Sweet Potato Přeju brzké uzdravení
a z ozkoušeného doporučuju petrželový odvar - nebo aspoň narvat hodně petržele do polívek, omáček a jiných jídel (a u toho přijímat dost tekutin).
Stěžovací vlákno
Sweet Potato a já k politování připojuju radu pít vodu se špetkou jedlé sody. Ale ty atb zaberou rychle, zítra už bude líp.
Myslím, že problém nebude v pití samotném....![]()
Sweet Potato Lituju, snad to bude brzy lepší!!!
Sweet Potato tlapkam, fukam, tá tabletka je strašidelne veľká, tak nech rýchlo zaberie.![]()
Garfie myslíš jako: kde hodně input, tam hodně output? ![]()
Tabea Sama bych to lépe neřekla! ![]()
Myslím, že problém nebude v pití samotném....
Sweet Potato Lituju, snad to bude brzy lepší!!!
To je jasný. Ale když už se pít musí, tak něco, co aspoň trochu pomáhá
Sweet Potato ja ty obri tablety nechapu, stejne 90% te hmoty je plnidlo
jsem si takhle hloupe koupila horcik, a jelikoz mam i pupalkovy olej co se bere na lzicku, prisla jsem na genialni reseni! s tim olejem to vklouzne do krku uplne hladce![]()
Bingo!
Díky všem, dnes už opravdu lepší. Když tak koukám, kolik je tu zkušených, byl asi zázrak, že mne to doteď nepotkalo.
Sweet Potato Moc lituju. Já nedám dopustit na Blokurimu, mají i nějakou akut verzi.
Ooo, znáte takový to, když někomu říkáte "nedělej to, posereš to, fakt to nedělej". A ten člověk to udělá, stane se přesně to, co jste mu říkali, ale do písmene přesně, co vy jste věděli, že bude a on ještě přijde za váma abyste mu pofoukali rány, pomohli s pruserem, časově se do toho zainteresovali? A vy chcete jen křičet, ale já jsem to říkala!!!!
Karja no jeje! ja teda nerikam, ze jsem to rikala, resp snazim se!! ale cekam v klidu az uzna sam. jinak ani tuk, nehnu prstem
viktorka_od splavuTak u nás se to uznalo v prvním okamžiku, protože mé proroctví se naplnilo do slova a do písmene přesně. Jsem hrozně naštvaná, hrozně. Takže se musim uklidnit a pak jdu pokračovat ve svém poslání, být tu pro druhé, co jsou občas debilní.
Karja No však ti to dcerka spravne říkala, ze ses jak Pan Bůh, ten má taky trpělivost nekonečnou... má tě malá přečtenou ;).
A jinak teda soucitim velmi a přeju hodně trpělivosti s paličákama, co si nenechají poradit.
eMAno, ted tam tu paralelu hodně vidím. Ale myslím, že Buh nemá tak vyšponované emoce jako já, tam musím ještě zapracovat:D:D. Jsem velmi velmi naštvaná, musím mít čas to kousnout a pak zase s rozumem a klidem naslouchat... To je trénink na dospívání dětí, to teda jo.
Ooo, znáte takový to, když někomu říkáte "nedělej to, posereš to, fakt to nedělej". A ten člověk to udělá, stane se přesně to, co jste mu říkali, ale do písmene přesně, co vy jste věděli, že bude a on ještě přijde za váma abyste mu pofoukali rány, pomohli s pruserem, časově se do toho zainteresovali? A vy chcete jen křičet, ale já jsem to říkala!!!!
Znám. S takovým člověkem žiju už 25 let ![]()
notna No ono asi záleží v jaké je to míře. Muj muž to naštěstí není, ten tedy není ani ten typ, že by si život ztěžoval, ten si ho uspěšně zjednodušuje:D:D:D
No je to jeden z důvodu, proč teď odcházím. Já jsem říkala už v lednu, jaké budou konce některých věcí a co hrozí. Prý slyším trávu růst. No stalo se a ani toho uznání, že jsem měla pravdu, jsem se nedočkala, chyba je samozřejmě jinde. Tlapkam
ale mysli na to, že může být hůř.
Karja bohužel ano. Nejhorsi je, kdyz je jeste clovek obviněnej z toho, ze ma radost z toho, ze mel pravdu (to teda fakt nemam, nejradsi bych ji nemela)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.