Potrefenáhusa jesteze pises. Ctu uz asi 3 strany o kosilkach a nechapu. Ja to snad na sobe nemela nikdy. Babicka mivala kombine, ale to se asi nemysli? Vubec netusim, o jake kosilce je rec a kam bych to mela nosit. Volnocasove mam treba tricka s merinem, ale od jara je az moc teplo a v zime mam vrstev vic. Vestu taky nevlastnim. Jsem mimo
Stěžovací vlákno
Joskošilka jako tílko. Spíš upnutý než volný jako kombiné. Já je nosím pod volnější věci když je chladno, většinou zastrceny do punčocháčů pod šaty.
viktorka_od splavu dik, jj to jsem ocekavala. Neco takoveho mam ke kolenou a nosim v lete jako nocni ubor.
Hlásím se do týmu bez košilky, bez punčoch. Ty nosím jen k sukni. V zimě do terénu nebo na lyže nosím podvlíkací trika. Rukavice jen na lyže.
Kluci nosili jako malí, ještě na začátku školkové docházky, štrample (čti ty klasické žebrované punčocháče). Starší jednu dobu chodil jen v nich (vevnitř), po tom, co ve třech letech shlédnul novoroční koncert vídeňských filharmoniků a rozhodnul se stát baleťákem. Leginy a takové věci nikdy, max. hrube punčocháče nebo podvlíkačky na lyže. Ale oni už dlouho nenosí ani čepice, natoz rukavice nebo šálu.
Jos ja mam presne to co postovala zlutasek akorat hodne upnuty, od zari do kvetna furt:-)
Jos na noc to máš asi volnější, ne? Košilka musí být fakt na tělo, jinak je protivná.
Košilky vyměňte za tyhle super trika s kašmírem...jsou boží.
takový maji právě i košilky...ano obojí je na zimu skvely
takový maji právě i košilky...ano obojí je na zimu skvely
Tak to si snad budu prat od Jeziska:D
KarjaPřej a o číslo větší,je to italský,takže vše je menší.,
Pinot Noir legíny pod kalhoty nosím půl zimy, taky mi to nevadí, ani pod slimky. Do kanclu je to zbytečný, ale s dětmi na hřišti bych bez toho zmrzla.
Legíny pod kalhoty, nebo i punčocháče, to bych se vztekla. Proto mám dlouhý péřový kabáty. Spacák nespacák, stačí to i v mrazech.
barbucha v tom se blbe sankuje!
Proto máme dvojčata- nemusím jezdit s nima ![]()
barbucha dobre sis to objednala, ale mne se vzdycky na ten jeden pekac chteli nacpat dva! Ted uz by se fakt nevesli, ale byvalo to vesely.
barbucha nestačí, fakt ne. Na stání na hřišti mi to nestačí.
Sáňkuju v lyžařské bundě a softshellkách
A jen s tím malým, pokud nejede s bráchy. To se teda člověk zrovna docela zahřeje, když furt běhá nahoru.
barbucha dneska jsem venku potkala paní s buldočkem, šedým ježkem, péřovým kabátem po kolena. A tmavě růžovýma punčocháčema. Máš u nás dvojnici, co ještě musí doladit styl. ![]()
Potrefenáhusa Já ty vesty pochopila až díky menopauze, jednu péřovou si tu nechala tchýně a normálně ji občas na venčenéí vytáhnu. Ale do svých čtyřiceti jsem je nechápala vůbec, jak mi byla vždycky nejvíc zima na nohy a ruce, tak mi vůbec nedávaly smysl!
Aha! Tak třeba k tomu ještě dojdu, jinak přesně, zmrzlý ruce vesta nezahřeje.
Punčocháče pod kalhoty
to ne. Brrrr
Aranel hahaha, tak to si musíš zapsat třeba se ti to bude hodit do práce. My používáme u nás amant v mnohem širším kontextu, je to buď nějaký tvůj nadbíhač nebo novej přítel, nebo někdo komu ty chceš naopak nadbihat;-). V původním smyslu je to asi jen milenec, ze:-)
Jo, milenec, a ještě to je tak trochu pejorativní
tomu, co popisuješ ty, říkají mladí crush!
Aranel Jo crush , amant je takovej archaismus.
Já teda košilku ála žluťásek v zimě nosím, ale pod kalhoty tak maximálně podkolenky, představa punčocháčů je mi úplně nepříjemná. Ale jinak taky hodně nosím různý šály, ono se to dá někde v hospodě i přehodit přes ramena, případně na záda, když někde táhne. :-)
999 Na ty ruce jsem si teď strašně oblíbila jen takové ty návleky, kdy máš volné prsty, ale zbytek je zakrytý. V Japonsku jsou toho mraky, mám od úplně lehounkých, které tahám na podzim a na jaře, až po fakt pletené na zimu. Vlastně je občas nosím i v létě, jako ochranu proti slunci. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.