já už jsem se s tím po doktorech dost nachodila, ale stejně nikdo nic, výsledkem bylo, že si připadám jako hypochondr
ale takový stav mám aspoň dvakrát třikrát za léto. vůbec si neumím představit, co bych dělala, kdybych třeba měla děti, protože bych se o ně nedokázala postarat. vrcholem všeho je, když se vyplazím se psem. který naštěstí většinou nějak vyčuchá, že mi je zle, a plazí se se mnou, jinak by mě totiž při jeho povaze za sebou táhl vleže po zemi na vodítku ![]()
Stěžovací vlákno
Stěžuju si, že jsem při honbě za bezem na bezový sirup chytla dvě klíšťata, ačkoliv jsem byla mocně sestříkaná repelentem. Samozřejmě jsem je objevila až doma, když už byly přicucnutý. Mrchy jedny nenažraný!
Nojo, tak to je blbý. Ale asi to fakt může být z horka, únavy a málo tekutin. Já se zdržuju v chládku, i když du po ulici, vyhledávám stín (sem jako upír..). Ale lituju vás teda, bolení hlavy je docela omezující.
Sťažujem si, že som práve čistila terasu hadicou s tlakovým nástavcom a tlak vody mi ten nástavec vystrelil z hadice niekam do parku, takže mi taraz nezostáva, len sa ísť prezliecť a ísť hľadať ten poondiaty nástavec....
Nejste magor, já bych ten sušák na ruce taky nikdy nepoužila. Podle mě je to nehygienické.
Ježkový voči, snad je vás podobných minimum, ty vysoušeče maj nějakou antibakteriální úpravu, nic nehygienickýho. Mně zas rozčilujou papírový kapesníky, kterých člověk nechtě vyndá i 10 a šup do koše, hrozně neekologický.
Také jsem se, možná mylně, domnívala, že ty vysoušeče na ruce mají nějakou antibakteriálné úpravu. ![]()
Jasne ze maj![]()
Mam vseho plne zuby. 1000x nic umorilo.....
stezuju si,ze jsem kopyto a spalila si nohu o dvirka trouby.:-/Nejdriv to nevypadalo tak zle,ale ted po par hodinach tam mam puchyr.Zrovna ted kdyz sem se rozhodla nosit saty.![]()
A jeste mam migrenu!Po sedmy dnech prace konecne volno.![]()
Dětičky mi začaly vstávat po půl šesté (je světlo a ptácí řvou jak o dušu) a v tuhle dobu jsou už na zabití. Grrrr!
Zatemnovaci zavesy na ne
Fuj, uplne mi to pripomnelo tu dobu, kdy ty moje vstavaly za ranniho kuropeni. Ty zavesy trochu pomohly, v mistnosti bylo temno a jelikoz jsou dost tezky, tak i zvuky zvenku trochu tlumily.
Ježkový voči, snad je vás podobných minimum, ty vysoušeče maj nějakou antibakteriální úpravu, nic nehygienickýho. Mně zas rozčilujou papírový kapesníky, kterých člověk nechtě vyndá i 10 a šup do koše, hrozně neekologický.
Možná jsem cvok, ale někde jsem četla, žemje to hnizdiště bakterií, je tam teplo a vlhko....a prostě už to s té hlavy nedostanu.
Za pár let budete doma na nervy z opaku
. Náš puberťák vstává ve 12....se šíleným brbláním, proč ho budíme. Desetiletý asi kolem 9. Když byli malí, tak už nám v 6 skákali po hlavě.
Jsem tehotna
a jsme uz na treti svatbe, po asi 5 narozeninovych party a jinych super akcich, kde pravidelne odchazim spat kolem 10, pripadne urguju posadku auta, ze jako odjezd. A tim ze je vedro a piju jen vodu a dzusy, tsk chodim co pul hodiny curat. Jsem chudak :D
Máme žaluzie, ale okna na východ. Už se těším na konec června, kdy se začne den zkracovat ![]()
Když byli malí, tak taky vstávali brzo. Teď jsme to měli vychytané na půl sedmou, abychom se vypravili do MŠ a dál. Akorát teď jak svítí to slunko a je teplo, to je horší. Ke všemu u nás bijou v šest hodin zvony 5 minut v kuse a to prubudí i mrtvého (kor když je kvůli teplu otevřené okno).
To je zákon schválnosti. P porodu budete kojit, pak si střihnete ještě jedno dítě a najednou zjistíte, že jste úplně vyšla ze cviku a dlouholetý trénink je k ničemu
o
Súcitím. Aj môj, aj manželov brat sa ženili, keď som bola tehotná. A k tomu všetkému som mala brutál nevoľnosti, na jednej z tých svadieb som dokonca odpadla. Akože človek sa roky na niečo podobné nedostane a potom, keď je to takto v rodine, tak sa obaja rozhodnú v to isté leto
.
Ehm, já jsem proti tobě naprosté prase, ale ty sušáky taky nemám ráda. To o líhništi bakterií jsem taky nejednou četla a přijde mi to logické - vlhko a teplo jim obvykle svědčí. U papírových ručníků mi taky vadí to plýtvání. Žeby ty poplašné zprávy o sušácích nakonec šířila papírenská lobby?![]()
Mně u těch horkovzdušnejch sušáků vadí i ten pocit na kůži /ekluje se mi to hygienicky i pocitově/ - když tam jsou jen ty mašiny, radši si ruce otřu přes kalhoty
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.