Ale to je nemilé!
Nedalo by se to před tím víkendem ještě nějak narychlo řešit? Alespoň v lékárně?
Ale to je nemilé!
Nedalo by se to před tím víkendem ještě nějak narychlo řešit? Alespoň v lékárně?
A já si stěžuji, že je mi už nějaký druhý-třetí den mizerně a nestojí to za moc. Já vím, že o přejde, ale třeba se mi uleví rychleji, když to sem napíšu... Třeba. (Kéž by.) ![]()
Súhlasím, neznášam ten pekelný stroj. Nikdy mi to ruky aj tak nevysuší a naviac to desne hučí.
Vůbec se vám nedivím. Mě sice nevadí sušiče, ale pro změnu nenávidím vysavače. Jako děcko jsem se toho zvuku bála a i teď, jak někdo vytáhne vysavač, tak se zvedám a odcházím, protože se mi z toho randálu dělá blbě. ALe pro rodiče jsem jen lemra, co se vymlouvá.
Já nesnáším, když vysává někdo jiný...to taky odcházím. Když vysávám já, tak mi to kupodivu nevadí
. Jen to je u nás opravdu vyjimka, protože vysává manžel nebo syn ![]()
Soucítím s Vámi!
Já se zase těšila na víkendové kolo a brusle, ale místo toho tu popíjím hnusnej průduškovej čaj a dopuju se modafanem.
Hmmm ![]()
Mám kapky, ale přinášejí jen krátkodobou úlevu. Takže v pondělí hurá k doktoru...
Hmmm. Mám už 14 dní nový kolo a ještě jsem na něm nejela, mám kašel - chraplák a bolavý koleno.
Aspoň něco... jako že nejsi přes víkend úplně bez pomoci.
Nejhorsi jsou ty susaky, co se strcej ruce dovnitr a pak pomalu vytahujou. Nejenze ten zvuk je hroznej, ja si navic vzdycky predstavim, ze si tam susej ruce i lidi, co si je jen lehce oplachnou, takze ten proud vzduchu vsechny ty bakterie sfoukne a ony zustanou v tom susici a pak je to fouka na ruce dalsich lidi. Nikdy ty susaky nepouzivam, radsi mam mokre ruce.
a dveře od wc si otevíráte kapesníkem? ![]()
Dvere od kabinky obvykle otevru normalne prsty, do dlane kliku neberu, pak si umeju dukladne ruce mydlem, dvere od celeho prostoru zachodu casto nejsou na kliku, takze je otevru strcenim nohou. Pokud neni mydlo nebo jsou i vnejsi dvere s klikou, tak si vydesinfikuju ruce desinfekci, co nosim v kabelce. Ale ja jsem magor
. Mobil, klice a i zapinani kabelky celkem pravidelne desinfikuju taky. Otiram i kliku od vchodovych dveri do bytu
. Mne nevadi mit spinave ruce treba od hliny nebo tak, mne vadi to, ze vim, ze spousta lidi ruzne chrchla, skrabe se vsude mozne a pod a pak saha na ty kliky, madla atd.
venku je tak krásně a mně je tak strašně zle, nevím proč, ale už asi sedmý den mě pořád bolí hlava. chvíli to přejde a zas se to vrátí a dnes je to extrém. asi umřu. mám tak nízký tlak, že se skoro nedá ani změřit.
Nejste magor, já bych ten sušák na ruce taky nikdy nepoužila. Podle mě je to nehygienické.
Hele já vím, že nerada doktory, ale sedm dní v kuse..jestli pijete a nemáte úžeh, tak bych zvážila kontrolu.
v mém případě jde asi spíš o poměrně normální stav, je to z nízkého tlaku, který se ale nedá zvýšit, a nízký tlak je z horka, protože ztrácím moc minerálů. přestože každý den vypiju krom jiného dva litry minerálky, a jím hořčík, minerální mix a sem tam si jen tak dám sklenici slané vody
teď mám tlak 86/60, a to jsem po výšlapu do prudkého kopce, kam si ho chodím zvyšovat, (edit: a smrtícím kafi) takže předtím by se asi skoro nedal měřit.
Ufff, teda, soucítím s tebou a obdivuju, že se dokážeš vybičovat k výšlapu do kopce.
Koncem těhotenství jsem měla tlak tak 80/50 a už jsem nebyla schopná zhola ničeho. Sotva jsem se doplazila na tramvaj, cesta do nemocnice na kontrolu byla jak uběhnout maraton.
A abych nebyla OT, tak si stěžuju, že je mi příšerné horko, 95 % mého šatníku je aktuálně nepoužitelného a místo, abych něco stihla udělat v době, kdy dítě spí, tak musím sedět u PC a houpat houpačku, protože jinak by nespalo. Ještě bych si teda mohla číst, ale jsem tak napružená, že bych nevnímala, co čtu. Stěžovací vlákno je ideální materiál k četbě.
No, já mám takovej tlak taky, běžně a hlava mě teď už většinou nebolí (dřív jo, ale to bylo z něčeho jinýho a je to vyřešený) jen když sem moc na slunci nebo málo piju (případně obojí žejo
) jen mě zarazilo těch sedm dní v kuse a že to bolí hodně, pro mě by to byl varovnej příznak, ale tak nejlíp to posoudíte vy, už se znáte..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.