Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2026 22:44

Karja aha. U toho mého je to taková místnost bez oken, 2x3m třeba, je tam akorát nějaký přístroj, televize a takové věci. Já tam strávila minimálně hodinu, když mi měřil brejle. Je to část té optiky, ideální místo na děti sebou

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 22:56

leona mp jo, dopadla jsem stejně - k požadovanému dárku jsem iniciativně přihodila další položku, a tím jsem to celé zabila - objednávku jsem dělala 16.3. a dneska mi přišlo oznámení, že je na prodejně apoň ta první půlka...

Offline continuity
43179 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 23:17

leona mp megaknihy osobně považuji za scam. Na heurece hodnocení 4.3 a 83%

Asi 2x jsem tam něco brala, protože to nebylo nikde k sehnání, ale když jdu jen po ceně, tak je rovnou škrtám. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 01:13

leona mp na Megaknihách jsem nakoupila mockrát, ale jen věci, na které vůbec nespěchám, ty dodací lhůty jsou tragédie. A jsem dost opatrná, jednou jsem od nich objednala knížku omylem ve slovenštině, z toho popisu to vůbec nebylo poznat, pak jsem se zpětně dívala, a jedině z obrázků, náhledů na stránky se dalo zjistit, že není česká.

Ohledně trvanlivosti se mi naopak zdá, že se Rohlík zlepšil, ale tolik mlžení kolem zrušení kreditů za zpoždění, jako jsem zažila při výměně e-mailů s operátorem, jsem tedy nezažila dlouho.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:02

continuity oni jsou levní, když jdeš přes google pro konkrétní položku. Ale dodací lhůty mají fakt šílené, z toho důvodu tam nakupuju fakt málo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:04

Pinot Noir a zrušili to úplně? Mně je posílali při velkých zpožděních, když to bylo třeba půl hodiny, tak přišla jen omluva.

Mně spíš štve, že od té doby, co zavedli poplatky za papírové tašky, tak těch vratných mají asi málo a skoro celý nákup přijde v těch papírových.

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:16

Na Megaknihách nenakupuju (ano, asi dvakrát jsem nakoupila) ze zásady. Nedokážu už najít ty články, ale v kostce Megaknihy svou cenovou politikou ničí obchod s knihama. Podrobnosti si už nepamatuju, ale tehdy to tam bylo podrobně vysvětleno, je to tak pět roků zpátky.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:44

Co je špatnýho na Megaknihách? Já tam teda nekupovala knihy, jen dva průvodce a jinak třeba hračky co jinde neměli a tak, ale dodací lhůta cajk... pro mě teda i výhoda že si to osobně vyzvednu na Andělu...

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 09:45
Reakce na RoSa:

barbucha nežer!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 22:53

Rakovina slinivky u příbuzné,  ve středu konzilium, ona doufá že jí nabídnou léčbu a ne paliativní, ale produktivní, já tak optimistická nejsem. Všichni okolo se tváří, že rakovina se dá vyléčit, no dá, ale tuten typ ne.

Offline Aranel
6624 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 23:02

rasaNori Ježišikriste.

Offline continuity
43179 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 23:26

rasaNorizávisí hrozně v jakém je to stádiu. Držím palce. 

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 00:44

rasaNori Držím pěsti. 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 04:22

leona mp megaknihy maji vzdycky extremne dlouhe dodaci doby, knihy se tam snazim nekupovat, jen nake blbosti, co nemuzu jinde najit (ted treba jajesi granule na pokojovky). Jinak ten clanek byl myslim o Levnych knihach.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 07:02

continuity prý uz jsou i metastáze

Online Janulik03
20298 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 07:09

continuity to je strašná choroba, mamina ju mala. Drzim palce

Offline continuity
43179 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 07:33

rasaNori

Je to hrůza. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 07:35

rasaNori záleží na tom, jak k tomu přistupuje příbuzná - pokud chce stále věřit, tak bych se tvářila taky tak 

chápu, že tě to asi rozčiluje, ale ona si tím koncem bude muset projít tak jako tak 

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 08:09

rasaNori to měla babička a je to hrozný, hrozný... držím palce, ať tím obdobím projdete všichni co nejvíc v klidu... je to blbý, ale rychlej průběh je tady spíš výhoda...

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 08:09

rasaNori To je strašná diagnóza. Ale respektovala bych přístup příbuzné. Jestli se chce tvářit optimisticky, jela bych v tom s ní. Mužův kamarád s touto diagnózou žije dva roky. Ten naopak od začátku jede černočerný humor a můj muž to na téhle notě dává. Ja bych to asi nezvládla. Brečím, když je spolu slyším telefonovat. Přeju hodně sil příbuzné i tobě