Tak to bude ON
. Nechám ho vyhladovět, zrzouna.
A nepřehánějte. Zůstala-li Vám mezera mezi stehny
, nemůže to být tak zlé.
Tak to bude ON
. Nechám ho vyhladovět, zrzouna.
A nepřehánějte. Zůstala-li Vám mezera mezi stehny
, nemůže to být tak zlé.
Ono to ani moc nešlo, manžel je opravdu hodně pracovně vytížený, takže všechno kolem dětí bylo na mně ( s tím se od začátku počítalo ). Mně to teda v těch prvních letech ani nevadilo, docela jsem se na tu změnu těšila a nemůžu říct, že bych se nudila - teď se ale čas naplnil.
Nárazově jsem něco dělala pro známé v ČR, ale to samozřejmě není ono. Opravdu se těším, až zase začnu chodit do práce mezi lidi.
Ona se naopak udělala. Stehna se nafoukla nad kolenem a pod třísly. A prostředek se smrsknul. Ale to je fuk, to zakryje sukně. Ty ruce nemám pod čím schovat.
A co Vy? Další výjezd nebude?![]()
Ruce nevidím, tak to neposoudím, ale není to jen nezvyk, který přišel s nově vybudovanými svaly? Každopádně, netrapte se s tím. Případně ještě zbývá varianta změnit druh cvičení.
Ve stejný čas, kdy vy se vracíte ![]()
On to asi bude nezvyk, ale já byla s tou image křehké víly, co může každou chvíli omdlít, docela sžitá. No a najednou mám nějaké svaly, po možná i deseti letech jsem se i zázračně opálila, aniž bych se u toho přismahla, takže povyživenou bledou chudinku na omdlení mi nikdo neuvěří, a najednou nevím, co s tím vším mám dělat :D
Vy to máte z hlediska dětí ještě ideální, před Berlínem ani Londýnem jsem se taky vůbec nerozmýšlela, s puberťáky je to už horší.
A kam razíte, jestli se můžu ptát?
A manžel nebo i vy jste z baráku? Bo poznat naše krásné moderní záchodky je fakt dobrý...![]()
Daleko ne, zůstaneme věrní Evropě.
Ani jeden
, já tam byla jen párkrát pracovně. My jsme z jiné instituce, ale u vás máme taky nějaké známé a kamarády, se kterými jsme se seznámili během pobytu v Berlíně. A nejsou ty vaše záchodky náhodou památkově chráněné?
Jinak Evropa má svoje výhody - já bych asi i z rodinných důvodů nikam dál nejela ( byla jsem moc ráda, že nám před těmi pěti lety místo USA vyšla práve VB ).
nekupovali jste ted byt? to docela obdivuji pustit se do obydli s tim, ze tam budu bydlet rok. ja bych na to nemela silu. tady se uz dve roky hecuji, abych konecne zadala tu knihovnu a furt je neco dulezitejsiho.
Ty, kde se fotím památkou nejsou, ty by zasloužily totální rekonstrukci :-)
Pro nás je zase limitující pes - nechceme ho brát letadlem, aby se nestresoval, takže pouze autem dojezdové destinace :-) Příště už to bude asi dál, protože s největší pravděpodobností za 6 let už s námi nebude...
Půl roku.
Kompletně jsem zařídila do poslední vázy a stejně už jsem začala mít zase cukání zařizovat něco dalšího jak bylo hotovo. Na jednu stranu je mi líto objíždět, protože v bytě je mi fakt dobře a myslím, že se povedl, ale tak už to je. Zrovna v pátek teď odlítáme si prohlídnout dům, co jsme vybrali, tak snad se nám bude líbit jako na fotkách ![]()
To jsou ale docela pěkné starosti
.
Celkem jo, podle fotek už se tam vidím na terásce s nohama v bazénku
Tento způsob léta mi bude asi vyhovovat![]()
Hrozne rada bych zmenila svuj zivot. Ovsem nemam si na co stezovat, ani nevim, co chci zmenit. Jen nejsem spokojena.
Stejne jako se tu nedavno diskutovalo: nasi nevedli k zadnemu sportu, umeni, jazyky, zadne krouzky, nic.... Protoze se motali na zahradce a u nas na vesnici, aby byla babicka spokojena. Pritom jsem dost chytra, jde mi matematika a tak. Na druhou stranu mam nizsi EQ - nevim, jak reagovat na problemy druhych. Snazim se pomoci ale neumim obejmout, utesit (krome svych deti). Malo si verim. Na skolu me dali blizko, abyme meli pod kontrolou. Nikdy mi neverili, ac jsem byla naprosto vzorna.
Zcalo me to stvat az ted, kdyz vozim dceru po krouzcich. A ja zacinam mit pocit, ze kdyby me jen trochu podporili, mohla jsem toho umet mnohem vic.
Manzel podnika, ma zavedenou firmu a me ted stve, ze kvuli tomu ja nemuzu pracovne vycestovat. Deti bych si vzit nemohla a jemu je tu nechat nemuzu.
Proste jsem uvazla na mrtvem bode. Jsem jen vzorna matka, neceka me zadna zmena....
ta doba kdy jsi "jen vzorna matka" nepotrva vecne, takze bud muzes pockat az deti poporostou nebo se na to vysvacnout najmout chuvu/babicku atp a vyrazit uz ted. probrala bych to predevsim s manzelem...
Takže věční kočovníci... To celkem obdivuju, já bych to už hlavně kvůli dětem nechtěla. Ale vím, že zaměstnanci zamini na vyšších postech mají přece jen trochu jiné podmínky, pokud jde třeba o výběr školy, i když se to taky už zpřísnilo. Další věc je, že máte mnohem víc možností kam jet - v našem případě to je Čína, Rusko, Blízký východ ( momentálně Káhira ), Polsko, Slovensko, Německo, Belgie, Francie ( i když tam je to trochu zvláštní post ), Londýn ( ten nově otevřeli právě před pěti lety a je to suverénně nejdražší post ) a USA. Z těch zemí pro nás přichází v úvahu už jenom USA, ale právě kvůli vzdálenosti jsem byla ráda, že to před pěti lety padlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.