Ale myslím, že Buh nemá tak vyšponované emoce jako já, tam musím ještě zapracovat:D:D
No hele, nezapomeň na potopu světa a Sodomu a Gomoru. On to taky v mládí nebyl úplně kliďas ;o)
Ale myslím, že Buh nemá tak vyšponované emoce jako já, tam musím ještě zapracovat:D:D
No hele, nezapomeň na potopu světa a Sodomu a Gomoru. On to taky v mládí nebyl úplně kliďas ;o)
DruI Jj, zklidnil se až po dítěti.
Sweet Potato DruI Vy mi davate ![]()
Sweet Potato což nechapu ![]()
Potrefenáhusa My smrtelníci to holt máme naopak.
Potrefenáhusa No tak on to dítě nechal na krku matce a otčímovi ;o)
![]()
To je ale výborná teologická debata! Doufám, že ji Karja předá paní katechetce :)))
Karja 2 hodiny procházka zimní krajinou? ![]()
eM Radši ne:D, ale beru si z toho hodně no, myslím, že mi to může posloužit do těch duchovních rozprav doma.
Jj už jsem byla místa oběda;-), pak jsem dala s dotyčnou osobou rozpravu a zase mě to šponuje na nějakou Sodomu...
Karja frajerovi rekni, ze kdyz byl tak chytrej, nenechal si poradit, a jeste te do toho zatahuje, ze teda by mel v ramci sebekritiky a ponauceni ti donest nejaky odpustek. ![]()
SunEclipse Bohužel ten do toho není nijak zainteresován:D. A toho bych aspon mohla pořádně seprat!
Karja frajerem míním provinilou personu, nikoli samba ![]()
Karja vynechat oběd v takový situaci, tak budu mít v hladový hlavě jen vraždu. ![]()
Tabea jo, to je vlastně lež, to se jen tak říká, ale stihneš obojí:D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.