Já si tady zkusím postěžovat, třeba to pomůže
Manzel už několikátý vecer/noc tak strasne chrápe a ja nemůžu usnout.
clothilde soucítím.
clothilde tak to je mi tě líto. Můj první muž taky strašně chrápal a já jsem dodnes na to absolutně alergická. Jak spím někde, kde někdo chrápe, nevyspím se ani omylem.
clothilde Lituju tě moc. Muž taky chrápe, ale ne pořád a ne vždycky a stejně to úplně nesnáším. Kdysi v pravěku jsem ho kvůli tomu málem udusila.
A teda mimochodem, já se spánkem (teda s jeho nedostatkem) bojuju celej život a teď si zkouším měřit spánek pomocí hodinek a protože muž jezdí často na služebky, můžu naprosto jednoznačně říct (a vyloučit faktor náhody), že když spím bez něj, spím déle a hlavně kvalitněji. :-(
Copak chrápání, ale noční pánské cesty na záchod...
Já jsem kvůli mužovi dneska vzhůru od 3. On si v klidu zase usne a já čumákuju. Aspon, půjdu na 6 do práce a brzo domů.
Oddělené ložnice mají něco do sebe!
clothilde postěžování tady určitě pomůže!
clothildenení nastydlý?
Ja si taky postezuji, týden do přijímaček a starší přitáhla nějakou virozu. Už druhou noc mně škrabadlo v krku, že jsem nemohla spát. Čekám, kdy to chytne ta prijimackova ![]()
Muž chrápe zřídka a já spím jak dudek, takže v zásadě bez problému, ale....občas začne chrápat až třeba kolem půl šesté ráno a to mě vzbudí. O víkendu mě to fakt naštve.
Moje babička na stáří začal chrapat docela příšerně. Když jsem u ní někdy byla jako dospělá a chodila spát později než ona, musela jsem jí vždycky vzbudit a rychle usnout, nez zase zabere.
Přítel chrápe často (furtózní rýma), většinoui usnu dřív a pak mě to tak nedere. Ale, hrůza, začala jsem chrápat já! Já, kterou máma chodila ještě nedávno kontrolovat, jestli vůbec dejchám, tak chrápu jak starěj sedlák. Hrozný, todleto stáří.
A zlatá velká sedačka v obýváku, celkem často se tam jeden z nás stěhuje uprostřed noci, aby toho druhýho nerušil. spíme prostě oba blbě teď a ty letadlo tomu moc nepřidávaj. Oddělený ložnice by byly nejvíc super.
Janulik03 Makara Torrah Garfie Archivářka dekuji. Dneska jsem situaci s chrapanim resila nasazenim sluchatek, ktere potlacuji vnejsi zvuk. A budu hledat dalsi reseni.
Vtipny je, ze kdyz se ozvu,ze chrape, tak se dozvim, ze ne, nechrape. Protoze chrapu ja, a on taky nemuze spat...
continuity nastydly neni, rymu taky nema. Chrape uz dlouho, jen ja to moc nevnimala. Az ted jsem zacala mit problemy s usinanim a v noci se probouzim, tak mi to zacalo vadit
Zemřel Jonathan, nejstarší známý živý tvor.

Nejhorší zvuk na světě. Vraždila bych.
Muj muz chrape strasne, na dovolenou vozim spunty do usi. Kdyz jsem si ho brala, tak to bylo vyjimecne, behem let pribral na vaze a na hlasitosti. Nastesti ted mame oddelene spani, ale kdysi ty noci, kdyz jsem se stehovala do obyvaku, to bylo hrozny.
Takže prijimackove dítě má krásnou teplotu 38C ![]()
continuity Neboj, to přes svátky zmizí. Hlavně nepanikařit, že se nemohla učit. Stejně už všechno umí. To dá
učení už moc neresime, spíš takové věci, které potřebuje ozivit. ale mohli jsme třeba na výlet, ať se trochu vyvětra. Ale hlavně se to nesmí nijak skomplikovat.
Já jsem měla asi teplotu i včera, protože ted mám 37.3. ![]()
Nebyli jsme letos nemocni s teplotami za celou zimu ani jednou, kromě mého COVIDu v zari. Jinak jenom takové rymy. Takže teď, když se to fakt nehodí, to přijde.
continuity Držím palce, ať se z toho dcera brzy vyhrabe!
Učí se průběžně, chytrá je, to bude dobrý!
continuity to víš, díky těm nervům je chytlavější. Ale do přijímaček bude v cajku. Jako náhradní "vyvětrání" si můžete udělat třeba filmový večer. A třeba to bude rychlovka a stihnete i výlet.
continuity držím palce, ať to přes svátky zaženete, všechny ty choroby. A přijímačky dopadnou dobře, určitě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.