sporku aspol teda dlabu

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 02. června 2017 15:13
Reakce na :

mám to úplně stejně. strašný