Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 20. července 2017 18:13
Reakce na :

Já to sleduju. Tak asi není zvyklá na chladnej a klidnej odpor, víš jak na ní.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 20. července 2017 18:41
Reakce na :

Letíme v sobotu... Zítřek to vyhazování jistí. Kdybyste viděla, kolik popelnic už jsme naplnili my a kolik charity shops jsme už zásobili...

viktorka_od splavu Já už se taky párkrát stěhovala, ale stejně mě vždycky překvapí, kolik toho je. Nejhorší jsou krámy dětí, řekla jsem jim, ať dají na stranu věci, které už nechtějí - vznikla z toho malá úhledná hromádka, zbytek "nutně" potřebují.  

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 20. července 2017 18:49
Reakce na Potrefenáhusa:

a ty hlavně nemaj ten drek mezi prstama, takže určitě nedřou

Ale maj, leč drek mezi prstama je to poslední, co by mě trápilo. Tam to nedře. Mě řeže ten pásek přes nárt, pe-kel-ně! 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. července 2017 19:51

my mame pod barakom ihrisko aj skolku. cez den mi lezu na nervy dospelaci a vecer pubertaci co si pustaju otrasnu hudbu a cvicia tam na preliezkach   esteze ich vzdy stihne okriknut ona zenska nech si to daju tichsie. no ale hulakaju dalej

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 20. července 2017 22:57
Reakce na Emerald:

Manzel to ma uplne stejne. Takze posledni debordelizace probehla v tydnu a dopoledne, aby u toho nebyl. Naplnila jsem temi poklady (z meho pohledu odpadem) skoro celou velkou popelnici  jeste mu budu muset nejak nenapadne probrat kosile, ma jich asi padesat a z toho polovicka pamatuje rane devadesatky (jsou po tchanovi )

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. července 2017 05:58

neskutecne me s..ou v sapeli, protoze na vstupni dvere cekam uz vecnost a ted, kdyz vedi, ze maji byt p. tyden konecne hotove, tak mi opakovane nejsou schopni dat montazni termin a vymlouvaji se na nejakeho jejich zednika, ktery ma udelat bouraci prace a zazdit ty nove dvere.

Me to sakra nezajima, ze nejsou schopni se s nim domluvit a nejake vymluvy typu ze to neni jejich zednik. Pro me je to "jejich" zednik, ja jsem za to zaplatila komplet vcetne bourani, montaze a zazdeni a to nemalou castku a tohle me fakt nezajima. Vcera jsem s nima mluvila asi po ctvrte a koncila jsem slovy, ze mi v patek zavolaji a daji mi navrh terminu nebo budu volat ja jim a to si nejsem jista, ze je zrovna to, co chteji.  a to vubec nemluvim o tom, ze pres leto (!) meli asi tritydenni odstavku ve vyrobe. Vsak jsem taky na dotaz, ktere dvere to presne jsou, rekla, ze ty, co jsem si objednala tak davno, ze už ani nevim, v kterem roce to bylo  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. července 2017 06:24

Opätovná sťažnosť na spoločnosť Slovak parcel service

Minule som rozmýšľala nad tým, prečo si z Manga objednávam veci na predajňu, ktorá ani v našom meste nieje. 

Tak už mi to došlo, dôvod je Slovak parcel service. Minulý týždeň v utorok som objednala, v pondelok mi Mango oznámilo, že zásielka je na Slovensku a poslali mi sledovacie číslo. Podľa sledovania zásielky poslali zásielku v Pondelok večer z BA a ona už 5 dná cestuje 130km. Rovnaká situácia bola aj pred dvoma rokmi. To ešte po doručení do miesta určenia, trvalo spoločnosti ďalší týždeň kým mi to doviezli. 

V Zare(v dobe zliav podotýkam) som objednala v piatok a v utorok som mala zásielku u seba(Zara zmenila DPD na GLS ale aj tak všetko prebehlo v poriadku a pán kuriér mi to dokonca doviezol na druhý koniec mesta)

Rovnako aj COS už objednávku odoslalo a počítam, že v pondelok alebo utorok bude. 

Ešte mi medzitým stihla prísť aj zásielka z Myprotein.

Tak sakra, kde je to Mango!!!!!

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 21. července 2017 07:51
Reakce na :

Ponožky bohuzel nesly,ale oblepila jsem prsty náplastí a vyrazila na ranní 3 km se psem a vypada to,ze to pujde!

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 21. července 2017 08:03
Reakce na žluťásek:

Ale pořád to "pocem, nelez tam seš jak čuně, podívej se na sebe, pojď si umejt pusu, neber mu to, to neni tvoje, neječ, neskákej, neběhej" uáááá. 

Jo, tak to je přesný! Pamatuju si, že jsem kdysi i říkala kamarádce, když si stěžovala, že na ni dítě vůbec nereaguje "a divíš se? Vždyť do něj furt něco hustíš!" Ty děti už to vnímají jako takový šum a vůbec ne jako příkazy. Až budu mít víc času, napíšu něco o Japonské výchově 

jinx  Lituju. Rekonstrukce je radostná práce, ale tyhle věci jsou ubíjející (a že se vždycky najdou nějací pitomci, kteří ti to zkomplikují, historek mám na rozdávání :-/

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 21. července 2017 08:16

Tak jsem od minuleho ctvrtka vyklizela ložnici, tmelila, spárovala, malovala, nakupovala materiál, položila podlahu (mirelon, osb desky, druhej mirelon a dřevo), zalistovala, nastehovala aspon postel, vymalovala chodbu s 5 dveřma a schodištěm, no celou dobu venku ty vedra (a tak aspoň to schlo, když už nic) abych dneska měla konečně volno. A co myslíte? Prší! Asi pujdu nakupovat.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. července 2017 08:28
Reakce na Potrefenáhusa:

Parádní jsou ale!

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 21. července 2017 08:36

Tak teď čtu, že v Řecku proběhlo zemětřesení, doufám, že Zarinya je v pořádku

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 21. července 2017 08:45
Reakce na moora:

jsou bezva a doufám, že až se trochu napijou krve, budou ještě víc bezva

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 21. července 2017 08:46
Reakce na :

voni masakrujou ten druhej prst z boku, cca uprostřed, ale snad se to nějak poddá, ty 3 km jsem v nich ušla v pohodě, jako vím o tom, ale jde to snést

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:01
Reakce na KiKi07:

ty jsi hodna! to bylo od nas hodne daleko,u nas se nic netraslo,ale je to neprijemny pro lidi tam.Nevypada to vubec hezky.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:12
Reakce na rasaNori:

Snad se to rychle vyprší. Co se to stalo té tvé lišce? Není přepracovaná?