Karja Garfie Jo, já jsem bez pašmíny nešla z domu a teď s kočárem jsem to taky nějak opustila. Ale jinak to je geniální.
Stěžovací vlákno
Aranel já teď nosím nákrčníky. Taky nenosím kabát (jako klasický), tak nepotřebuju nic do výstřihu a šála se stala nepraktickou.
Aranel tak tlačit kočárek, to se jeden taky zahřeje, ne? (my bydleli na kopci)
Catherinne dokud je jen kočárek, tak jo! Aspoň já chodila fakt rychle, trochu sportovní aktivita. Ale jak je vedle kočárku chodec ![]()
![]()
Catherinne Jo jo, právě že jo.
Co bych si tak pořídila, co jsem ještě neměla... ha! Zánět močového měchýře!
Auuuuuu
Sweet Potato Au au au ![]()
Sweet Potato ze tys nemela kosilku!![]()
tlapkam moc![]()
Sweet Potato auuuu....súcitím....
Sweet Potato au au au... hele, víš, že fakt nemusíš mít všechno? Brzo se uzdrav
Děkuju za podporu.
Tááákovýhle pilule jsem nafasovala. Kladivo na bakterie. Doufám, že už zděšeně piští.

Sweet Potato podpor to brusinkama a at je brzo lip!
Kup si k tomu nejaké brusinky - nejlíp s manozou a ber to alespoň 14 dní, ať se ti to nevrátí.
Kokoska continuity Díky, mám. A mám i lichořežišnici.
No, pěkně
Tak pilule, brusinky, hodně pít a teplou deku k tomu. Ať je brzo líp!
barbucha Dík.
To hodně pít je teda dost mučení, co si budem.
Ale tak konvici dobrýho čaje (dle vlastního výběru)... to dáš. Líp než to cmudit po hrnkách nebo nedejbože se nalejvat nějakou vodou. A teď je na dobrej čaj akorát vhodný období
už bys mohla i nějakej voňavej vánoční... masala taky neni v zimě k zahození... (teda mluvím spíš za sebe protože já čaje ráda
)
Sweet Potato ja piju čaj v práci i doma z pivního půllitru bernard. Ty jsi sice spíš na to víno, ale třeba by to z půllitru líp klouzalo do krku. Ať je rychle zase dobře!
Sweet Potato doporučuju tohle nebo tohle... brzké uzdravení!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.