Jos jaký je důvod, proč se ta děloha nechává, když stejně chceš sterilizaci? Složitější operace?
Stěžovací vlákno
Jos mně taky
Jos U mne by sice děloha další těhotenství vydržela, ale já bych to už psychicky nedala. Ovšem na sterilizaci jsem poslala manžela, tak taky doufám, že mu vydrží ![]()
Objednala jsem si nove zimni boty. Podle velikostni tabulky na eshopu jsem vzala 42. Prisly, byly fakt velke, ale jinak super, tak jsem objednala o cislo mensi. 41 prisly temer obratem, ale zase mi byly velke. To uz mi bylo divne a sla jsem je pomerit s temi prvnimi, ktere jsem jeste nestihla poslat zpet. A tim jsem zjistila, ze mam doma dva pary ve 41. Ta prvni krabice s oznacenim 42 mela spatny obsah...
Jak jsou vysoke a maj cislovani jen uvnitr, tak jsem si predtim nevsimla, vubec me nenapadlo, ze mi prisly spatne. Kdybych si vsimla, mohla jsem si druhou objednavku usetrit. No a 40 uz nemaj, je to vyprodej lonskeho modelu. Na to si stezuju nejvic, jsou super a chci je a ted mam doma dva totozne velke pary ![]()
Zuzuli Tak jedny vrátit a druhý vycpat novinama ![]()
Aranel uz jsem hledala nejtlustsi vlnenou ponozku, co doma mam, jestli by to neslo tak ![]()
Jo,to jsem byla já.
Evaeva Jo, jo, taky to vidím, kolik už se toho se starším dá zvládnout a zbytečně o to přijdeme. V tomhle to musí být super!
Zuzuli a jaké to byly boty? Tu velikost 41-42 nosím
Len ale teď už je to lepší, jak je hlídatelný nejen mnou. A teda získali jsme aspoň troje společné prázdniny navíc a to se počítá!
Což geriatrický matky, ale geriatrický děti! Já měla první ve 20 a druhý ve 26 a obě už jsou teď strašně starý! :D (joke, pro jistotu)
Torrah no, a když jsou geriatrický děti zároveň geriatrický rodiče! ![]()
Tabea jo, co pak chudáci my nejgeriatričtější prarodiče! Škandál!
Což geriatrický matky, ale geriatrický děti! Já měla první ve 20 a druhý ve 26 a obě už jsou teď strašně starý! :D (joke, pro jistotu)
Na tohle měla moje máma jedno řešení ![]()
![]()
Evaeva poraď :D
Torrah já si teď nejsem jistá tvým věkem, jestli ještě stíháš
Pořídila si jedno náhradní dítě místo těch geriatrických. Akorát se z ní tím pádem stala geriatrická matka no![]()
Jos jaký je důvod, proč se ta děloha nechává, když stejně chceš sterilizaci? Složitější operace?
Ona těhotná děloha je veliká a hrozně prokrvená, byl by masakr ji vyndat při císaři. Jak píše Jos , tak děloha se na konci těhotenství odstraňuje jen když je příčinou nezvladatelného krvácení. Ale předtím se udělá mnoho manévrů a podá mnoho léků, jen aby se k tomuto kroku nemuselo sáhnout. Je prostě lepší dělohu odstranit, až když je k tomu medicínská indikace, ze spousty důvodů a (ne)těhotnění řešit jednoduchým zákrokem na vejcovodech.
Evaeva tak to už dlouho ani omylem :) naštěstí. Myslím, že moje děti budou ve věku (nebo starší) než většina lidí tady :D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.