Zas nektery "od vedle" bych rada videla/cetla, jmenovala bych aby prisly, ale pamet mi neslouzi![]()
Stěžovací vlákno
Jsem otrávená..
Přišly mi lodičky. Plné budu určitě vracet. Jak mám ráda špičaté boty, tak tyhle jsou špičaté až moc. Až mi to připomíná tu, snad zaniklou, módu před pár lety, těch superdlouhých, přinadzvednutých špiček. Na produktovce to vypadalo dobře, na noze příšerně.
A druhé, slingback od Gina Rossiho, jsou úplně super, ale zase při chůzi divně vržou.. Jak kdybych chodila po celofánu nebo bublinové folii. Dělá to změkčení na stélce pod patou.
Dcera je má taky a jí to nedělají.
Kruci.. a já se na ně TAK těšila
Takže ted přemýšlím, jestli risknout, že to přestane.. když, já blbec, mám zábrany v nich vyrazit na vyzkoušení pořádně ven, když je možné, že je budu vracet. Abych je jako neochodila.. ![]()
ja som tolerantna osoba ale pri drzej opici mi trpezlivost dochadza a som rada ze je tu klud ![]()
tak ono to bylo taky o tom, že se vždycky našel někdo, kdo na ni či ostatní prudiče reagoval, pak z toho byly únavné debaty na x stran... kdyby je všichni ignorovali (chápu, že někdy to mohlo být těžké), byl by klid, neb by neměly publikum...
VandaRybna?
není to stížnost, ale nevím kam s tím.
dnes se mi zdál nejdivnější sen ever.
zdálo se mi, že jdu na plastiku prsou
!!? přičemž doktor se na ni připravuje na staveništi opravované silnice, a to tak, že má na ponku umělá prsa, která hoblíkem obrušuje do menší velikosti. výsledek byl asymetrický. nakonec jsem si to rozmyslela a řekla mu, že přijdu jindy (ale už jsem na sobě měla nemocniční župan).
eeee....nějaký vykladač snů? ![]()
Kam se na tohle hrabe můj sen o Zarinya a jejím tureckém manželovi!![]()
no ja mam taky nekdy dost uchylny sny ale stydet myslim netreba (jen je teda nikomu az na par vyjimek:-) nevykladam), pry to je bud vyjadreni veci kterych se bojis - takove ty sny ze jdes po ulici a zjistis ze jsi naha je pry v realu strach pred ztrapnenim pred lidmi atp, no a druha kategorie po cem touzis, co ti chybi-ovsem byva to nejakym zpusobem "posunuty", neprvoplanovy, nebo ne vzdycky;-) u snu ktery si pamatuju ten vyznam obvykle najdu
Uka, my ti je zdrbneme.
To snad ani nechceš vidět, ukázala jsem je příteli a ten se ani nesmál, jak to bylo blbý. Prej to nevypadá ani jako žádnej kostým. Na produktovce vypadaly celkem dobře, ale mě neslušej, už je mám připravené v tašce na vrácení.

mně se ty druhý moc líbí, ale těžko říct jak vypadají na tobě když nevím jak vypadáš;-) umím si je představit na opálené tmavovlásce ale ne na sejraté světlovlásce, např. ty první nelíbí ani na fotce.
viktorka_od splavu Ty druhé právě vypadají v reálu trochu jinak, ten spodek je s takovou nabranou podšívkou, takže ta sukně je dost široká. No obojí vypadá blbě, podle mě to sluší možná nějakejm roztomilejm typům nebo naopak nějakejm výraznejm, co ty první šaty prostě unesou.
hm tak to jsem myslela že jsou klasika košilový. škoda
Ty druhý se mi líbí hodně. Odkud jsou?
ty druhý se mi taky líběj hodně, ty první moc ne. Takhle bych řekla, že to jsou univerzální šaty, který musí slušet snad každýmu
To je vtipný, s tou jsem si tě vždycky pletla...
ty první mi přijdou jako zástěra nebo něco :) ale ty druhé jsem si dokonce i zkoušela, ale neslušely mi. asi naštěstí, když znám mužský názor ![]()
koupila jsem si zlevněný vagabondí sandály a uplně strašně mě dřou!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí