to jste hodna.
ja si prijela nahrat kosti a tady tohle.![]()
Stěžovací vlákno
tak aspoň tam výhledově pojedete brzy znovu.
já jsem nebyla na dovolené deset nebo víc let. kdybych byla na vašem místě, asi brečím každý den ![]()
i když vás to teda asi neuklidní, ale máte aspoň ten pozitivní výhled. dvakrát se to prostě stát rozhodně nemůže!
tak trochu me to mrzi,ale do mesta musime tak jako tak,takze by mi bylo lito,ze se nekoupem a i to vypada snad nadejne streda,ctvrtek.
Horsi to maji lidi co si zaplatili apartmany,hotely:-/
a nevíte, jaké je počasí na rhodu?
jsou tam známí, i s rodinami, hodně se těšili, jestli jim tam celou dobu prší....![]()
chudáci, tak se těšili.
Soluň není na Rhodu, podle různých předpovědí je na Rhodu ke 30 °C a skoro jasno.
Ano, to bylo skutecne 'prima' probuzeni. Nejvic me stve, ze to ukradene obleceni nejspis skoncilo nekde vyhozene. Prisla jsem o nekolikery saty, z nichz par bylo velmi oblibenych a do dneska mi chybi, nove plavky, ktere jsem mela na sobe jen jednou. Taky tenky kozeny pasek po babicce... To vsechno nejspis skoncilo nekde v popelnici nebo pohozene ve krovi
. A pak to, ze na dovolene nemate zadne obleceni
. Ty ukradene cestovni pasy taky nastvaly, ale ty jsou nahraditelne, navic mi zustala obcanka a muzi ridicak, takze uplne bez dokladu jsme nebyli.
Jinak tady ve Finsku se tolik nekrade, my treba byt jen zabouchavame, mame teda na zamku nastavenou pojistku proti zabouchnuti, ale to je kvuli psovi, ktery by si jinak otevrel (vyradi to z provozu kliku, funguje jen takova otaceci packa, s trochou sikovnosti ty dvere jdou i tak zabouchnout). Na chate auta nechavame odemcena, prisresek s naradim vcetne trakturku a motorove pily se nikdy nezamyka atd. Ale to je prece jen dal od civilizace... Kamaraduv otec bydlel v severni Karelii a tam na vesnici nikdo nezamyka dum, naopak se pri odchodu opre o dvere koste, aby sousedi vedeli, ze nikdo neni doma a je tedy zbytecne chodit na navstevu ![]()
jj dzizisketa ma pravdu.Na Rhodosu neprsi.:-)
"...je tedy zbytečné chodit na návštěvu"!!! ![]()
to je super!!! teda to s tou metlou, nie to s krádežou...
ufff, tak díky za ujištění o bezmračnosti rhodosu:)
těm známým tam fakt přeju vše nej, mám pocit, že to je jejich první mořská dovolená s dětmi, mít ji propršenou by byl fakt pech.
tojo,to by byl.Tak nastesti se jim to snad vyhne.
u nas zase odpoledne priserne lilo.To sem tu fakt jeste nezazila dva dny po sobe,ale zitra uz snad bude lip.Alespon sem uspokojila svoje nakupovaci ja.![]()
Dneska jsem už podruhý dodělávala práci za jednu kolegyni, která se tak těšila na dovolenou, až to sama udělat zapomněla. Ok, jednou člověk zapomene, podruhý si říkám, jestli "nezapomněla" schválně. Však to nějakej blbec udělá ![]()
Malá stížnost z které doufám nebude časem velká. Včera v noci a dnes mi volalo neznámé číslo, dneska jsem to vzala a tam mi retardovaný hlas začal říkat jak jsem nejkrásnější. Zeptala jsem se na jméno a poprosila ať už nevolá. Snad to byla jen malá epizodka.
Nikde veřejně své telefonní číslo ani fotky (kromě jedné tady) neuvádím. Facebook mám pouze pro nemnoho známých, nikoho cizího tam nemám.
taky to číslo jde zablokovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí