Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:05
Reakce na Potrefenáhusa:

koupila jsem si zlevněný vagabondí sandály a uplně strašně mě dřou!!!

Ktery? Zrovna se na jedny chystam.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:07
Reakce na moora:

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:07
Reakce na Noren:

Podobné druhým, jen černo-bílou drobnou kostku jsem si koupila včera ve výprodeji v Promodu. Mlékárna mě nenapadla. Jsou ale klasické košilové, sukně nijak podšitá ani nabíraná není. Bavlna, délka pod kolena.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Ktoré??!!

Aha už vidím :D

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:09
Reakce na Potrefenáhusa:

Aha. Jsem si rikala, ze bych ti od nich eventualne pomohla, ale ja chci ty, co ma Rosa a Nellielovet

Podobny tem tvejm jsem zkousel birkenstocky a taky me rezaly mezi prstama..

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:10
Reakce na moora:

ty neměli :-D

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:10
Reakce na moora:

a ty hlavně nemaj ten drek mezi prstama, takže určitě nedřou

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:11
Reakce na Potrefenáhusa:

To nejste sama. Mám ty jejich s páskem vpředu, ne meziprstní, už druhý rok, pokud nemám prsty namazané krémem, tak mi palce spolehlivě odřou. Jinak by byly fajn, nosím, ale trochu trpím.

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Takže i ty bez dreku dokážou dřít.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:22
Reakce na Noren:

Oboje jsou z Orsay, ty modré jsou z výprodeje, ale ještě tam tuším je 36, 38,40 a ty kytičkové jsou z nové kolekce a měly by být jen na e-shopu. Ušité mi přijdou dobře a kvalitně. Ty sukně si teda musíš představit skutečně výraznější a širší.

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Povolej, jedny mám třetí rok a poslední dvě léta nosim skoro jenom je (letos jsem si koupila další barvu a to rozcházení je teda fakt strašný)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. července 2017 14:58
Reakce na :

Jo to mi povídej, dneska mám na sobě jejich šaty vel. 32 (OK, je to trochu akorát, ale bylo poslední číslo) a včera jsem se tam nemohla narvat do jedněch 34 vůbec a ty modré jsou 34 a ty jsou mi zase velké?

Asi zkusim něco objednat do Zootu, ráda bych něco nového.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:06
Reakce na Karja:

To snad ani nechceš vidět, ukázala jsem je příteli a ten se ani nesmál, jak to bylo blbý. Prej to nevypadá ani jako žádnej kostým. Na produktovce vypadaly celkem dobře, ale mě neslušej, už je mám připravené v tašce na vrácení.

Takhle na fotce nevypadají zle, hlavně ty druhé.

A přidávám stížnost, sousedi mají malé děti a pořídili bazének. Výskání a cákání mi nevadí, ale zato matčiny výlevy (ježiš pusť mě, vona se topí, nech toho, přestaň, z vody, dost, nebo vám to zejtra vůbec nedovolím, necákej, tys neslyšel...) a následný vzteklý dětský pláč. Co když svým výchovným působením taky oblažuju široké okolí?!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:13
Reakce na Potrefenáhusa:

Já jsem si koupila stejný baleríny Bama, jako jsem už měla. Nejpohodlnější boty na světě, miluju je, dá se v nich chodit i na výlet a nic netlačí. Ale už jsou tak strašně hnusný, že i já jsem se v nich styděla chodit :-)) Tak jsem si objednala ty samý a strašně mě dřou! Doufám, že se roztáhnou do podoby těch původních, protože jinak budu fakt naštvaná.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:28
Reakce na Potrefenáhusa:

Tyhle sandaly mam z lonska, jen ten pricny pasek maji s hadim vzorkem. Kdykoli jsem si je vzala, odrela jsem si jine misto ne nektere noze. Naprosto nevyzpytatelne. Takze vubec nepomuze zalepit se tam, kde to minule drelo, protoze tentokrat to 100% bude jinde. Zatim je porad mam, ale dost se bojim je znovu obout.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:29
Reakce na žluťásek:

já jsem ty baleríny od Bamy měla taky, uplně stejný, jako máš, vyhazovala jsem je nedávno, byly fajn

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:29
Reakce na Sweet Potato:

Neboj, ty jseš v pohodě, realizuješ se v nakupování oblečení a parádě, takže nemůžeš být neurotická matka, to si prostě odporuje. Seš pěkná, nastrojená, in a v harmonii!

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:30
Reakce na Kokoska:

no to mi ani neříkejte, zatím jsem v nich došla jen v práci na wc a zpět a auau, přitom v obchodě to bylo uplně v pohodě (se silonovou ponožkou, no)