Evaeva Kde je to sluníčko a závětří?
Tady u nás ani jedno z toho
jenom zima jak na Sibiři. Kdybych měla tu péřovku pod kabát, dneska bych ji taky vytáhla, a to jsem byla venku asi 20 minut.
Stěžovací vlákno
Myrtila tak to věřím v tomhle větru. My máme závětří třeba na hřišti nad školkou i jinde
a poslední dva dny je slunečno. Dopoledne po návratu z venku muž dokonce vyslovil větu, že venku je fakt krásně. Před tím bylo asi hnusně, ale to jsem byla vězněm nemocného dítěte. V tom mym kabátu bych se teď chvílemi pekla, to je lepší tenčí bunda a svetr a svlékat nebo rozepínat dle potřeby.
Tak vietor trochu ustal, strecha to prežila , budeme to riešiť až bude teplo, treba ju celú buď vymeniť, alebo opraviť, uvidíme až dáme dolu.
Dnes sa tu len tak povalujeme, hráme sa s deťmi a mlsame.
Žiadny vôbec v baraku ma nezaujíma. Uff
Myrtilajá jsem se teď vrátila z procházky z lesa. zvládla jsem to v merinovem triku a takové trochu tlustější mikine.
rasaNori tak hlavní je, že je zdravej a v pohodě a dobrej společník, ne? Nebo z něj chcete mít chovného psa?
Evaeva continuity Tyjo, tak tady je to na opravdu zimní výbavu, venku jsem byla v bundě, co neprofoukne, fleecové mikině a vlněné čepici, a bylo to tak akorát. Slunce jsme dneska vůbec neviděli.
Myrtila tady hlavně přes den svítilo slunce, to dost pomáhá. Ted už jsem zavírala balkon, protože jsou tam 3C
Myrtila tak ono taky záleží, co venku děláš, ale vyloženě zima tu není. V merino triku a mikině bych s dětmi ven nešla, to by chtělo opravdu svižnou chůzi, ale zimní výbava nutná nebyla. Jednak to slunce dělá dost a přecejen už je konec března, to je jiných pět stupňů než v prosinci.
rasaNori taky nechapu co resis. Uchovnujete? Jinak staci stejne projit, nwmusite vyhrat skupinu. Kazdy posuzovatel to ma kapku jinak. Nam treba na ferovku rekli, ze byla chyba, ze predvadel muz a ne ja. Ze pak vypada pes opticky mene mohutne (u 70kg medveda haha). No a hned druhy den jiny porotce hodnotil exterier zase trochu jinak. Plus jsme tehdy jeste nemeli fukar na srst (to je teda must have u chlupatych plemen, doslova gamechanger, vyrobim extraligu i ze stareho retrivra na pockani). U druheho psa, ktery je objektivne jeste "povedenejsi" jsme se na vystavy komplet vykaslali. Mnozit se nebude, tak k cemu mit sampiona. Akorat te tam nastvou ![]()
Jos Fukar na srst?? Co to je?
Aranel takovy obri fen. Vypada to jako ten na listi ale fouka obracene. Proste to velikym tlakem vyfoukava srst. Ta chlupata stvoreni proste nevyceses a hlavne je nezbavis prachu. Tohle zarizeni proste vytahne ze psa vsechno a uplne ho nacechra. I tak mi kazde jaro trva udrzba psa odhadem deset hodin cisteho casu, strasny to je
www.newfoundland.cz/hygiena.html
Jos kdyz fouka obracene, tak je to vysavac? ![]()
Evaeva keď bolo v decembri 5 st, tak to bolo príjemnejšie ako tých dnešných. U nás idú také chumace hmly, ako v horore, slnko úplne v nedohľadne. A mne je strašná zima.
letfenixa dneska to není žádná hitparáda, ale včera bylo dobře
Včera bylo včera a dnes je dnes! ![]()
A nic moc nikde, študuju norskou předpověď a chystám outfit na úterní výlet... bída s nouzí, cosácká péřovka to jistí ![]()
Evaeva My jsme se přesunuli k tchánům, a tady od rána sněží! Nebyli jsme na to úplně připraveni, třeba mimino vůbec nevlastní zimní boty, první jsem mu kupovala někdy před 3 týdny a vzala jsem rovnou nezateplené vyšší celoročky. Ale aspoň už nefičí tak moc jako včera.
SunEclipse neni to vysavac, je to fen. Vyfoukava to proud vzduchu do srsti. Myslim, ze jsem nepsala nic o vysavaci
barbucha jo, dneska je kosa!
Jospsala si, že to má opačný chod než ten na listí. Já si taky představila opak k fukaru na listí, což je vysavač. Ale asi se dělají i vysavače na listí ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje