Aranel ja sem to jeste pojistila par zmrzlinama
ale jako uz je to mesic a muzu jedine doporucit, rekonvalescence uplne top bleskova.
Stěžovací vlákno
Teď jsem to dočetla až sem a k smrti jste mě vyděsily! Na proktologii jdu na první pohovor v prosinci a v lednu mažu na ortopedii kvůli TEP kolene. Teď se bojím tam i tam, dosud jsem si to nepřipouštěla! Proč já nebohá sem lezu a čtu????
711990 Je pravda, že ve skupině Květnová miminka 2025 dnes padl dotaz: Holky, jste už některá znova těhotná?
jako copak to těhotenství, ale ono to jaksi má následky žejo.
Ale zatím teda nebudu sahat k tak radikálnímu ehm ehm řezu jako ty, i kdyby to měl dělat high-tech robot!
Aranel znova tehotna
jeste ze jsem se nechala na sale rovnou vyradit z dalsi reprodukce.
Aranel jezisi tak to je desivy![]()
Aranelkdysi jsem se na hřišti bavila s jednou, co měla dvě holčičky s rozestupem 11 měsíců a byla těhotná se třetí, co se měla narodit 13 m. po tý druhý.
Ale bylo to v zahraničí a měla full time filipínskou chůvu (s jedním dnem volna týdně).
Zatím se ale nikdo nepřiznal!! ![]()
Tabea Už musím asi vypnout internet. Na Instagramu se prej zas rozmáhají "influencerky", které se "chlubí" tím, že nedodržely šestinedělí, pod čímž já jsem si představila, že jako k nim třeba chodily návštěvy... sweet summer child. ![]()
Říká se, že romky na to tradičně vlítnou do pár dní
Torrah neboj. Táta (80) má nový obě kolena a před rokem už měl jít i na kyčel. Bohužel mu místo toho šroubovali zlomeninu a teď se do další TEP už pouštět nechtějí kvůli dalším zdravotním komplikacím.
Torrah sousedka tak 75+ let ma vyměněné obě kolena a jednu kyčel, veselé ťapká s kamoskami po horách a lázních. Bude to dobrý.
Tabea moje sestřenice před mnoha a mnoha lety měla během tří let tři dcery... ne že by chtěla až tak moc, ale prostě se stalo. Ty dvě první byly obě v září s rozdílem asi dvou dní, a ta třetí pak "až" v prosinci třetího roku. A byla na ně sama a automatky snad ještě ani nebyly. Muselo to být peklo.
Torrahměla jsem několik spolužáků, kteří měli sourozence o ročník výše nebo nize. Tehdá žádné odklady nebyly, takže mezi těma dětma byl tak max rok a půl.
continuity na to se těším. Nechci právě čekat do tolika, mám poúrazovou gonartrozu na jedné noze a poslední měsíce už fakt trpím, bolí to při každém kroku jak čert. Takže na jednu stranu se těším na to, že "jednou" bude líp, ale zároveň se toho bojím, jasně že jo. Ale půjdu do toho, protože takhle dál žít nechci. Ale ty čekací doby, to je hrůza.
continuity no jo, to je fakt, s mým synem chodil do školy kluk narozený v lednu a jeho brácha byl narozený v prosinci téhož roku. Občas to tak vyšlo, no...
Pokud je to ještě pourazovy, tak čím dřív, tím líp, mladší člověk to i lépe rozcvici, rovnou si pak zamluv návazně lázně, tchán se vrátí domů a už celkem běhal
Držím palce.
continuity já mám ségru o rok a čtvrt mladší. Až když jsme měly obě děti a poznaly na vlastní kůži, jakej je to záhul, přiznala nám maminka, že to druhý neplánovaný těhotenství nejdřív dost obrečela ![]()
continuity no on ten úraz byl už před mnoha lety, na lyžích, pak jsem to "dokrmila" volejbalem a teď na stará kolena mě doběhlo přísloví Sportem k trvalé invaliditě. Díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.