Nezapomeň, nezabiješ:)
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa No tak on to dítě nechal na krku matce a otčímovi ;o)
![]()
Ale tak nakonec si ho posadil po pravici.
Aranel jenže to už byl synek z nejhoršího venku..![]()
Kdybyste hledali telefon, bez zvuku, kterej byl ráno v posteli a pak ho měly zřejmě ty dětské nenechavé ruce, kde byste hledaly?:D Já už všude a nevim teda.
Edit: Pod králičím polštářem v technický místnosti, kde dávaly kočce žrádlo.
kolem postele, mezi matrací, roštem
Karja V těchhle situacích mě zachraňujou chytré hodinky. Jak jsou s telefonem spárované, tak je na nich funkce najít telefon, co ho přinutí pípat, a musím říct, že už mi ušetřila strašnou spoustu hledacího času ;o)
stes Jojo, hodně jsem si přestlala po ránu:D:D:D
DruI No, já změnu telefonu plánuju už tak dva roky. Ale nechce se mi, já jsem hrozně spokojená s tou starou kraksnou, že jakoby nechám to někde válet, dám to dětem do ruky, nebojim se o to na plovárně atp.... Ale třeba tohle by mi hodně usnadnilo, přinutit telefon pípat:D:D:D:
Karja No tak si pořiď chytré hodinky! To je jednodušší než novej telefon (mně teda k novýmu telefonu přimělo až to, že ten starej byl nekompatibilní s internetovým bankovnictvím ;o)
DruIchytré hodinky by k mému tlefonu fakt nešly:D:D:D Ten je přesně ve fázi, že za chvíli bude nekompatibilní s tím bankovnictvím.
Karja já jednou našla telefon v lednici. A ne, děti za to nemohly. ![]()
Jinak já ho hledám furt, na noc vypínám zvuk, ráno ho někam odložím a jsem v háji.
Chytrý hodinky nechci, protože chci nosit normální hodinky.
Do vedlejší kanceláře se stěhuje někdo nový, nejdřív tam chodil řemeslník, který si celý den děsně falešně hvízdal, dneska tam někdo chvílemi hraje na flétnu, Mě mrskne.
Raduza já taky hledám furt, jakmile to má vibrace, tak je to v klidu. A telefony mám dva, pořád tedy některý hledám:D. Kdybych měla chytré hodinky, hledám i ty hodinky.
Karja Hodinky jsou přidělané na ruce, ty jen tak nezaložíš ;o)
To propínutí mobilu je vůbec nejlepší fce chytrých hodinek!
DruI jj, já vím, myslela jsem to tak jako spíš ke svojí povaze, že je to vlastně uplně jedno. Já jsem velkej odpurce těch hodinek, na mojí ručičce to nikdá nebude!
Zina Zas abych si je kupovala jen kvůli tomu...a pak je hledala...
Ale líbí se mi, jak mobil hledá airpody. Chodim po baráku a on mi píše "přihořívá!" ![]()
Sweet Potato hahahahaha:D:D
Spíš bych mohla mít nějakou centrální hledací stanici, třebe vedle elektrického rozvaděče prostě napevno a už by se to tam všechno vyhledávalo, jeden mobil, druhej, samba věci....klíče...
Karja To by se mi taky hodilo! A jako prodávají se takový přívěšky, který si přiděláš ke klíčům a který pak na písknutí zapípají, ale reagují bohužel i na jiné hlasitější hluky, takže u nás by pípaly v podstatě nonstop.
Zina ato jsem koupila tátovi a pipalo mi to i zabalené ještě než jsem mu to dala:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.