Karja jak jsi psala o tom nalitým otci, tak mi teď úplně zatrnulo autonehoda - opilý řidič
navíc snad ještě nějaký vedoucí tábora nebo sportovního oddílu, strašný, strašný, strašný
Karja jak jsi psala o tom nalitým otci, tak mi teď úplně zatrnulo autonehoda - opilý řidič
navíc snad ještě nějaký vedoucí tábora nebo sportovního oddílu, strašný, strašný, strašný
Torrah No hrozný tedy.
Karja my tady jednoho takovýho tatinka taky máme a je to fakt sila, vozí děti bez sedačky kolem hřiště, cizím dětem dává pusu na pusu, na hřišti jejich partička krmí cizí děti chipsama a bonbonama, tatínek smrdí na několik metru ...
Torrah to je fakt hrozný!
Zemřela Dolly Parton. Její originál I Will Always love you bych si nechala zahrát na pohřbu.
Jela jsem rano na ockovani, druha davka proti zloutence A. Vcera mi prislo pripomenuti terminu mailem. Tak tam rano prijdu, na dverich papirek, ze maj tenhle tyden zavreno a pani na vratnici mi rekla, ze uz jsem ten den druha, kdo dneska prisel na ockovani a mel smulu.
A dala mi cislo na infolinku toho ockovaciho centra, ze se tam mam zeptat. Tak se tam snazim dovolat a pozadat, jestli by priste nemohli laskave dat vedet, ze se termin z nejakeho duvodu rusi...
Rozbilo se vicko moji milovane konvicky na cerny caj
Takova pekna kulata sklenena se zlutym plastovym vickem a madylkem. Ten plast se uplne rozlomil a droli se, slepit to nepujde. Nahradni tezko sezenu. Konvicku jsem dostala od tchanovych uz pred skoro 15 lety a nebyla nova, meli ji nekde ve skrini nepouzivanou. Kusy nadobi, co se mi nelibi, drzi a ne a ne se rozbit. A pak se rozbije kousek, ktery mam tak rada!
Marbuša Pro mne je Jolene píseň písní.
A zůstává po ní na Zemi kromě písní i spousta dobrého. ![]()
Friga to si viem predstavit, tiež by mi to bolo ľúto. Holt plast časom degraduje aj bez používania.
slniecko diky! Ono ten plast uz delsi dobu vypadal, ze chatra, ale stejne me to mrzi. Ted jeste navic budu muset shanet novou.
Friga a není to Simax? ty by měli mít náhradní díly
RoSa vubec netusim, ale podivam se. Diky za tip!
Asi to nie je celkom sťažnosť, ale také povzdychnutie . Máme dlhoročných kamarátov, oba pôvodom z východného Slovenska. Sme rovesníci, máme rovnaké politické názory, rovnako staré / už poriadne odrastené / deti, všetci si žijú v zahraničí, naša, a ich dcéra vo Francúzsku, obe rodiny zahradničíme , proste je toho viacej, čo nás spája. Ale dohodnúť si s nimi niečo, to sú vždy nervy, a často to potom aj tak neplatí . Ako včera - naši odišli už dávnejšie, ich deti pred týždňom, a dohodli sme už na začiatku leta, že potom sa stretneme. Takže včera, v piatok som im zavolala, a spýtala som sa, či už sa po návšteve spamätali, a pozvala som ich ku nám . Hej, radi prídu, ale nebudú obťažovať ? Čo byste obťažovali, veď preto vám volám, že vás radi uvidíme. Tak že dobre, ale v sobotu to nepôjde. Tak hovorím ,veď dobre, nemusí to byť zajtra, povedz, kedy sa vám to bude hodiť . A že vraj čo tak v nedeľu: Fajn, nám vyhovuje, a kedy - dopoľudnia, či poobede ? Že ráno ale idú do kostola / je kúsok nad nami, chodia okolo nášho domu / .Tak som navrhla, nech sa idúcky z kostola zastavia, na kávu, to bude akorát dobrý čas, a nemusia merať cestu inokedy ? A zasa kolečko - no ale nebudem ja variť obed, či upratovať, nebudú prekážať, nechceli sme ísť na bicykel ? Ukľudňujem kamarátku, že keď ich pozývame, isto nebudú prekážať, a na bicykel môžeme ísť poobode, či inokedy. Tak naveľa, naveľa sme sa dohodli. Dnes som teda ako sa patrí začala piecť , a pred hodinou mi ona volá - vieš, ale ja budem zajtra variť obed, tak dopoľudnia nie, ale príďte poobede vy ku nám, už pečiem. No aj ja pečiem, opáčila som, veď sme vás pozvali , dohodli sme sa . Ona - a ty už aj pečieš, ale nerob si škodu . Chvíľu sme boli ticho obe, a aby som to ukončila, povedala som, že ich kedykoľvek uvidíme radi, nechám to na nich, nech sa potom ozvú. Možno to nebolo práve najzdvorilejšie, ale už ma fakt vytáča to stále opakované nerozhodnutie, stáva sa to totiž aj pri iných príležitostiach. Koniec-koncov, tým sú Vychodnoiari známi, že nikdy nepovedia priamo áno, alebo nie .Keď ich niečím ponúkate, musíte to zopakovať 3x,4x, než si konečne vezmú, a chyba veliká, ako to ponúkanie z vašej strany po opakovanom odmietnutí nie je zopakované viackrát !
Divný způsoby. Co je k tomu vede?
Na druhou stranu se zas výrazně ušetří
Dám na stůl občerstvení, jednou připomenu ať si každej vezme dle chuti... no když odmítnou, jsou to dospělí lidi - je to na nich.
Blanka takovou jsem mela tchyni. srandovni bylo, ze ona to ocekavala i obracene- nabizela nabizela ale necekala, ze si fakt vezmu, nebo dokonce vsecko![]()
pak kolem toho bylo mrzeni, ale jak jsem takova pomalejsi, vlastne kdyz mi to doslo tak uz mi to zacalo byt uz jedno.
barbucha když mi bylo asi šestnáct, tak jsme jeli se školou na výměnný pobyt do Holandska. Pamatuju si doteď, jak nám učitel v autobuse říkal, že Holandsko na nějaký upejpání nehrajou. Že když nám něco nabídnou a my to budeme chtít, tak ať si to vezmeme. Jinak bysme mohli vyjít naprázdno. ![]()
viktorka_od splavu Ježíš, jak jsou ti lidi různí, moje tchyně zase nabízí, nabízí, fakt upřímně, ale nebere odmítnutí, ona to chápe tak, že ještě nenabídla tu správnou variantu, co by si člověk dal. Takže po 18. odmítnutí něčeho sladkého (nestojím o to) a 12. druhu vína (kojim, mám dítě v posteli, nepiju) už jsem fakt vyčerpaná a nejradši bych šla někam do ticha.
Blanka z ruseni domluvenych akci na posledni chvili jsem vetsinou dost nastvana, ledaze je to neco, o co moc sama nestojim. Ale stejne to nastve, pokud uz neco kvuli tomu zacnu chystat.
To nabizeni a odmitani porad dokola se nekde povazuje za dobry mrav, jako ze hostitel dava najevo, jak chce hosta uctit, a host zas ze neprisel hostitele vyjist. Ale je to otravne a unavne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.