Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
43816 příspěvků moje polička 31. března 2026 12:03

V této souvislosti se chci zeptat,do kočičí kaváren můžou děti? Já jsem někde kdysi zaslechla, viděla, že do těch kočičích kaváren děti nemůžou, že ty kočky se právě nesmí otravovat. Moje děti jsou jako už v pohodě, cizí kočku fakt tahat za ocas nebo nosit nebudou, ale ony se tam asi ani nesmí hladit ne, když vyloženě nepřijdou.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 31. března 2026 12:06

Karja záleží na konkretní kavárně, paušálně nelze

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 31. března 2026 12:22

Karja záleží, jak která, zrovna jsem viděla příspěvek jedné z nich, že zavádí vstup od 15 let.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 31. března 2026 12:44

Pinot Noir ja od 10 

Offline Zuzuli
3616 příspěvků moje polička 31. března 2026 13:01

Karja ja s dcerou a kamaradkou byla v jedne kocici kavarne na podzim. Jak jsme vesly do dveri a obsluha zahlidla dite, tak na nas vystartovala, ze dite sice dovnitr muze, ale nasledoval seznam, co nesmi. A posadili nas ke stolu u baru, at nas maji pod dozorem. Zrovna moje dcera tam jen sedela u stolu, pozorovala kocky na strome a pila horkou cokoladu. Az kdyz tam kamaradce prisla na stul jedna kocka ozirat tousty, tak si ji dcerka pohladila. Ona byla nadsena a porad o tom mluvi a chce tam znovu. Ale kombinace dost neprijemne obsluhy, hnusneho kafe z automatu a oschleho medovniku za temer dve stovky me od dalsi navstevy toho podniku dost odradila.

Na druhou stranu musim uznat, ze kdyz jsem tam videla druhe dite v podniku, asi tak dvoulete, co tam ty kocky nahanelo, uplne jsem se nedivila, ze maji pravidla. Tak bych asi koukla na recenze konkretniho podniku a na jejich podminky.

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. března 2026 13:27

JankaM taky moc nedoporucuju. Mam tedy skromne zkusenosti a vystavy naseho klubu jsou oddelene, tedy jen medvedi rozdeleni dle veku a pohlavi. Ale i tak je vetsina chovatelu slusne receno "precitlivela". Psy foukaji jeste pet minut pred nastupem, maji je v klecich aby se neuspinili a vetsina nestoji ani o ocuchani psu mezi sebou, natoz o hlazeni od cizich. I me prekvapilo, ze jsou psi kluci casto dost nerudni, ti nasi jsou uplni noumove. Me to proste moc nenadchlo no. Nas pes tehdy stal o kamose, prosel vsechny kaluze v okoli....no proste jsme pochopili, ze se pro tento svet nehodime. 

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 31. března 2026 14:03

Jos děkuju za názor, tak se na to vyprdnu a muchlat budeme jen známé psy 

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 31. března 2026 14:11

Jos ne, musí mít aspoň VD.

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 31. března 2026 14:34

Přeruším zvířátkovou debatu a upustím páru... V poslední době se mi on-line shopping nějak nedaří, dárek pro dceru z ověřeného webshopu byl jeden velký problém, webshop nepropsal moje tel.číslo do GLS, takže drama s naháněním řidiče (bylo to dost time tight před oslavou), no a ten kus přišel vadný, špatně ušito. Takže objednat znovu a zároveň zabalit vadný kus, dcera si toho nevšimla, radost byla, pak vrátit vadný a čekám na peníze. U objednávky nového kusu (jediná cesta) se opět nepropsal můj telefon, takže zase volání GLS a řidičovi, ale aspoň už máme hadřík v pořádku.

A další dárek, pro muže, (já vím, že nemám objednávat z toho zadrbanýho Uniqlo, co přepravy prostě neumí, nebo na ně spíš sere!! ), zaplatím express shipping, mělo se doručit dnes nejpozději, ale DHL v Německu stále čeká na předání balíku. ,možná mi vrátí to express přepravné, čekám, že nejlíp na gift kartu, jenže s těmahle službama už tam fakt nenakoupím..!!!

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 01:48

Karja v bratislavskom Mačkafé môžu, len treba rešpektovat, že si treba prikrývat jedlo poklopom, aby sa k nemu tie mačky nedostali. Hrat sa s nimi môžeš, oni maju na stenach svoje poličky/ležadla, kde si vyskocia ak toho maju dost, plus maju vedľajšiu miestnost, kam ľudia nesmú, su tam len mačacie dvierka, tak ak potrebujú úplné sukromie, tak si zalezú tam.

Offline Samantha
3203 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 07:35

Jos

pokud potřebujete hodně pejsků nebo kočiček, zkus vyčíhnout nějakou umisťovací výstavů voříšků... tam se hladí, mazlí - ale pozor - nezřídka odchází i s novým členem rodiny

Online Jitka77
1861 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 08:18

slniecko Tohle zní jako sympatický přístup ke kočkám i hostům. A Mačkafé je parádní jméno podniku

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 11:28

Hlásím, že postěžování sem funguje, Uniqlo se (po výrazném pošťouchnutí z mé strany) probralo, vyrefundovalo za express shipping a rázem DHL dnes doručuje. Trochu si u mě vylepšili kredit. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 13:26

slniecko to se mi zda jako rozumny pristup. Nevim, proc si nekdo zrizuje kocici kavarnu, kdyz si navstevnici nesmi tech kocek vsimat.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 13:45

Pavlena jak je to prosím u nich s velikostmi - jsou třeba džíny 27 fakt 27, S triko fakt 36, S  atd....

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 15:07

stes Mám zkušenosti s bundama a prádlem, džíny ne. Ale obecně: dřív mívali všecko celkem větší, jediná možnost pro mě byla velikost XS, jinak to bylo na obra. Teď se zdá, že to znormálnili, takže S odpovídá velikosti 36 cca. Vzala bych svou obvyklou velikost, pouze kdybych byla úplně mezi velikostmi, tak možná vzala raději menší, ale jen u kousků, kde by to pak nevadilo. Tuším, že vracení je u nich lehce složitý..

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 16:43
Reakce na Pavlena:

stes Mám zkušenosti s bundama a prádlem, džíny ne. Ale obecně: dřív mívali všecko celkem větší, jediná možnost pro mě byla velikost XS, jinak to bylo na obra. Teď se zdá, že to znormálnili, takže S odpovídá velikosti 36 cca. Vzala bych svou obvyklou velikost, pouze kdybych byla úplně mezi velikostmi, tak možná vzala raději menší, ale jen u kousků, kde by to pak nevadilo. Tuším, že vracení je u nich lehce složitý..

​diky....No tak s tím vrácením asi nebudu riskovat,stačí co se neběhám s těmi,kde to složitý neni

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 17:17

stes já to nastudovala, takže musíš si to vrátit do Německa na své náklady a zodpovědnost. Jako lehce lepčí, dřív si myslím strhli nějaký nesmysl jako 10 eur nebo tak cosik..

A mimochodem, kde je ta slavně oznámená pražská prodejna..? Jakože asi ještě není, nebo..?

Offline Samara
příspěvků moje polička 01. dubna 2026 18:45

JankaM nene, jdete na nejakou vystavu chodskych psu! Tam se zadne blbosti s fenovanim nedelaji, psi jsou neagresivni, deti maji radi a mazleni tuplem :-) majitele tehle rasy jsou mili lide. Prisaham, ze tam uspejete. Nebo na facebooku ve skupine chodsky pes se davaji akce prochazky s nimi, tak se zkuste k nejake prifarit. Reknete jee ten je krasnej a je hotovo. 

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 01. dubna 2026 20:15
Reakce na Pavlena:

stes já to nastudovala, takže musíš si to vrátit do Německa na své náklady a zodpovědnost. Jako lehce lepčí, dřív si myslím strhli nějaký nesmysl jako 10 eur nebo tak cosik..

A mimochodem, kde je ta slavně oznámená pražská prodejna..? Jakože asi ještě není, nebo..?

​na svy náklady...tak to tedy nazdar...nevim, ja na Václaváku nebyla 2 roky...myslim teda,ze mela bejt tam