brrr jo tak nám přišla minulý týden taky - z Brenneru, 8 km za hranicemi směr domů, rychlost překročena myslím o 12 km/h. 45 euro.
Stěžovací vlákno
Makara Lilienfeld, jeli jsme do Mariazell. Já už právě vím, že si mám dávat bacha na dálnici z Vídně na hranice, tam jsou takové pro mě nelogické snížení rychlosti a pak taky vesnice u Nassfeldu.
Mohučanka Ano,ano, 45 éček ta každou.
V Rakousku dostavám pokuty rozhodně častěji než v ČR.
Je večer, zítra letíme, včera jsem tu měla večírek, dnes mají večírek děti, přespávají tady dvě malé Číňanky a já ještě nezačala balit. A ještě se mi nedaří online check-in, tak doufám, že Číňani budou milosrdní a posadí nás k sobě.
Mám pocit, že si na podobné věci stěžuju pokaždé
, ty jo, jak to dělají ostatní, jak???
Bud v klidu, letos nás to čeká taky. Muž má den před odjezdem k našim vánoční večírek v práci, pročež starší dítě hlídá děti jeho kolegy. Přes den jsou ve škole a v práci a vlak odjíždí ve čtyři.
Navíc si tchýně vyžádala kufr do lázní, takže si půjčí ten nejšikovnější, co máme. Zůstanou tady kabinove zavazadla a věc zvaná mastodont.
Garfie Pokud letíš s Air China, tak u nich se nám nikdy check-in nepodařil.
Kitsune Já už jsem to vzdala, stejně musím odbavit kufry (zatím stále nemám zabaleno, tak jen doufám, že bude jeden na osobu, letím sama s dětma, takže i když můžu mít dva, nechci to hrotit), frontě se nevyhneme. A posadili vás aspoň k sobě? Já mám s asijskými aerolinkami v tomto dobrou zkušenost, ještě sem nedorazil ten evropský nešvar rozesadit spolucestující. :-)
Já bych řekla, že vás posadí spolu, pokud bude místo. Zvlášť s dětma je pro posádku mnohem lepší.
nás posadí spolu u check-inu i Smartwings. Tuhle se nás ptal na odbavení, jestli nechceme sedět spolu, odbavení jsme byli, šlo jen o kufry. Mně to nešlo naskládat všechny čtyři u sebe, tak nam to u šaltru předělal na 3+1 (a mě dál zvlášť - asi viděl zdrblou matku od rodiny
).
brrr nas dvakrat v Rakousku chytly radary pred Linzem smerem z Cech, sjizdi se tam z kopce k mestu a ze 130 je v zatacce snizeni na 80.
Garfie Neletěla jsem se synem, tak nemám zkušenost. Když jsme letěli zpátky v únoru, tak syn měl koupenou zpáteční letenku už od září. Zrovna na jeho datum odletu byla letenka drahá, tak jsem si prodloužila pobyt v Japonsku o 3 dny, abych měla levnou letenku. Pokud budete na letišti včas, tak si myslím, že budete sedět spolu.
continuity Tak u check-inu by tě rozesadil snad jen psychopat.
Ale tady jsme zatím vždy seděli spolu i když jsme se přihnali na poslední chvíli a letadlo bylo plné, prostě pokud kupuješ letenky najednou, sedíš u sebe, z Evropy to tak nebývá. Jinak co se dětí týká, když letíme čtyři, od 14 vždycky posadí mimo dceru, pokaždé mě to překvapí.
KitsuneChtěla bych tam být co nejdřív, naštěstí letíme z Hanedy (bližšího letiště), ale mám tady ty přespávající děti, do jedné v noci koukali na filmy, uvidím, jak se mi je podaří vyhnat.
Objednala jsem si robotický lux a než ho Alza stíhla doručit tak firma skončila Číně? ![]()
Jsem asi navěky odsouzena k otročení s mopem.
Taky u vás na tři dny zmizel vzdálenější svět?![]()
Evaeva U nás vzdálenější svět neexistuje už dva týdny a je to pěkně na palici.
Evaeva u nás už minimálně dva týdny. A to jsem minulý týden byla v Brně, tam svítilo sluníčko, a než jsem dorazila domů, cestou a u nás zase všude mlha mlhatá.
Evaeva Taky taky, já jsem hlavně za celou svou řidičský éru použila mlhovku asi tolikrát, ze vždycky zapomenu, jak se spouští a hledám to pak cestou na Googlu s tím, že už priste budu prece vědět. Takže nejenže jsem to zase nevěděla, takze jsem si ji nezapla, ale nesvítilo mi zadní svetlo levé, což jsem zjistila až po 500 km a 4 dnech!!! A byla jsem na dálnici, ve tmě, v mlze, mimo dálnici, v prdelich, v lesích, dokonce i v Brne...Jako, fakt štěstí, ale nezjistis to prostě, v nových autech asi ano, ale v tom mém ne....Takže já věřím ze až se naučím tu mlhovku zapínat z hlavy, tak se mlha rozplyne. Jdu si to najit;-)
Karja já dneska nadávala všem, kteří neměli zapnutou mlhovku :-). Bylo to o hubu.
Torrah kde v Brně prosím tě?? Já už neviděla slunko minimálně 3 neděle
Zapíchla jsem si pod nehet háček z podprsenky.
Tady bylo minulý týden krásně ve středu a čtvrtek, před tím klasická (pod)zimní inverze, ale od pátku hrozná mlha. No koukám díky bohu za ty dva dny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje