Ktery? Zrovna se na jedny chystam.
Stěžovací vlákno

Podobné druhým, jen černo-bílou drobnou kostku jsem si koupila včera ve výprodeji v Promodu. Mlékárna mě nenapadla. Jsou ale klasické košilové, sukně nijak podšitá ani nabíraná není. Bavlna, délka pod kolena.
Aha. Jsem si rikala, ze bych ti od nich eventualne pomohla, ale ja chci ty, co ma Rosa a Nellielovet
Podobny tem tvejm jsem zkousel birkenstocky a taky me rezaly mezi prstama..
ty neměli :-D
a ty hlavně nemaj ten drek mezi prstama, takže určitě nedřou
To nejste sama. Mám ty jejich s páskem vpředu, ne meziprstní, už druhý rok, pokud nemám prsty namazané krémem, tak mi palce spolehlivě odřou. Jinak by byly fajn
, nosím, ale trochu trpím.
Takže i ty bez dreku dokážou dřít.
Oboje jsou z Orsay, ty modré jsou z výprodeje, ale ještě tam tuším je 36, 38,40 a ty kytičkové jsou z nové kolekce a měly by být jen na e-shopu. Ušité mi přijdou dobře a kvalitně. Ty sukně si teda musíš představit skutečně výraznější a širší.
Povolej, jedny mám třetí rok a poslední dvě léta nosim skoro jenom je (letos jsem si koupila další barvu a to rozcházení je teda fakt strašný)
Jo to mi povídej, dneska mám na sobě jejich šaty vel. 32 (OK, je to trochu akorát, ale bylo poslední číslo) a včera jsem se tam nemohla narvat do jedněch 34 vůbec a ty modré jsou 34 a ty jsou mi zase velké?
Asi zkusim něco objednat do Zootu, ráda bych něco nového.
To snad ani nechceš vidět, ukázala jsem je příteli a ten se ani nesmál, jak to bylo blbý. Prej to nevypadá ani jako žádnej kostým. Na produktovce vypadaly celkem dobře, ale mě neslušej, už je mám připravené v tašce na vrácení.

Takhle na fotce nevypadají zle, hlavně ty druhé.
A přidávám stížnost, sousedi mají malé děti a pořídili bazének. Výskání a cákání mi nevadí, ale zato matčiny výlevy (ježiš pusť mě, vona se topí, nech toho, přestaň, z vody, dost, nebo vám to zejtra vůbec nedovolím, necákej, tys neslyšel...) a následný vzteklý dětský pláč. Co když svým výchovným působením taky oblažuju široké okolí?!![]()
Já jsem si koupila stejný baleríny Bama, jako jsem už měla. Nejpohodlnější boty na světě, miluju je, dá se v nich chodit i na výlet a nic netlačí. Ale už jsou tak strašně hnusný, že i já jsem se v nich styděla chodit :-)) Tak jsem si objednala ty samý a strašně mě dřou! Doufám, že se roztáhnou do podoby těch původních, protože jinak budu fakt naštvaná.
Tyhle sandaly mam z lonska, jen ten pricny pasek maji s hadim vzorkem. Kdykoli jsem si je vzala, odrela jsem si jine misto ne nektere noze. Naprosto nevyzpytatelne. Takze vubec nepomuze zalepit se tam, kde to minule drelo, protoze tentokrat to 100% bude jinde. Zatim je porad mam, ale dost se bojim je znovu obout.
já jsem ty baleríny od Bamy měla taky, uplně stejný, jako máš, vyhazovala jsem je nedávno, byly fajn
Neboj, ty jseš v pohodě, realizuješ se v nakupování oblečení a parádě, takže nemůžeš být neurotická matka, to si prostě odporuje. Seš pěkná, nastrojená, in a v harmonii!
no to mi ani neříkejte, zatím jsem v nich došla jen v práci na wc a zpět a auau, přitom v obchodě to bylo uplně v pohodě (se silonovou ponožkou, no)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí