Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. června 2017 13:57
Reakce na Ounz:

já už jsem se s tím po doktorech dost nachodila, ale stejně nikdo nic, výsledkem bylo, že si připadám jako hypochondr  ale takový stav mám aspoň dvakrát třikrát za léto. vůbec si neumím představit, co bych dělala, kdybych třeba měla děti, protože bych se o ně nedokázala postarat. vrcholem všeho je, když se vyplazím se psem. který naštěstí většinou nějak vyčuchá, že mi je zle, a plazí se se mnou, jinak by mě totiž při jeho povaze za sebou táhl vleže po zemi na vodítku 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 03. června 2017 14:00

Stěžuju si, že jsem při honbě za bezem na bezový sirup chytla dvě klíšťata, ačkoliv jsem byla mocně sestříkaná repelentem. Samozřejmě jsem je objevila až doma, když už byly přicucnutý. Mrchy jedny nenažraný!

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 03. června 2017 14:05
Reakce na Jiná Realita:

Nojo, tak to je blbý. Ale asi to fakt může být z horka, únavy a málo tekutin. Já se zdržuju v chládku, i když du po ulici, vyhledávám stín (sem jako upír..). Ale lituju vás teda, bolení hlavy je docela omezující.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 03. června 2017 14:37

Sťažujem si, že som práve čistila terasu hadicou s tlakovým nástavcom a tlak vody mi ten nástavec vystrelil z hadice niekam do parku, takže mi taraz nezostáva, len sa ísť prezliecť a ísť hľadať ten poondiaty nástavec....

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. června 2017 14:49
Reakce na Fakirka:

Nejste magor, já bych ten sušák na ruce taky nikdy nepoužila. Podle mě je to nehygienické.

Ježkový voči, snad je vás podobných minimum, ty vysoušeče maj nějakou antibakteriální úpravu, nic nehygienickýho. Mně zas rozčilujou papírový kapesníky, kterých člověk nechtě vyndá i 10 a šup do koše, hrozně neekologický.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 03. června 2017 15:04
Reakce na Mutziputzi:

Také jsem se, možná mylně, domnívala, že ty vysoušeče na ruce mají nějakou antibakteriálné úpravu. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. června 2017 15:12
Reakce na whiskas:

Jasne ze maj

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. června 2017 15:28

Mam vseho plne zuby. 1000x nic umorilo.....

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. června 2017 16:40

stezuju si,ze jsem kopyto a spalila si nohu o dvirka trouby.:-/Nejdriv to nevypadalo tak zle,ale ted po par hodinach tam mam puchyr.Zrovna ted kdyz sem se rozhodla nosit saty.

A jeste mam migrenu!Po sedmy dnech prace konecne volno.

Online brrr
12363 příspěvků moje polička 03. června 2017 17:39

Dětičky mi začaly vstávat po půl šesté (je světlo a ptácí řvou jak o dušu) a v tuhle dobu jsou už na zabití. Grrrr!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 03. června 2017 18:10
Reakce na brrr:

Zatemnovaci zavesy na ne   Fuj, uplne mi to pripomnelo tu dobu, kdy ty moje vstavaly za ranniho kuropeni. Ty zavesy trochu pomohly, v mistnosti bylo temno a jelikoz jsou dost tezky, tak i zvuky zvenku trochu tlumily. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 03. června 2017 18:46
Reakce na Mutziputzi:

Ježkový voči, snad je vás podobných minimum, ty vysoušeče maj nějakou antibakteriální úpravu, nic nehygienickýho. Mně zas rozčilujou papírový kapesníky, kterých člověk nechtě vyndá i 10 a šup do koše, hrozně neekologický.

Možná jsem cvok, ale někde jsem četla, žemje to hnizdiště bakterií, je tam teplo a vlhko....a prostě už to s té hlavy nedostanu.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. června 2017 18:48
Reakce na brrr:

Za pár let budete doma na nervy z opaku . Náš puberťák vstává ve 12....se šíleným brbláním, proč ho budíme. Desetiletý asi kolem 9. Když byli malí, tak už nám v 6 skákali po hlavě. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. června 2017 20:18

Jsem tehotna  a jsme uz na treti svatbe, po asi 5 narozeninovych party a jinych super akcich, kde pravidelne odchazim spat kolem 10, pripadne urguju posadku auta, ze jako odjezd. A tim ze je vedro a piju jen vodu a dzusy, tsk chodim co pul hodiny curat. Jsem chudak :D

Online brrr
12363 příspěvků moje polička 03. června 2017 20:25
Reakce na Setare:

Máme žaluzie, ale okna na východ. Už se těším na konec června, kdy se začne den zkracovat

Online brrr
12363 příspěvků moje polička 03. června 2017 20:27
Reakce na Renusatko:

Když byli malí, tak taky vstávali brzo. Teď jsme to měli vychytané na půl sedmou, abychom se vypravili do MŠ a dál. Akorát teď jak svítí to slunko a je teplo, to je horší. Ke všemu u nás bijou v šest hodin zvony 5 minut v kuse a to prubudí i mrtvého (kor když je kvůli teplu otevřené okno).

Online brrr
12363 příspěvků moje polička 03. června 2017 20:30
Reakce na rasaNori:

To je zákon schválnosti. P porodu budete kojit, pak si střihnete ještě jedno dítě a najednou zjistíte, že jste úplně vyšla ze cviku a dlouholetý trénink je k ničemu o

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 03. června 2017 20:55
Reakce na rasaNori:

Súcitím. Aj môj, aj manželov brat sa ženili, keď som bola tehotná. A k tomu všetkému som mala brutál nevoľnosti, na jednej z tých svadieb som dokonca odpadla. Akože človek sa roky na niečo podobné nedostane a potom, keď je to takto v rodine, tak sa obaja rozhodnú v to isté leto .

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 03. června 2017 22:52
Reakce na Fakirka:

Ehm, já jsem proti tobě naprosté prase, ale ty sušáky taky nemám ráda. To o líhništi bakterií jsem taky nejednou četla a přijde mi to logické - vlhko a teplo jim obvykle svědčí. U papírových ručníků mi taky vadí to plýtvání. Žeby ty poplašné zprávy o sušácích nakonec šířila papírenská lobby?

Offline RoSa
10178 příspěvků moje polička 03. června 2017 23:16
Reakce na Sweet Potato:

Mně u těch horkovzdušnejch sušáků vadí i ten pocit na kůži  /ekluje se mi to hygienicky i pocitově/ - když tam jsou jen ty mašiny, radši si ruce otřu přes kalhoty