Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 18. listopadu 2025 21:50

Sweet Potato Přeju brzké uzdravenía z ozkoušeného doporučuju petrželový odvar   - nebo aspoň narvat hodně petržele do polívek, omáček a jiných jídel (a u toho přijímat dost tekutin).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. listopadu 2025 22:48

Sweet Potato a já k politování připojuju radu pít vodu se špetkou jedlé sody. Ale ty atb zaberou rychle, zítra už bude líp.

Offline Garfie
28577 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 01:50

Myslím, že problém nebude v pití samotném....

Sweet Potato Lituju, snad to bude brzy lepší!!! 

Offline Janulik03
20296 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 07:28

Sweet Potato tlapkam, fukam, tá tabletka je strašidelne veľká, tak nech rýchlo zaberie.

Online Tabea
8139 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 07:47

Garfie myslíš jako: kde hodně input, tam hodně output?

Offline Garfie
28577 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 07:52

Tabea Sama bych to lépe neřekla!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 07:57
Reakce na Garfie:

Sweet Potato Lituju, snad to bude brzy lepší!!! 

​To je jasný. Ale když už se pít musí, tak něco, co aspoň trochu pomáhá 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 08:02

Sweet Potato ja ty obri tablety nechapu, stejne 90% te hmoty je plnidlojsem si takhle hloupe koupila horcik, a jelikoz mam i pupalkovy olej co se bere na lzicku, prisla jsem na genialni reseni! s tim olejem to vklouzne do krku uplne hladce

Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 08:26
Reakce na Garfie:

​Bingo!

Díky všem, dnes už opravdu lepší. Když tak koukám, kolik je tu zkušených, byl asi zázrak, že mne to doteď nepotkalo.

Offline Hwi
748 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 09:46

Sweet Potato Moc lituju. Já nedám dopustit na Blokurimu, mají i nějakou akut verzi. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 09:58

Ooo, znáte takový to, když někomu říkáte "nedělej to, posereš to, fakt to nedělej". A ten člověk to udělá, stane se přesně to, co jste mu říkali, ale do písmene přesně, co vy jste věděli, že bude a on ještě přijde za váma abyste mu pofoukali rány, pomohli s pruserem, časově se do toho zainteresovali? A vy chcete jen křičet, ale já jsem to říkala!!!!

49364 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 10:26

Karja no jeje! ja teda nerikam, ze jsem to rikala, resp snazim se!! ale cekam v klidu az  uzna sam. jinak ani tuk, nehnu prstem

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 10:33

viktorka_od splavuTak u nás se to uznalo v prvním okamžiku, protože mé proroctví se naplnilo do slova a do písmene přesně. Jsem hrozně naštvaná, hrozně. Takže se musim uklidnit a pak jdu pokračovat ve svém poslání, být tu pro druhé, co jsou občas debilní. 

49364 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 10:34
Offline eM
1753 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 10:46

Karja No však ti to dcerka spravne říkala, ze ses jak Pan Bůh, ten má taky trpělivost nekonečnou... má tě malá přečtenou ;).

A jinak teda soucitim velmi a přeju hodně trpělivosti s paličákama, co si nenechají poradit.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 10:53

eMAno, ted tam tu paralelu hodně vidím. Ale myslím, že Buh nemá tak vyšponované emoce jako já, tam musím ještě zapracovat:D:D. Jsem velmi velmi naštvaná, musím mít čas to kousnout a pak zase s rozumem a klidem naslouchat... To je trénink na dospívání dětí, to teda jo.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 11:04
Reakce na Karja:

Ooo, znáte takový to, když někomu říkáte "nedělej to, posereš to, fakt to nedělej". A ten člověk to udělá, stane se přesně to, co jste mu říkali, ale do písmene přesně, co vy jste věděli, že bude a on ještě přijde za váma abyste mu pofoukali rány, pomohli s pruserem, časově se do toho zainteresovali? A vy chcete jen křičet, ale já jsem to říkala!!!!

​Znám. S takovým člověkem žiju už 25 let

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 11:31

notna No ono asi záleží v jaké je to míře. Muj muž to naštěstí není, ten tedy není ani ten typ, že by si život ztěžoval, ten si ho uspěšně zjednodušuje:D:D:D

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 11:37

Karja

No je to jeden z důvodu, proč teď odcházím. Já jsem říkala už v lednu, jaké budou konce některých věcí a co hrozí. Prý slyším trávu růst. No stalo se a ani toho uznání, že jsem měla pravdu, jsem se nedočkala, chyba je samozřejmě jinde. Tlapkam ale mysli na to, že může být hůř. 

Offline Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 12:07

Karja bohužel ano. Nejhorsi je, kdyz je jeste clovek obviněnej z toho, ze ma radost z toho, ze mel pravdu (to teda fakt nemam, nejradsi bych ji nemela)