to je fakt na3.14
nebojte se případně poptat, co a jak dále, linka Cesta domů poradí , doporučí psychologa třebas
to je fakt na3.14
nebojte se případně poptat, co a jak dále, linka Cesta domů poradí , doporučí psychologa třebas
Samantha dekuju, myslím ze se dovedou v rámci nejbližší rodiny postarat, je mi zinantni jim ted když je ta zpráva velice čerstvá nabízet pomoc. Ale určitě jim to predestru az to trochu opadne.
ano, je to teď šok ![]()
Dneska jsem měla doslova wtf zážitek - vyšla jsem s dětmi, jedno v kočáru, z obchodu, zastavila jsem se na chodníku kousek za vchodem a rovnala jsem nákup v koši kočárku, když vedle nás na ten chodník vjelo jedním kolem auto, stáhlo se okýnko a ženská na mě začala pokřikovat, ať uhneme z toho chodníku a pohneme, že spěchá do práce, parkoviště je plné a nemá kde zaparkovat! (Parkoviště je hned vedle, 3 místa, byla obsazená, plus auta všude okolo, takže "zaparkovat" se dalo už jenom na tom chodníku, kde jsme zrovna stáli, širokém ani ne metr.) Normálně fakt doufám, že jí to auto na tom chodníku někdo objede klíčem ![]()

Archivářka Měl obrovskou smůlu .![]()
Výborný herec!
Taký pekný chlapec, citlivá duša a bojovník !
Archivářka Přesně!! ![]()
Pro mě jeden z největších hrdinů listopadu 1989. Vždycky jsem si říkala, že tu svobodu zaplatil hodně draho a přitom nezahořkl, naopak. Borec a úžasný kluk, muž, člověk ![]()
Opuchl mi obličej, zčervenal a zhrubl do rána . Taky mám horké tváře .Snědla jsem bedýnku jahod, může to být alergie? Mám si něco koupit v lékárně ? Nesvědí mě to.
Tak Betty To asi bude, bez předpisu jsou fenistil kapky třeba, já bych si dala, abych to neměla nějak ještě víc....Musíš to vyhodnotit dle vlastních zkušeností s alergiemi, jestli si je dát nebo nedat;-)
Tak Betty Já bych si nějaká antihistaminika dala než se to nějak víc rozjede. Ono jich je volně prodejných docela dost, když ti stačí malé balení.
Tak Betty práškem na alergii určitě nic nezkazíš... bedýnku jahod bych si taky dala líbit. ![]()
Pro mě jeden z největších hrdinů listopadu 1989. Vždycky jsem si říkala, že tu svobodu zaplatil hodně draho a přitom nezahořkl, naopak. Borec a úžasný kluk, muž, člověk
"Líp se žije na vozíku než s komunistama."
Bydlel kousek od nás, byl moc fajn. Potkávala jsem ho, jak venčí hafana, nebo synka, on na vozíčku, dítě na odrážedle. ![]()
Myrtila Lidská drzost někdy fakt nebetyčná.
Píšem záverečnú prácu z jedného vzdelávania, fuj!
DruI Souhlasím, Xyzal je dobrej nebo Analergin.
A ja som už tak zúfalá zo všetkých odborných vyšetrení mi vychádza že nie je dôvod na záchvaty, lieky záberu len na začiatku neskôr je všetko späť, že som sa objednala k liečiteľovi. ![]()
Zhruba presne pred rokem se to s tatou zacalo sypat. Ted mam uplny dejavu. Jeho mladai kolega, zname ho dobre, byl i na pohrbu....ma hnusny nador s meta. Od rana na sale. V nemocnici, kde roky pracuje a kde nastoupila i jeho dcera. Musela kaem si otevrit vino. Dalsi nas kamarad, tentokrat nelekar zase asi pred dvema masici prestal chodit. Nevi se proc a ja z toho taky nemam vubec dobry pocit. Ze byl manzel pred tremi tydny na pohrbu kolegy myslivce 45 let (infarkt), skoda mluvit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.