Stěžovací vlákno
rasaNori Tímto jsme si bohužel prošli loni. Bylo to šílené...o to víc, že se jednalo o mladého člověka.
Za dva týdny ma vdávat prvního syna, tak se doma jen modlíme ať je nějaká léčba zahájena aspoň tak, aby se svatby mohla zúčastnit.
rasaNori ježiš, tak to teda budu držet palce dvojnásob
to prostě musí zvládnout
rasaNori držte se vsichni![]()
rasaNori bože, snáď to tu kolektívne trošku posilníme ![]()
Diky vsem, tady v tu kolektivní sílu fakt i věřím, i když zázrak nas asi neceka...
rasaNori Ta svatba je velká psychická motivace, sestra mojí babičky byla v podobné situaci a dokonce nám i oznámila, že se chce hlavně dožít svatby a pak už je jí to jedno....a jak řekla, tak udělala. :-( Ještě jednou, držím pěsti a věřím v sílu myšlenky! ![]()
Tak nic, paliativní pece, max 6 měsíců...
Tak nic, paliativní pece, max 6 měsíců...
to je strašné, je mi to moc líto, hodně sil celé rodině
rasaNori to je hruza, strasna nemoc. ![]()
rasaNori to je mi líto ![]()
rasaNori to je mi líto ![]()
rasaNori ach ![]()
Dneska jsme si právě po poradě s tchánovcema dali stopku na jakékoliv dlouhodobé a hlavně letecké plány, máme uz dost rozlítaný zbytek roku tak ještě uvidíme, odkud se budeme muset vracet. Což je samozřejmě to nejmenší, nejhorší na tom je ze odchází super ženská, která se hrozně těšila na vnoučata, na život po dětech z domu, ted si ke stávajícímu pejskovi pořídili ještě štěňátko, to je tak strašně nefér... Kór když máme v rodině vejlupky, co by jim člověk aspoň přál aby se týden nevy....i!
rasaNori Ach, to je mi strašně líto....život není fér. :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje