MP Marge
Hele vždyť říkám, že já prostě pro tohle pochopení nemám, na rozdíl od tebe... vejlupek nebo ne, nazvěme to jak chceme, ale já bych si dělala starosti spíš o okolí těch kluků než o jejich osud. Odplata, krevní msta, sociopatický rysy - to v sousedství nechceš.
Naopak, ja mam na zivot mezi vejlupky ty nejlepsi vzpominky 
Kdyz vis, jak s nimi mluvit a rozumis jejich mentalite, tak jsou z nich ti nejlepsi sousedi. Treba kdyz jsem v DeKalbu bydlela v ghettu, tak jsem bezne chodila sama se psiky na prochazku o pulnoci a v zivote me nenapadlo, ze bych se mela bat, trebaze se to tam vejlupky jen hemzilo.
Na odlehceni mam historku, jak moje nejlepsi kamaradka jednou vencila za me. Kdyz zemrel tatinek, tak jsem mela nekolik tydnu depresi a nemohla jsem z postele. Kamaradka bydlela asi 5 min chuze ode me, ale na druhe strane hlavni ulice, tedy ve slusne ctvrti. Tak se nabidla, ze vezme psiky na prochazku, abych mohla odpocivat. No a sla po chodniku v moji ctvrti, hledela si sveho, a najednou u chodniku se skripenim zastavila tri auta, z nich se vyritila banda vejlupku a kamaradku obklopila.
Kamaradka je Afroamericanka, ktera se narodila a vyrostla v Jiznim Chicagu, takze ji hned tak neco nerozhazi. Zachovala tedy ledovy klid, zatimco hlavni vejlupek se k ni lehce natocil tak, aby videla, ze ma za pasem pistoli, ale aby ho nikdo nemohl obvinit, ze ji s ni vyhrozoval. Nacez ji podrobil krizovemu vyslechu: Kdes vzala ty psy, kam s nimi jdes, jak se jmenuje tvoje kamaradka a kde bydli. Kamaradciny odpovedi ho uspokojily, takze ji nechali jit, ale jedno auto ji doprovazelo celou cestu domu, aby si vejlupci overili, ze psiky vede opravdu zpatky ke mne.
Za par dni jsem vudce vejlupku potkala na parkovisti, tak jsem si ho podala, ze jsem rada, ze mi kamaradka vyvencila psy, a on na ni takhle. Vejlupek se branil, ze on kamaradku neznal, takze pro nej to byla cizi zenska, ktera si klidne po ulici vedla psy, o kterych vsichni v sousedstvi vedi, ze patri Marge, a ze je ma moc rada. "Kdyby se tady nekdo objevil a pokusil se ti je vzit," pravil vyhruzne, "tak ho zridime, ze na to do smrti nezapomene!" (Volne prelozeno.)
A jeste dodal, ze sem za mnou nemusi nikdo chodit "pres ulici", ze on a jeho parta mi psy radi vyvenci, at pry si kdykoliv reknu.
Kamaradka to dodnes podava jako zabavnou historku, takze zadne trauma neutrpela 
Jo, to byl zivot
Casto na to sousedstvi vzpominam.