Ano, zablokovala jsem a pouštím to z hlavy.
Stěžovací vlákno
Díky moc, to číslo v uvozovkách do google je teda docela dobrá věc. Jde o duševně nemocného člověka, náhodně vytáčí čísla a ženám opakuje jak jsou nejkrásnější. Podle záznamů takto obtěžuje už pár let, už byl i hlášem na policii (volá opakovaně). Takže jasně, číslo blokuji, jiné následky to mít nebude.
Ale řeknu vám, je to docela hnusný pocit... je to můj soukromý telefon, nejsem zvyklá aby mi volal někdo úplně cizí.
Uf, ulevilo se mi za tebe, že to mělo tak snadné a rychlé řešení. Hlavně, že to nebylo osobní, je to hnusný pocit, bát se zazvonění telefonu.
Ja si jdu postezovat, ze se mi uz ZASE zdalo o Parfumanii - tentokrat byl sen o tom, ze se Giulietta rozhodla tady zaregistrovat. Ac v realnem zivote by mi to bylo uplne jedno, v tom snu jsem to strasne prozivala a resila, a probudila jsem se uprostred noci zalita potem.
Uz tu dovolenou fakt potrebuju jako sul...
Zalitá potem z Giulietty
soucítím.. ![]()
Ja jsem si koupila dvoje saty a dost retro, ted tady tak na ne koukam, ze jsou uplne mimo a za tyden je jiste pujdu vratit. Ja jsem tak blba, nikdy si nekoupim nic poradnyho :-) :-).
ja som tolerantna osoba ale pri drzej opici mi trpezlivost dochadza a som rada ze je tu klud ![]()
Uka, my ti je zdrbneme.
mne se posledni dobou velmi casto zda o praci, fakt hluboce se za to stydim. Jinak muj posledni sen byl o tom, ze muj sef si v PC vyjel, kolikrat denne si aktualizuju Parfumanii... a vyhodil me ![]()
No prosim! Taky se vam zda o Parfumanii, i kdyz neprimo - jsem moc rada, ze nejsem sama
Jinak o praci se mi zda tak casto, ze to uz ani neresim - vetisnou nocni mury, ze se neco stalo "mym" detem.
Zalitá potem z Giulietty
soucítím.. ![]()
Vidim, ze me chapete ![]()
Jojo ![]()
ja som tolerantna osoba ale pri drzej opici mi trpezlivost dochadza a som rada ze je tu klud ![]()
Ano, ja tady to prijemne, pratelske prostredi prave velmi ocenuju a byla bych nerada, kdyby ho sem nekdo prisel nicit.
Nezbyva nez doufat, ze se jednalo jen o sen obycejny, a nikoliv prorocky ![]()
Ono by hodne pomohlo, kdyby se urcita jmena nevytahovala, jinak je to jen otazka casu.
mne se posledni dobou velmi casto zda o praci, fakt hluboce se za to stydim. Jinak muj posledni sen byl o tom, ze muj sef si v PC vyjel, kolikrat denne si aktualizuju Parfumanii... a vyhodil me ![]()
pardon, ale ![]()
Beetlejuice?
![]()
Ono by hodne pomohlo, kdyby se urcita jmena nevytahovala, jinak je to jen otazka casu.
Jezis, to snad ne, to bych si neodpustila!!! ![]()
Joooo, si piste ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí