Děkuju, jsem zralá na lexaurin ![]()
Stěžovací vlákno
barbucha nežer! ![]()
barbuchamůžu doporučit Bachovy kapky, do rána ve vašem Alza boxu.

barbucha Já někdy obleceni co se mi fakt líbí, kupuji znova na vinted....kolikrát je tam i s visackou:D.
continuityNo to možná přiobjednam taky.....
Ale když jsem ve stězovacim, rozhodla jsem si pořídit čočky, takže mám už třetí v řadě na vyzkoušení, ani jedny mi nesedí, dnes jsem na měření u optika byla trictvrte hodiny v ordinaci (s detma jo:D)...a čekám na čtvrté zkušební. Už už jsem chtěla říct, že na to kašleme, že ty čočky nemusím teda mít za každou cenu, ale už je mi to blby po tom casu co se mnou stravili:D. Před 8 lety jsem čočky nosila denně, a teď to je jak střep v oku...
Garfie Tou rozbuškou je matka, dítě je zlatý :-).
Je mi to jasný, ale stejně slouží jako rozbuška....ty podělaný situace často zapříčiní, i když pochopitelně naprosto nechtěně a nevinně!
barbucha Soucítím. Můj oblíbený má na sobě panenka, kterou dcera dostala, když byla malá. Kdykoli ji vidím, vře ve mě krev, už skoro 15 let!
Teď jsem nacpala svou zimní vlněnou garderobu do pračky, ráda jsem si přečetla tvou zkušenost ![]()
barbucha Já jsem zrovna včera zjistila, že mám na oblíbeném merino svetru díru na břiše, velice pravděpodobně díky malým ručičkám, které mi do té police ve skříni nacpaly batoh, a škublo se to o nějakou přezku, no taky jsem z toho byla nadšená
ale zkusím to zašít, má to takový tvar, že by to mohlo jít i celkem neviditelně.
Se pominu. Můj nejvíc nejoblíbenější svetr, nejvíc tahanej, super merino cosácký... se mi - prosimpěkně po vyprání na vlněnej program, 30 stupňů - srazil!!! Jsem v depresi, takovej už nikdy neseženu, už nikdy nebudu mít co na sebe...
tlapkam....ale neni to tady prvni pripad nekvalitniho cos svetru, což mi potvrzuje moji jemnou averzi k jejich svetrum. Už jsem letos málem podlehla, ale nakonec to ustála ![]()
stes ale kdyz ho x-krat vyperes v pohode a pak se najednou srazi, tak v cem spociva ta nekvalita? Stalo se mi to taky.
stes ale kdyz ho x-krat vyperes v pohode a pak se najednou srazi, tak v cem spociva ta nekvalita? Stalo se mi to taky.
Ja nevim....to neni otázka na mě, ja ho nevyrabim
Kokoska kurvítko? ![]()
stes ja som mala jeden, žltý. Kamarát nan dodnes spomína, ako bolo okolo mňa všade žlto. Doma škoda hovorit. Ostatne oblečenie na mne nepopísateľné. Teda popísateľné - kropenato žlté. Skúsila som ho dať do čistiarne, a vrátili mi ho s tym, že nech im ho užpreboha nenosím, lebo že kvôli nemu oberali žlté vlakba úple zo všetkého. Skúsila som ho reklamovat, keď mi na to nereagovali, tak som ešte skúsila ho vyprať s tym perwolom, co by mal byt proti púšťaniu vlákien, okrem žltej pračky žiaden výsledok, tak letel do kontajnera.
A ano, akokoľvek mam COS rada, sveter už teda od nich nie.
Karja já nosím čočky už 30 let (strašný číslo
) a v poslední době mi vyhovují už jen jednodenní. Dřív jsem nosila čočky denně, teď (teda už dva roky) mám nové brýle, které mi konečně optik upravil skoro ideálně, tak konečně nosím brejle ráda a čočky jen na sport.
3/4 hodiny v optice s dětmi je pro mě scifi nejvyšší úrovně.
Mohučanka nastesti to nebylo v optice ale jakoby jen u toho optimetristy. Mezi brejlema bych je taky nechtěla nechávat...to je noční můra. Legrace je, že nabídnout jim mobil mě napadlo až v posledních asi 10 minutach:D.
Karja to jsou holky teda hustý! To si vůbec neumím představit, že by se mnou kdokoliv z nich vydržel 45 minut v té komůrce.
Evaeva Tak já to asi říkám blbě, byla to prostě ordinace;-). Ona tam byla asi nějaká nová ,,sestra,, nebo někdo na zauceni, tak se tam i dost konzultovalo a proto to i trvalo tak dlouho.
Jdu si taky postěžovat. Mám pocit, že v poslední době přestávají fungovat i jindy zaběhlé a bezproblémové věci. Rohlík- dnešní nákup tragedie, o tašku míň, plesnivé banány, staré mléko. Jindy bezproblémový obchod ecco, boty jsem vracela 18.3., peníze ještě nemám. Megaknihy, píše, že má skladem , ale opomene dodat, že u dodavatele, takže věc, na kterou jsem spěchala, nedorazila včas. Jinak tedy megaknihy mají skvělé ceny kdečeho, ale četla jsem, že jsou ve velké ztrátě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje