Pripálila som si ruku plechom len kúsok od mojej "karamelovej" jazvy ![]()
Stěžovací vlákno
Dočítavam spätne
K vykradnutiu-krstnú minulý rok vykradli deň po svadbe jej dcéry-na každom poschodí niekto spal a pes vôbec neštekal.
@Noren vypnutá/zapnutá žehlička- toto riešim dakedy takmer denne,ak keď pred odchodom vždy skontrolujem,či som ju vypla (či už tú na šaty alebo vlasy).Obe pritom prenášam do inej miestnosti ![]()
v Recku leje jako z konve a je 17stupnu!![]()
![]()
Nene
ale neboj, to jen osvěží vzduch a bude líp!!!
Aspoň máš čas chodit po obchodech a kupovat sandále!
bohuzel predpoved neni moc pozitivni.![]()
jj to je v planu hned zitra!
![]()
No to mi ani neříkej! Právě tam odjeli naši mladí novomanželé ![]()
Neboj! Během dne, dvou se to zmátoří, ať jsou kdekoli v Řecku.
Do té doby si jistě mají - jako novomanžele - co říct, debužírovat, atd. atd... ![]()
V domě se nám hromadí krabice se zabalenými věcmi, mám pocit, že to nemůžu do pátečního večera stihnout, stejně tak mám pocit, že ty věci nebudeme mít v Praze kam dát, dcera už smutní, já začínám být ze všeho pěkně nervní... ![]()
![]()
Už aby byla sobota večer a já seděla s dětmi na letišti.
zalezi kde jsou,ale cela pevnina dost hruza!
leje,leje stale.
To sem tu snad v tomto obdobi jeste nezazila.Prehanky jo,ale takhle dlouho ne.A prognoza do stredy nic moc a v patek letime domu.![]()
Teda už tak máš z Řecka jen kousek, oproti původnímu plánu a ještě se spikne počasí, to fakt naštve. Přeju ať se vyjasní :)
PS: fuj teď koukám v jak nekřesťanskou hodinou si to psala, o dovolený... smajlíky děsu nemám, neb mobil
on me totiz vzbudil kohout.Na ty vesnicky zvuky si musim par dni zvykat.
To sem rikala presne muzi ve ctyri rano,ze to je od pocasi schvalnost proti me.(tak se smal
)
Aspon nebudu mit vycitky ve meste,ze nakupuju a nekoupu se.![]()
A snad az sem doletime v srpnu na tu svatbu bude lip.
Šmarjá, to důvěrně znám (a za chvíli mě to taky čeká). Přeju pevné nervy, nějak to nakonec vždycky dopadne...![]()
![]()
Kde to proboha jsi???
To muselo být "prima" probuzení.
Závidím svět, existuje-li. kde se nemusí zamykat, nebo se minimálně není třeba obávat, když se zamknout zapomene a být tále ve střehu. Mě to teď nějakou dobu bude strašit a jsem zamykáním a kontrolováním posedlá.
To muselo být "prima" probuzení.
Závidím svět, existuje-li. kde se nemusí zamykat, nebo se minimálně není třeba obávat, když se zamknout zapomene a být tále ve střehu. Mě to teď nějakou dobu bude strašit a jsem zamykáním a kontrolováním posedlá.
Otec žije na juhu USA. Keď som tam za ním bola prvý krát, išli sme nakúpiť, vyliezli z typicky amerického auta, neprehodili smerom k sebe ani slovo a neďaleko postávajúci chlapík sa k nám prihovoril (to je tam bežné...): Vy ste z Európy, však? My že - ako to zistil? Odpoveď: "Zamkli ste auto." ![]()
pevnina,Larisa 160km od Solune,ale je to po celem Recku.![]()
Ale tak sem byla aspon zmapovat kramy
a mam dva svetry,kdyby bylo 40st tak bych je urcite nekoupila.
no jo, dnes jsem viděla počasí na čt24 a tam to zrovna hlásili - mimořádné bouře nad řeckem, tak jsem si na vás vzpomněla :/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí