Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5083 příspěvků moje polička 28. března 2026 16:56

Evaeva Kde je to sluníčko a závětří? Tady u nás ani jedno z toho jenom zima jak na Sibiři. Kdybych měla tu péřovku pod kabát, dneska bych ji taky vytáhla, a to jsem byla venku asi 20 minut. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2026 17:02

Myrtila tak to věřím v tomhle větru. My máme závětří třeba na hřišti nad školkou i jindea poslední dva dny je slunečno. Dopoledne po návratu z venku muž dokonce vyslovil větu, že venku je fakt krásně. Před tím bylo asi hnusně, ale to jsem byla vězněm nemocného dítěte. V tom mym kabátu bych se teď chvílemi pekla, to je lepší tenčí bunda a svetr a svlékat nebo rozepínat dle potřeby.

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 28. března 2026 17:30

Tak vietor trochu ustal, strecha to prežila , budeme to riešiť až bude teplo, treba ju celú buď vymeniť, alebo opraviť, uvidíme až dáme dolu. 

Dnes sa tu len tak povalujeme, hráme sa s deťmi a mlsame.

Žiadny vôbec v baraku ma nezaujíma. Uff

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 28. března 2026 17:34

Myrtilajá jsem se teď vrátila z procházky z lesa. zvládla jsem to v merinovem triku a takové trochu tlustější mikine. 

Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 28. března 2026 18:13

rasaNori tak hlavní je, že je zdravej a v pohodě a dobrej společník, ne? Nebo z něj chcete mít chovného psa? 

Offline Myrtila
5083 příspěvků moje polička 28. března 2026 20:30

Evaeva continuity Tyjo, tak tady je to na opravdu zimní výbavu, venku jsem byla v bundě, co neprofoukne, fleecové mikině a vlněné čepici, a bylo to tak akorát. Slunce jsme dneska vůbec neviděli. 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 28. března 2026 20:35

Myrtila tady hlavně přes den svítilo slunce, to dost pomáhá. Ted už jsem zavírala balkon, protože jsou tam 3C 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2026 20:43

Myrtila tak ono taky záleží, co venku děláš, ale vyloženě zima tu není. V merino triku a mikině bych s dětmi ven nešla, to by chtělo opravdu svižnou chůzi, ale zimní výbava nutná nebyla. Jednak to slunce dělá dost a přecejen už je konec března, to je jiných pět stupňů než v prosinci.

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. března 2026 21:19

rasaNori taky nechapu co resis. Uchovnujete? Jinak staci stejne projit, nwmusite vyhrat skupinu. Kazdy posuzovatel to ma kapku jinak. Nam treba na ferovku rekli, ze byla chyba, ze predvadel muz a ne ja. Ze pak vypada pes opticky mene mohutne (u 70kg medveda haha). No a hned druhy den jiny porotce hodnotil exterier zase trochu jinak. Plus jsme tehdy jeste nemeli fukar na srst (to je teda must have u chlupatych plemen, doslova gamechanger, vyrobim extraligu i ze stareho retrivra na pockani).   U druheho psa, ktery je objektivne jeste "povedenejsi" jsme se na vystavy komplet vykaslali. Mnozit se nebude, tak k cemu mit sampiona. Akorat te tam nastvou

Offline kocoureksuggy
1345 příspěvků moje polička 28. března 2026 22:09
Offline Aranel
6339 příspěvků moje polička 28. března 2026 22:10

Jos Fukar na srst?? Co to je?

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. března 2026 22:21

Aranel takovy obri fen. Vypada to jako ten na listi ale fouka obracene. Proste to velikym tlakem vyfoukava srst. Ta chlupata stvoreni proste nevyceses a hlavne je nezbavis prachu. Tohle zarizeni proste vytahne ze psa vsechno a uplne ho nacechra. I tak mi kazde jaro trva udrzba psa odhadem deset hodin cisteho casu, strasny to je

www.newfoundland.cz/hygiena.html

Offline SunEclipse
3410 příspěvků moje polička 29. března 2026 08:42

Jos kdyz fouka obracene, tak je to vysavac?

Offline letfenixa
10765 příspěvků moje polička 29. března 2026 12:11

Evaeva keď bolo v decembri 5 st, tak to bolo príjemnejšie ako tých dnešných. U nás idú také chumace hmly, ako v horore, slnko úplne v nedohľadne. A mne je strašná zima.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2026 12:48

letfenixa dneska to není žádná hitparáda, ale včera bylo dobře 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 29. března 2026 13:37

Evaeva 

Včera bylo včera a dnes je dnes!

A nic moc nikde, študuju norskou předpověď a chystám outfit na úterní výlet... bída s nouzí, cosácká péřovka to jistí

Offline Myrtila
5083 příspěvků moje polička 29. března 2026 13:51

Evaeva My jsme se přesunuli k tchánům, a tady od rána sněží! Nebyli jsme na to úplně připraveni, třeba mimino vůbec nevlastní zimní boty, první jsem mu kupovala někdy před 3 týdny a vzala jsem rovnou nezateplené vyšší celoročky. Ale aspoň už nefičí tak moc jako včera. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. března 2026 14:36

SunEclipse neni to vysavac, je to fen. Vyfoukava to proud vzduchu do srsti. Myslim, ze jsem nepsala nic o vysavaci

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2026 14:49

barbucha jo, dneska je kosa!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2026 14:50

Jospsala si, že to má opačný chod než ten na listí. Já si taky představila opak k fukaru na listí, což je vysavač. Ale asi se dělají i vysavače na listí