Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 06:48

Tak Betty Aranel O crushi jsem taky přemýšlela, ale není tam prave taky podmínka, že je to oboustranný? Nebo to je potom match asi:D

GarfieJá jsem šály přestala nosit na mateřské, jak jsem je vypravovala do kočáru a chvátala, aby se mi to celý nerozbulelo a nespařilo, tak už jsem na svoji šálu neměla čas a ještě jsem se k tomu nevrátila, už jakoby zapomínám, že se to vlastně používá;-)

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 08:13

Karja nejlepsi je stejne "nadbihac"

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 08:15

Neco pod kalhoty jen na sjezdovku, kdyz fakt mrzne. Mam trauma z detstvi, kdy nam pod kalhoty cpali ty tlusty vroubkovany bavlneny puncochace.

Offline brrr
12364 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 08:19

Já jsem zjistila, že na stará kolena potřebuju něco na hlavu a nejlíp kapuci.

Online continuity
43177 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 10:09

Karja crush ja právě chápu jako spíš jednostranný. Můžu se zeptat děti, až je někdy uvidím. 

Offline brrr
12364 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 10:32

continuity Karja Je to jednostranné, říkají mojí kluci

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 10:40

continuity brrr Cruch mám taky za jednostranný. To už je starý, tak vím. Ale musim si nechat vysvětlit od dítěte 6 7 Ale tuším, že to nepochopím jako skibidi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 10:47

notna já si to 6 7 hledala a je to výplňovka, nemá to význam Syn samozřejmě nevěděl. Prý je to výška nějakého basketbalisty a někdo to používá "jako buď tak nebo tak".

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 11:05

Evaeva Jo , jako dřív se říkalo "kolik třešní-tolik višní ". Fráze no.

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 11:32

Garfie Tak to by bylo přesně pro mne :-).

Offline brrr
12364 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 11:50

Evaeva notna Prý je to z písničky a když to začal používat hráč nějaké americké mládežnické basketbalové ligy, postupně se to chytlo. V zásadě to neznamená nic a všechno.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 11:53

Moje dítě to gesto a frázi potřebuje použít pokaždý, když zkoušíme násobilku. Ale zas si díky tomu velmi dobře zapamatoval výsledek 6x7

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 13:03
Reakce na brrr:

continuity Karja Je to jednostranné, říkají mojí kluci

brrr Tak klukům budu věřit;-). 

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 19:01
Reakce na Kokoska:

barbucha dobre sis to objednala, ale mne se vzdycky na ten jeden pekac chteli nacpat dva! Ted uz by se fakt nevesli, ale byvalo to vesely.

​Já koupila rovnou dva pekáče Dřív jsem při nepřetržitým tahání haranta i pekáče - jeden sjížděl, druhej se vracel nahoru -  málem vypustila duši (to se teda péřovej kabát nehodil, bejval by stačil baloňák ), teď už můžou otročit sami

Tabea 

Růžový punčocháče?!

Offline Tabea
8139 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 19:15

barbucha jo, ale ten nejhorší možnej odstín. Něco jako zvýrazňovač šmrncnutej jasně červenou, to celý lehce pudrový.  

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 19:52

barbucha vsak my meli taky dva, ale oni chteli oba jet se mnou! Adela to jeste sama neumela a Honzik řval, ze nejezdi tak daleko jako my. No bodejt jo, kdyz byl jak chrastitko, poskakovalo to s nim  pres snehovy hroudy a vetsinou jeste tema uchama brzdil. Nastesti moc dlouho se tu zimu bobovat nedalo, ale pamatovat si to budu naporad 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 19:55

Kokoska to chce ty klasický sáně

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 19:56

Evaeva to nemame kam dat a na tu trochu snehu, co posledni roky je, to snad ani nestoji za to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 20:02

Kokoska my je máme, asi ještě po mně akorát jsme museli vyměnit ty popruhy na sedáku. Nejvíc jsem je používala na nechodící děti, máme i tu ohrádku, ale právě když chtějí jezdit všichni, tak je to fakt mnohem pohodlnější. Ale loni jezdil mladší s miminem, takže už asi nebudou třeba

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 20:13

Evaeva kdyz byly moje deti male, meli jsme sanky taky, i s ohradkou. Pro vnoucata uz to fakt kupovat nebudem, jedna parta jezdi v zime hodne ke druhe babicce pod Krusne hory, tam je to se snehem lepsi. A taky uz chteji neco jineho, minule mi ukazovali video s necim, co vypadalo jak kolobezka bez kolecek, dost se s tim asi vyblbli. Ti od dcery maji neco na chalupe a u nas ty pekace, to jsme schopni i prevezt, kdyz je berem na venkov. A chlapecka uz bavi spis lyze, i kdyz se teprv uci.