Zasilkovna mi presmerovala balik do vydejniho mista, ktere je otevrene ctyri dny v tydnu ctyri hodiny ![]()
Hlavne, ze mame kolem domu hned dva zboxy a cestou od metra dalsi tri ctyri
Zasilkovna mi presmerovala balik do vydejniho mista, ktere je otevrene ctyri dny v tydnu ctyri hodiny ![]()
Hlavne, ze mame kolem domu hned dva zboxy a cestou od metra dalsi tri ctyri
Zuzuli Ano, zrovna ted jsem do jednoho takového jela......Mě tam vezl táta, protože děti si hrály v neděli v autě a nechaly mi tam rozsvícené světlo, takže jsme ráno nenastartovala..... A zrovna jely se školou někam busem, takže jsme se i dost proběhly teda po ránu:D:D:D. Ovšem, to není nic proti tomu, že když jsem vycházela s balíkem z toho výdejního místa, tak mi muj táta, oblečený myslim do nějakých monterek nebo co, v autě puštěný country rádio, prostě takový ten předobraz dědy ze vsi, řekl "koukám, že chodíš oblečená jako holky novákovy už". Což jsou takové místní známé postavičky, vystřižiné uplně z reality, jak do Troškových komedií někam na dvůr....A měla jsem svoje běžné oblečení, co nosim i do města nebo na výlety.D:D:D:D
Já jsem po x-té prolezla M&S, H&M, C&A, jakož i ostatní podobné obchody, co mám v dosahu, a nekoupila jsem nic. Jsem odsouzena chodit celej důchod ve starejch hadrech. Odvážila jsem se online koupit podprsenku, a je mi samozřejmě malá, takže on-line nemůžu, to neumím.
Lenka22 To musíš dát víc pokusů a hlavně podprsenka je to nejtěžší;)
ZuzuliMatylda?
ta má aspoň 16 až 20
Já posílala balík vinted a nějak to pomotali, takže paní ho má u nás na poště, kódy na vyzvednutí nechodí nikomu a tím pádem to může vyzvednout jen ona na svoje jméno. Doufejme.
Nemá to zas tak daleko, takže tam prý zajede. Ale to se fakt vyplatí, dala 70 korun za dopravu, která se nekoná.
Karja myslíš víc on-line pokusů? Mě tak otravuje to vrácení, že se k tomu pomalu ani nedokopu. Jako to než se strefím do správné velikosti, tak 10x nakoupím a zase vrátím. To není nic pro mě myslím. Mě hodně vadí, že v aspoň v hlavním městě už nemůžu nakoupit v obchodech...
Lenka22 Chápu, no myslela jsem to, nezatracovat to po jednom pokusu;). Ale bydlet ve větším městě, tak se mi do toho také nechce, když mám ten obchod za rohem.
Karjajá obecně on-line nákupy vcelku dost dělám, ale jiného zboží než oblečení. A ani oblečení to není první pokus, ale myslím žádný nevyšel dobře.
Lenka22 mám to stejně, navíc u nás v kraji nemají ani ty lepší kolekce, MS tu není vůbec, jen CA, HM a Lindex. Hlavně že je tu samá hadrárna jako Pepco, Kik a Sinsay v několika provedeních. Jisté naděje vkládám do Tautuum, mám na cestě balík. Jinak tak 2x ročně objednám bednu z AY, tak 2 věci si nechám a ostatní jde zpět. Podprsenky totéž, ale tam aspoň už vím kde a objednávám skoro na jistotu. V neděli jsme byli s mužem na nákupech, zkusil 2 džíny, jedny koupil, k tomu 3 trička ve sportu a má na rok vystaráno. Já se za sebe už skoro stydím, ale kde brát
.
JankaM za mě ideál, když jsem dělala na Arkádách a denně jsem procházela OC Arkády na metro. Určitě aspoň jednou týdně jsem prošla dva tři i víc obchodů, a to me vyhovuje.
Je fakt, že i tak (aspon já) jsem musela koupit to, co zrovna měli pro mě dobrýho/padnoucího - dobrý džíny/tričko/cokoliv. Nemohla jsem se spoléhat, že až to budu potřebovat, že to někde koupím.
Takhle, bez těch "každodenních" návštěv nejsem schopná na nic natrefit.
Lenka22 Ano, je fakt, že když jsem bydlela v Praze, chodila jsem do centra na procházky, jakože jsem si dělala takovej třeba 6km okruh, u toho vlezla do 3 oblíbených obchodů na Vaclávaku a bylo:D:D:D Ted je prd, vím, že nemá cenu jet na nákupy třeba někam do OC, že je ztracenej pul den a nic nedovezu;)
Karja mně přijde, že ani v centru v obchodech už nic moc nemají nebo jen zlomek co je online.
Lenka22 divny mozna, ale prijde mi to takhle uz hodne dlouho. u obchodu ktery mam dostupny si casto objednam k vyzvednuti v obchode (min. reserved, mango, zara to tak maji) hned vyzkousim a vratim - dost casto uplne vsechno. tim ze to nikam nemusim posilat a penize mam hned zpatky mi to prijde nejjednodussi. a na podprsenky bohuzel astratex.
viktorka_od splavu hlavně většina těch obchodů zpoplatnili doručení i vrácení, což je trochu divný, když většinu věcí mají online, takže tak, jak to děláš ty, to dává největší smysl. (U Reserved teď stojí 130 korun jedna cesta například
)
Jos Tyhle výročí jsou náročné samy o sobě (muž si téměř přesně na den tatínkova pádu, který všechno odstartoval, zvrtnul kotník na tom samém schodu), natož s podobnou náloží... uf uf ![]()
Aranel já se teď občas díky školce do obchodu dostanu. Dopoledne to není tak špatný zážitek. Ale online mně rozmazlilo. Chci bílé tričko, vyfiltruju bílá trička ve správné velikosti nebo kalhoty správného tvaru a výšky pasu, nemusím prolézat celý obchod...
Evaeva jo. Jen to tam zatim neni, jen poslali email, ze to tam presmeruji. Tak snad to tam bude do zitra, je to darek na vikendovou oslavu, ta at to stihneme nejak vyzvednout.
Zuzuli no je to na prd. Máš v aplikaci nastavená ta preferovaná místa? Zajímá mně, jestli to nějak zohledňují.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.