Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 07. prosince 2025 16:07

continuity No prave. To je vzdycky riziko, a jak rikam, v me profesi tim spis. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 10:49

Já si stěžuju, že jsem si v ousedním vlákně převčírem postěžovala, že se nemůžu dokopat k přípravě a učení na pracovní pohovor, a ještě ten večer odpadlo dítě se 40 horečkou a pes dostal záhadnej průjem. Takže jako jo, teď jsem aktivovaná dost, a využívám na tu přípravu každý delší volný chvilky, ale pro příště bych vyšší mocnosti ráda poprosila, aby to zařídily trochu šetrnějc :-D.

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 11:30

Zina no to psal už Plzák v některé ze svých knih, že koníčkům se věnujeme lépe a kvalitněji, když si na ně musíme vyšetřit čas. Platí očividně i pro přípravu na pracovní pohovory. Přeju ať to nrchytnes a pohovor dopadne nejlíp jak může. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 14:39

continuity Díky. Já normálně nejsem prokrastinátor, ale je jedna výjimka, a to když mám pocit, že tu věc nezvládnu, nebo že mi nepůjde, tak pak se prokrastinační mód zapne docela rychle.  

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 20:50

Zina to má moje mladší dítě, ji to úplně paralyzuje. Bohužel v kombinaci s nízkým sebevědomím je to hned. 

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 06:51

Tma, mlha, uzka okreska bez krajnice uprostred lesa a chodec v maskacich jdouci skoro stredem silnice. Nastesti nesel v mem smeru, ale toho pana jsem si vsimla opravdu az kdyz jsem ho mijela...Jako nastvali me po ceste uz cyklisti ve meste bez jakyhkoliv reflexnich prvku, ale na tohoto pana nic nema.

Offline Tabea
7752 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 07:29

monis fuj! To seš musela pěkně vyděsit. Bych se klepala ještě za hodinu. 

Offline Samantha
3247 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 07:35

monis

to bych měla nutkání to otočit a takového kanndidáta na Darwinovu cenu zplacatit

(já vím, nesmí se to, ale kolika lidem by se ušetřilo leknutí) 

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 08:25

monis to je o nervy. Kdybych se nebala, ze jeste dostanu pres hubu, asi bych zastavila a chvili na nej jecela.

Offline Torrah
3233 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 10:23

Kdysi jsem jezdila do práce z Jindřichova Hradce do Budějic. Protože jsme bydleli na sídlišti u výpadovky na Třeboň, jezdila jsem přes Třeboň. A před tímhle městem je dlouhá rovná silnice lemovaná stromořadím, na podzim a v zimě je tam ráno opravdu tma, protože světla Třeboně jsou ještě daleko a měsíc je stíněný těmi stromy. Když jsem tam začala jezdit, byl podzim a já na jedné z prvních jízd potkala přesně v tomhle místě chlapa na starém kole bez odrazek, bez světel, v takové té staré tmavě zelené kombinéze. Vůbec jsem ho neviděla a málem jsem ho sundala, strhla jsem volant na poslední chvíli a štěstí bylo, že nejelo nic proti. Pak už jsem ho tam čekala, měli jsme stejný timing a potkávali se tam téměř denně. Ale fakt nechápu, že přežil (teda doufám, už jsem přes dvacet let přestěhovaná jinam), aut tam takhle po ránu jezdilo plno. Strašný hazard.

Offline Torrah
3233 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 10:24

monis tohle jsou strašný šoky. A nejhůř, že by sis to vyčítala nadosmrti, kdyby se něco stalo,a přitom bys za to nemohla. Fakt dementi někteří lidi.

Offline Myrtila
5130 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 22:03

U nás takhle jezdí týpek na takovém samodomo vozítku, představte si podvozek od elektrokoloběžky s řídítky, ale je to nízké, on na tom leží na zádech, jen hlavu má přizvedlou. Celé, včetně jeho oblečení, je černé, jestli má i nějakou odrazku, to nevím, nestačila jsem si všimnout, každopádně světlo nemá určitě. Celé včetně jeho je to vysoké tak 50 cm. Už to tu i několikrát proběhlo přes místní FB, kde lidi, co ho potkali poprvé, nevěřícně psali a varovali ostatní, ať si dají pozor, aby ho nesejmuli, a řešili tam, jak ho předhodit policajtům, aby nějak zasáhli, nicméně týpek takhle jezdí dál, viděla jsem ho zase asi před měsícem. Docela se divím, že ještě žije už to tak praktikuje nejmíň 2 roky, v létě, v zimě, potmě, pořád. Jezdí po místních okreskách mezi vesnicema, provoz je tu teda dost silný, i kamiony a tak. 

Offline Liesel
1634 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 08:24

Torrah tyhle lidi jsou hlavně sebevrazi, máme v okolí jeden takový případ. Pán nechtěl čekat na městskou do přilehlé obce a cestou ho srazilo auto...

Offline Isca
4881 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 21:34

Když posíláš předběžné výsledky k 30.11.2025, aby to klient přežvejkal a poslal matce do Rakouska a felíš  se o 19 M kvůli jedné jediné blbé chybě v jedné jediné faktuře, protože to kvůli časovému presu nezkontroluješ Avízo, že je něco špatně jsem poslala za hodinu, opravu jsem poslala za dvě hodiny, ale mail od klienta "co s tím budeme dělat" fakt nepotěšil

Offline notna
9183 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 22:02

Isca Lituju tě, je to nepříjemný To ale někdy zažije každý. Neznám žádnou kolegyni nebo kolegu, kterým by se něco obdobného nestalo. Netrap se tím.

Offline Isca
4881 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 22:27

notna Díky za povzbuzení, už to rozdýchávám cestou domů pěšky místo šalinou :-)

Offline Makara
3557 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 07:00

Isca to se stane a o život fakt nejde.

Offline brrr
12212 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 10:03

Včera mi přišly dvě pokuty z Rakouska. Stejné místo, na cestě tam překročení povolené rychlosti o 13 km, na cestě zpátky o 12. Naštěstí byla jedna mužova. Ale bránil se, protože sběrač pokut jsem u nás já.

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 10:23

brrr jj to znám a člověk je ještě statný, že to česká pošta vůbec doručila a nezjistí to až při překročení hranic.

Offline Makara
3557 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 10:33

brrr kde si máme dávat pozor? Muž taky před nějakým platil za podobný prohřešek - asi 15 km/ hod. přes. A on si dává dost pozor a mě buzeruje, když jedu rychleji.