MP Marge ty fakt musis byt skvela, kdyz za tebou tak "tahnou"!
Stěžovací vlákno
Kokoska Ani ne. Ja pro to nic zvlastniho nedelam, akorat je mam rada a nesoudim je podle jejich cinu, to oni vyciti, a pak uz to jde samo ![]()
Kokoska Jo, a jeste teda se jich nebojim. To taky dela hodne.
MP Margejá ti asi rozumím, já měla takového "kamaráda" na karate.
Byl sice bílý, ale bydlel v podstatě v romskem ghetu, seznámili jsme se na trénincích. A jak jsem se s ním bavila úplně normálně, tak byl na mne až tak dojemně hodný.
Hrozně mně zval k sobě domů na čaj, že kdyby neco chtěl, mám říct, že jdu za Pacikem a nic se mi nestane. No před domem sedělo na schodech tak šestileté dítě, na dotaz kde bydlí P. se beze slova zvedlo, vyšli jsme dvě patra, ukázalo na dveře a zas mlčky zmizelo. ![]()
To bylo fakt jak ve filmu.
Pak mi volal tak 3x týdně ráno po noční domů, no naši byli z toho na prášky. ![]()
No tak nějak bych viděla ten výsledek. ![]()
Ledaže by chtěla přijít o licenci i supervizorka. Ja bych podala obratem stížnost na ni. ![]()
Vůbec nechápu, že se nechají od nejakého prokurátora do toho uvrtat.
Ale otazka je, jak moc se ty pomluvy rozsirily. Abych nakonec nezjistila, ze jsem u potencialnich zamestnavatelu na cerne listine.
No, v nejhorsim se budu muset nekam prestehovat!
Ty si určitě něco najdeš!
Totiž má pravdu continuity - ne každej je takovej debil jako ten prokurátor nebo ředitel, jsou i lidi s vlastním názorem (a některý je určitě taky znaj), takže si obrázek dokážou udělat sami. Navíc i ty jiný lidi na ně můžou mít pifku kvůli vlastní zkušenosti, neříkej mi že se jako hovada chovali jen k tobě. To jest ne všude budeš mít dveře zavřený. A vychovatelek určitě není přebytek (a k tomu asi nepotřebuješ licenci, to jen tak, kdyby něco!). Jsem si jistá, že se uplatníš ![]()
Důkazy máš, reputaci dobrou taky... hoď se do klidu a neboj se ničeho.
Já si vždycky vzpomenu na Most špiónů, jak se tam Hanks coby obhájce ptá toho ruskýho špióna: Vy se vůbec nebojíte? On na to: A to by pomohlo?!
já si na ten film vždy vzpomenu taky. Je to můj oblibenej.
Můj taky
Hanks a Rylance
Ale jsou tam pasáže, kdy se odcházím vydejchat... no, film výbornej prostě.
barbuchajá si vždy říkám, že víc odvahy musel mít Donovan, kolikrát jen vystoupil z komfortní zóny a vlastně "jen" pro zásady. Nic z toho osobně neměl, jen starosti. Abel v podstatě většinu času neměl na výběr. Maximálně tak mezi tím zkusit to nebo se nechat popravit.
To souhlasím.
MP Margejá ti asi rozumím, já měla takového "kamaráda" na karate.
Byl sice bílý, ale bydlel v podstatě v romskem ghetu, seznámili jsme se na trénincích. A jak jsem se s ním bavila úplně normálně, tak byl na mne až tak dojemně hodný.
Jasne, to je ono! Jedinci, kteri se z nejakeho duvodu citi odcizeni od vetsinove spolecnosti, velmi ocenuji, kdyz se k nim nekdo chova jako k lidem ![]()
Ty si určitě něco najdeš!
Totiž má pravdu continuity - ne každej je takovej debil jako ten prokurátor nebo ředitel, jsou i lidi s vlastním názorem (a některý je určitě taky znaj), takže si obrázek dokážou udělat sami. Navíc i ty jiný lidi na ně můžou mít pifku kvůli vlastní zkušenosti, neříkej mi že se jako hovada chovali jen k tobě. To jest ne všude budeš mít dveře zavřený. A vychovatelek určitě není přebytek (a k tomu asi nepotřebuješ licenci, to jen tak, kdyby něco!). Jsem si jistá, že se uplatníš
Důkazy máš, reputaci dobrou taky... hoď se do klidu a neboj se ničeho.
Já si vždycky vzpomenu na Most špiónů, jak se tam Hanks coby obhájce ptá toho ruskýho špióna: Vy se vůbec nebojíte? On na to: A to by pomohlo?!
Ja jsem ten film nevidela, ale rusky spion ma, myslim, pravdu.
A doufam, ze ty ji mas ohledne meho noveho mista taky!
Rikam si, ze jsem se tady z toho vypsala, tak jiste zafunguje kouzlo Parfumanie a vse se v dobre obrati
barbucha continuity A ten film si davam na seznam! Mam Toma Hankse velmi rada, takze vubec nechapu, proc jsem to jeste nevidela.
barbucha continuity A ten film si davam na seznam! Mam Toma Hankse velmi rada, takze vubec nechapu, proc jsem to jeste nevidela.
![]()
Ja jsem ten film nevidela, ale rusky spion ma, myslim, pravdu.
A doufam, ze ty ji mas ohledne meho noveho mista taky!
Rikam si, ze jsem se tady z toho vypsala, tak jiste zafunguje kouzlo Parfumanie a vse se v dobre obrati
![]()
Jasně že jo. U nás doma by ti potvrdili, že mám vždycky pravdu! ![]()
Nečekej zázraky hned zejtra, ale piš si, že všechno vždycky nějak dopadne, a mnohem líp než si to v tu chvíli představuješ. Všichni tady držíme palce, to se musí nějak projevit!
Film si dej rozhodně. Je to kvalitní počinek... po všech stránkách.
MP Marge napadlo mě, dneska mají velký vliv sociální sítě. Nepomohla by třeba tvému případu medializace přes nějakého influencera/streamera?
MP Marge to je ale úžasný! Ty se neztratíš. Spíš je mi líto těch vejlupků, že by měli ztratit tebe.
Torrah Mne je prave vejlupku lito uplne nejvic. Ale je fakt, ze vejlupci jsou vsude, a i kdybych uz nemohla/nechtela pracovat jako terapeutka, tak po vychovatelich je vzdycky poptavka. Akorat by to bylo za min penez, ale to uz bych nejak doresila. I kdyz - zalezi na tom, kde clovek pracuje. Ja jsem treba v byvale praci nijak extra placena nebyla a prekvapilo me, ze vychovatele meli skoro stejne a vedouci smeny vydelavali dokonce mnohem vic! Takze jde jen o to najit spravne zarizeni
MP Marge napadlo mě, dneska mají velký vliv sociální sítě. Nepomohla by třeba tvému případu medializace přes nějakého influencera/streamera?
Hele, to je takove osemetne. V me profesi se ocenuje diskretnost; to by se mohlo snadno obratit proti mne. Navic ten prusvih, ktery mi prokurator udelal v kriminale, by taky, vytrzen z kontextu, nevypadal v mediich nejlip.
Ja myslim, ze nejlepsi cesta bude ten pravnik. Zitra obvolam mistni kancelare a uvidime.
MP Margejá bych to teda taky nezveřejňovala, pokud s tím člověk nemá zkušenost, může se to nehezky vymknout. I ten, kdo sítě umí to kolikrát nezvládne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje