Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:31
Reakce na Klara:

A hele, ze by se jeste mohlo nemozne stat skutkem?

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:32
Reakce na Sweet Potato:

tohle je fakt peklo, my máme na vedlejším pozemku ve vnitrobloku zahradu s minihřištěm (místo bazénu je tam trampolína) a přesně, ten řev dětí jsem schopná odfiltrovat a nevadí mi, ale ty rodiče... nejstrašnější byla jedna, co na dítě mluvila strašnou českou angličtinou a neustále ho buzerovala, to už i přemýšlela, že po ní z toho okna snad i něco hodím, aby konečně zmlkla

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:32
Reakce na Klara:

a za jak dlouho to povolí? Neodřízne mi to dřív palec?

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo, taky to znám. Ale minulý týden u nás byla na návštěvě známá, děti od sebe měla staré asi rok a týden (nedoporučuje to mimochodem:-D) a ta byla opačný extrém.  Já jsem z toho trnula hrůzou, ale ona byla asi ráda, že je ráda. Děcka (2 roky a 1 rok) dělala co chtěla, lezla po kamenech, hrabala se v nářadí na stavbě, já už všude viděla rozbitý kolena, přemítala o uzavírkách na cestě na pohotovost a jako začala mi nabíhat taky nějaká neuroza.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:45
Reakce na :

dno nevim, bylo to jen trochu utrpení poslouchat celý odpoledne :-D

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:46
Reakce na Potrefenáhusa:

Já takhle obecně těžko snáším různá hřiště. Děti jsou v pohodě, ječení mi neva. Ale pořád to "pocem, nelez tam seš jak čuně, podívej se na sebe, pojď si umejt pusu, neber mu to, to neni tvoje, neječ, neskákej, neběhej" uáááá. Ale bojim se, že dopadnu stejně. Už teď spousta ideálů padá za své :-))

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:49
Reakce na Karja:

jenze tim buzerovanim a porvavanim jeste nikdo urazu nezabranil. ono je ideal zivotu nebezpecne situace eliminovat (pro coz je nutne neco skutecne udelat ne to resit hubou) a zbytek nechat na detech ony se musi i trochu omlatit:-) vetsina je stejne nahoda/osud- jak kdo chce

49375 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:52
Reakce na žluťásek:

vetsinou to cloveku stejne nejak naskoci podle vlastniho detstvi... a jelikoz moje maminka misto "nelez tam" volavala "lez vejs ty babovko!" tak jsem byla celkem v klidu

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:53
Reakce na žluťásek:

ale zas na druhou stranu, jak tu někdo tuhle psal, že potkal na hřišti tatínka, co klidně nechal chlapečka, aby si po klouzačce sklouznul a zase vylezl nahoru a tak několikrát, zatímco nahoře stála fronta dětí a koukala, až se chlapeček doklouže, aby jim pak tatínek vysvětlil, že nechce narušovat jeho osobnostní rozvoj, to mi snad skoro přijde lepší i to neječ, neskákej atd., nebo minimálně nastejno

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:54

NESNÁŠÍM BALENÍ PŘED STĚHOVÁNÍM!!!!!!!!!!!!!!!! První várka byla v pohodě, ale teď všude zůstávají drobnosti, u kterých nevím, jestli je vyhodit, nebo nechat. Myslím, že zítra už to budu hrnout rovnou do koše.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:57

Je mi to jasný. Tim buzerováním tomu spíš člověk víc připomůže, nebo takový to mateřský leknutí, který dítka ještě víc rozhodí:-D. Takže rozumově je mi to jasný, ale pocitově jsem z těch dítek na staveništi měla husinu:-D

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 20. července 2017 15:58
Reakce na Potrefenáhusa:

Mně přijde fajn nejdřív nechat ty děcka, ať si to vyřeší mezi sebou a teprve pak se do toho motat. Teda pokud se nemydlej kovovejma lopatkama po hlavě samozřejmě :)

Máme tady jednu takovou vysvětlovací paní na hřišti a z tý mi jde hlava kolem. Dokáže třeba patnáct minut do dítěte furt hučet, co by mělo, nemělo, co je pěkné a co není, jak by se jemu líbilo... Uhhh. Přitom ono by si docela pěkně samo hloubilo tunely a vypadá, že by si s radostí od těch keců chvíli odpočinulo. Že to tu paní baví. Já i s kočárem docela ráda vypnu a zírám tupě před sebe, pořád tajtrlíkovat s nějakým chrastítkem je strašně vyčerpávající.

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 20. července 2017 16:20
Reakce na Potrefenáhusa:

a za jak dlouho to povolí? Neodřízne mi to dřív palec?

Tak nějak normálně si myslim, žádný půlroční utrpení :)

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 20. července 2017 16:21

To o těch rodičích a dětech tady mám zrovna online, je mi blbě tak jsem doma a někde vedle v zahradě se děti hrají v bazénu a to vnímám jenom jako takovou kulisu, ale tu jejich (asi matku) co tam hlasitě něco už  hodinu řeší odfiltrovat nedokážu.  Já takové věci většinou moc neřeším, ale teď není kam utéct a zavírat okna taky není momentálně řešení. Tak ale podle řeči by měli začít co nevidět grilovat, tak třeba bude chvilku ticho.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 20. července 2017 16:28
Reakce na Černá kočka:

Nemáme my stejné sousedy?

Poctivě tu zpytuju svědomí, jestli jsem byla taky takovýhle zdroj decibelů, ale asi ne. Sice občas ječím jak viktorka od splavu (pardon;-)), ale ty nejhorší výhrůžky a kletby většinou syčím a šeptám z nejbližší možné blízkosti. Dost to funguje.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 20. července 2017 16:29
Reakce na Karja:

Ó děkuji To si asi vytisknu. Možná i pověsím na zeď.

49375 příspěvků moje polička 20. července 2017 17:20
Reakce na Emerald:

stěhovala jsem se hodněkrát a to, co jsem nakonec sbalila a nevyhodila jsem zcela jistě vyhazovala po vybalení a nejen to. takže radim vyhodit hned:D (implementovat Konmari metodu neni nikdy pozdě;-)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. července 2017 17:58
Reakce na Sweet Potato:

Nemáš zač. Nebo to někdy můžeš zkusit říct mladejm, až ťe budou prudit, takové sebejisté prohlášení je určitě vyvede z míry:-).