Evaeva tady je neustále mlha a mrholí, fakt už to budou ty 3 týdny. ve čtvrtek Popoledni vysvitlo sluníčko tak jsem se zaradovala že jedu na koně tak si to užiju. No takže jsem vyjela asi 4 kilometry na kopec a na tom kopci byla zase ta zasraná mlha

Evaeva tady je neustále mlha a mrholí, fakt už to budou ty 3 týdny. ve čtvrtek Popoledni vysvitlo sluníčko tak jsem se zaradovala že jedu na koně tak si to užiju. No takže jsem vyjela asi 4 kilometry na kopec a na tom kopci byla zase ta zasraná mlha

viktorka_od splavu minulý čtvrtek kolem druhé hodiny, jela jsem od Klusáčkovy na hlavák, odtud vlakem k nám. Nad Růženiným lomem byly Hády omotány mlžnou šálou a od konce Brna začala mlha houstnout. A teď, co jezdíme objíždkou přes Ochoz, tak tam je mlha jak hrom pořád.
Karja to s tymi hmlovkami mam tiez
. Ani za boha sa mi to v hlave neulozi. Ked ma hmla po ceste prekvapi, musim vzdy najst miesto kde zastat a najst si to v telefone (uz som si spravila poznamku).
Evaevaja som uz slnko nevidela dva tyzdne. Presne pre toto neznasam jesen a zimu.
Mrakoplas 999 Jo, ono přitom není slozite na to prijit ze! Věřím, že teď když jsme si o tom popsaly tady, tak se mi to už snad uloží, já si kvůli tomu musím vždycky zastavit a hledat... Já jsem jela minulý týden, to nebyl takový extrém ale v pátek jsem jela 3 km tady do obchodu a normálně jsem si říkala, že to otočím, nevidela jsem prostě vůbec nic nastesti ve městě se ta mlha pak protrhala, ale byl tu úsek treba kilometru, kdy jsem si říkala, jestli neslepnu nebo co to je.
Karja Ty aspon víš, že máš mlhovky, ja byla minulej tejden v soku z toho, ze moje auto nema jen zadní, ale i přední mlhovky :-D.
Mrakoplas přesně. Zima je jedna věc, ale že člověk pomalu zapomene, jak vypadá nebe
A pak samozřejmě tma ve čtyři, to taky nepřidá. (Ale už se to blíží
)
Karja Přesně takhle jsem jela minulý týden jen kousek do vsi něco zařídit, a byla mlha, že nebylo vidět na pár metrů, a to doslova! A ještě tu byla nějaká školní akce, takže parkovací apokalypsa, no pojezdila jsem si v té mlze tak dlouho, než jsem našla, kde zaparkovat, že kdybych šla pěšky, jsem tam beze srandy dřív. Pak domů jsem v té mlze málem minula odbočku do naší ulice, tak hustá byla.
Jinak teda normální mlha mě už moc nepřekvapuje, mám pocit, že už je tak měsíc v kuse, ale hlavně u nás ve vsi je, i když okolo zrovna není, moc to nechápu, když jsme na kopci, že se tu tak strašně drží, a hlavně tak dlouho v kuse.
Myrtila sever středních Čech, mlha furt a furt, slunicko chybí!!! Loni to bylo stejný, mlha se zvedla 1.1., snad to bude letos lepšejší!
A když už to tu tapetuju, tak si ještě postěžuju, že na mě dneska nějak dolehlo to, že jsme s mužem oba už měsíc na hromadě, byli jsme na oslavě a chytli jsme tam něco, netuším, co to je, ale mají to i obě naše matky, a všichni svorně celou dobu hodně kašleme a ve vlnách se nám vrací rýma. Už nevím, kolikáté kolo jedeme, ale už fakt nemůžu. Děti to díkybohu nechytly, což ale taky znamená, že s mužem oba jedeme bez pauzy a odpočinku, já si ani s miminem nelehnu, když spí, protože ho budím svým kašlem. Už jsme z toho strašně vyčerpaní, odpočinout si můžeme, jenom když se ten druhý vybičuje a vezme si obě děti (což u nás není úplně klidová aktivita). Do toho všechny ty předvánoční aktivity (u muže klasicky dokončování zakázek, k tomu besídky a jiné dětské věci), a jako bonus máme prababi (konečně! to samotné je spíš do radostného vlákna) přes měsíc v alzheimer centru, ale ještě jsme za ní skoro nikdo nebyli na návštěvě, protože nejsme zdraví, a fakt nevím, kdy se tam dostaneme. Dneska jsem se doslova rozbrečela nad kalendářem, když mi došlo, že nejbližší pro mě trošku volnější den, kdy budeme na děti doma dva, bude pátek, do té doby bude muž celé dny pryč. Jeho je mi taky líto, jak je mu taky blbě. Už bych fakt byla ráda, kdyby ta zas... nemoc odešla, původně jsem si chtěla pořešit do konce roku všechny prevence, rehabky, a tak celkově se trochu dát dohromady, a místo toho se tu jenom ploužím mezi záchvaty kašle.
Vilemina Tak do 1.1. je ještě daleko, to snad odejde tentokrát dřív
ale fakt tak dlouho mlhu v kuse nepamatuju, a to pocházím z takového drsného koutku republiky, kde mlhy bývaly často.
Myrtila soucítím, máme to totiž stejně, akorát jsou nemocné i děti. Jedu už měsíc ukrutné rýmy, s bolestí obličeje, horní čelisti, hlavy... Do toho se na dva týdny vklínila chřipka. Jedno dítě šlo dnes po dvou týdnech do školy, druhé se do ústavů už do Vánoc asi nepodívá. Cítím se vyždímaně, unaví mě i půlhodinová cesta do lékárny, chybí mi sport, ale nejsem schopná fyzické námahy. Budu muset opět zrušit zubaře, s touhle rýmou tam nemůžu. Práce byla v době chřipky naštěstí volnější, ale teď už přituhuje, advent na termíny reportů a daní jaksi nemá vliv. A zrovna jsem přepisovala do nového diáře úkoly na leden a udělalo se mi šoufl ze všech těch dnů otevřených dveří ve školách, zápisů, termínů schůzek s rodiči atd., které mě v lednu čekají. Není možné, abych nezapomněla něco někam poslat nebo si včas rezervovat termín, nebo si nedomluvila dvě akce na jeden okamžik, to se bez kiksů prostě neobejde. A nemám kdy zabalit dárky, protože doma pořád někdo je a když si hrají, nebo spí, nemůžu si dovolit ztratit čas určený na zaměstnání balením dárků. Hergot fagot už!
Pinot Noir Když to čtu, tak si říkám, že oproti vám se máme nakonec ještě dost dobře, máte toho slušně naloženo
nedovedu si představit řešit k tomu ještě ty všechny školní věci (četla jsem v dětském vlákně).
Ta absence pohybu, to je přesný, to je takový "bonus" k tomu všemu, už nás s mužem všechno bolí z toho, jak jenom kašleme, taháme mimino, ale jinak se vůbec nehýbeme, už ani moc nechodíme ven, jen řešit nutné věci, na pohyb navíc prostě nemáme energii.
Myrtila přesně, a to mám ten nový běžecký pás, tak jsem se na něj těšila, a použila jsem ho třikrát a od té doby jsem troska.
A teď mi muž zasadil konečnou ránu - zrovna se vrátil z firemní vánoční večeře v Kašpárkově restauraci 420 s živým popisem všech úžasných vín a jídel, zatímco já jdu zítra na akci naší firmy do Tří prasátek! ![]()
Pinot Noir Jsem takovou otravnou nemoc měli doma začátkem roku a táhlo se nám to skoro tři měsíce, tak lituju a přeju, aby tě to přešlo dřív. A dárky naskládej do dárkových tašek, to je nejrychlejší a navíc se to pod stromeček dobře přenáší ;o)
Evaeva No tak ti to řeknu....včera cestou z letiště jsem trochu litovala a říkala si, jestli jsme neudělali chybu...![]()
Ehm...hádejte komu přistane v mejlu sleva 20% sleva den poté, co odešle objednávku? ![]()
tobě taky? A na co? ![]()
Garfie podle mě některé eshopy dělají schválně.
Já jsem včera nakupovala fakt efektivně, koupila jsem sadu na lití olova, o které jsem hned v metru zjistila, že je to vosk. Takže mám za 250Kc šest koleček vosku ![]()
Pak jsem vlezla do Rituals - normálně bych to objednala v e-shopu, ale už se mi nechtělo řešit ty plně boxy všude kolem a říkala jsem si, že si to alespoň nechám hezky zabalit. Takže jejich balení bylo buď malé nebo příliš velké a ještě jsem nedostala dárek k nákupu, který dávají na eshopu a zrovna by se mi docela hodil.
Poté jsem radši usoudila, že asi už nakupování stačí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.