Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 18:13
Reakce na clothilde:

Vtipny je, ze kdyz se ozvu,ze chrape, tak se dozvim, ze ne, nechrape. Protoze chrapu ja, a on taky nemuze spat...

my ještě kdysi dávno s dětmi jsme ex nahráli, jak chrápe. Protože taky pořád tvrdil, že on nechrápe. No, tak prý jsme si to tam nachrápali sami, abychom ho mohli obvinit...

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 18:47

Tak prý žije!!!

Offline Aranel
6339 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 19:52

Sweet Potato ten výraz

Torrah Nachrápali sami prej

Nejhorší na tom je, že je to nepravidelný!! U takovýho tikání hodin usnu klidně...

Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 22:53

Aranel nejhorší je taková ta chvíle, kdy se chrápavě nadechne - a nic. Spánková apnoe. To jsem vždycky vyletěla, že snad umře nebo co. Fakt strašný. Nesnášela jsem to (ale důvod k rozvodu byl jinde).

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 23:24

continuity To je pech, když jsi o té možnosti psala, ani jsem nechtěla reagovat, abych to nezakřikla!! Snad se přes ty svátky nějak zbrchá!!! Ony jsou to i nervy, přijde mi, že ta imunita je pak oslabená...

Online continuity
41790 příspěvků moje polička 02. dubna 2026 23:48

Garfie no nervy to budou, ale ten moribundus přitáhlo to druhé dítě, které tvrdilo, že mu nic není, abych náhodou ten teploměr nevytáhla a ona mohla na výpravu. No stejně bych s tím neměla moc co udělat, když spí spolu v pokoji. a chytla jsem to i já. 

No modlím se, ať nás nepotká nic horšího, jiná spolužačka zas bleje.

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 00:17

continuity No tak blití je vyšší level....tohle aspoň nadopuješ paralenem a céčkem. Úplně v nejhorším na náhradní termín, ale to bych jí nepřála. 

Online continuity
41790 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 09:32

Garfie

V tom jsme všichni zajedno, že to je to nejhorší možnost. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 12:55
Reakce na Kokoska:

slniecko to se mi zda jako rozumny pristup. Nevim, proc si nekdo zrizuje kocici kavarnu, kdyz si navstevnici nesmi tech kocek vsimat.

​Taky nechápu. Myslela jsem že je to vynález pro obveselení návštěvníků... jestli si chce někdo užívat kočky, který zjevně preferuje před lidma, nechť si pořídí útulek

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 13:00
Reakce na Torrah:

Aranel nejhorší je taková ta chvíle, kdy se chrápavě nadechne - a nic. Spánková apnoe. To jsem vždycky vyletěla, že snad umře nebo co. Fakt strašný. Nesnášela jsem to 

​Tím trpím já. Milostpán mě slyší chrápat až do svojí ložnice a kolikrát nevydrží s nervama - když najednou nastane ticho - a letí mě zkontrolovat jestli ještě vůbec dejchám (je to světec, osobně bych se z postele nehnula i kdyby se vedle vraždilo)

Online continuity
41790 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 13:24

barbucha

Rozumný přístup, když se bude vedle vraždit, tím tuplem nevylejzam a neupozorňuji na sebe.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 13:30

continuity 

Možná tak kdybych slyšela kvílet psa

Offline DruI
5443 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 13:45

continuity My jsme teď absolvovali virozku, kdy každé dítě mělo teplotu jeden den a pak už zbyl jen kašlík a rýmička (a protože po teplotě je nechávám pár dnů doma, tak byli oba plný energie a navzájem se mi tu místo odpočinku vraždili ) tak ať je i tvoje přijímačkové dítě rychle fit a vyjde mu vysněná škola.

Online Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 13:57

barbucha jak jsem teď četla vyjádření kočičí kavárny, která zavádí vstup od 15 let, zavádějí to kvůli hluku, který kombinace dětí a koček generuje, plus intenzivnímu pobíhání dětí. O kočky prý nejde, ty se umí nechtěnému kontaktu vyhnout a mají to zařízené, aby se mohly uklidit do klidu. Ale na ječení a lítání si stěžovali dospělí návštěvníci. Ač matka malých dětí, chápu je. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 14:07

Pinot Noir 

To chápu taky, mně ty malé andělské bytosti lezou na nervy i v obyčejný kavárně ale zas na druhou stranu - co čekáš když si otevřeš provozovnu s kočkama (i jinou zvířenou)? Nejvíc budou zajímat právě ty haranty... a když jim odepřeš přístup, tak to tak nějak ztratí to kouzlo bych řekla. Dospělí už tolik (kýženýho) nadšení generovat nebudou A to říkám jako starej Herodes

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2026 14:22

barbucha nevím. Docela si umím představit, že tam půjde třeba nějaká babička na kafe a pomazlit se s kočkou. Naopak s dětmi bych do takového podniku nelezla, přestože do normální kavárny chodíme běžně. (Je teda pravda, že já bych tam nešla ani bez dětí, tak možná nejsem ten správný etalon )

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 15:29

Pinot Noir a co cekali? Videli nekdy nadseny dite, ktery vidi kocicku? A kocicku, kterou lovi nebo ulovilo nadseny dite?

Online Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 15:40

Kokoska hele, nevím. Jen psali, že lidi, kteří k nim chodí relaxovat a u toho pohladit kočky, posedět v klidu u kávy ve společnosti koček, si na lítající pištící děti stěžují a přestávají do kavárny chodit. Asi si spočítali, že z relaxujících mají víc peněz než z ječících. Mně je to fuk, já bych tam nešla ani sama, ani s dětmi. Jen mi připadá, že se tu tahle opatření odsuzují, ale ta kavárna podala svoje rozhodnutí velmi slušně bez jakéhokoliv navážení se do rodičů a dětí (na rozdíl od té profláknuté pražské, co si na zákazu dětí založila marketing), tak asi je jejich rozhodnutí opodstatněné a já jim vlastně rozumím. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2026 15:44

Pinot Noir mně přijde úplně v pohodě, když je do některých podniků vstup dětem zakázaný. Ano, děti jsou součást společnosti a máme problém u nás to takhle vidět, ale jsou místa, kam nepatří. 

Online Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 15:53

Evaeva mně to taky přijde v pohodě, nemám s tím problém. Ale pokud z toho majitel udělá kampaň proti rodičům, tak si o něm myslím svoje.