Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Hezké náplasti.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:26
Reakce na Sweet Potato:

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:28
Reakce na Potrefenáhusa:

Tyhlenty sandály mám od nich ještě ty původní, prastarý, bez toho příčnýho pásku, nosím je občas, tak furt držej, ze začátku dřely, ale pak se z nich staly nejpohodlnější žáby ever a nevim, co budu dělat, až chcípnou, protože do těch s tím páskem nenacpu svou medvědí tlápu 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:31
Reakce na Ounz:

mně už se líběj taky dlouhý roky, chtěla jsem je kdysi růžovo oranžový

ale voni maj všechny sandály tady toho typu moc pěkný 

a vůbec maj většinu bot pěknejch, no :-D

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:33
Reakce na Sweet Potato:

Má tak nějak všeho dost :D

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:34
Reakce na Potrefenáhusa:

No u nich já si boty vyberu vždycky (a ne jedny) a toho rozhodování pak  ..

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:44
Reakce na jinx:

soucítím. nerada na to vzpomínám, u nás probíhala rekonstrukce celkem v pohodě, díky dobrému výběru stavební firmy, ovšem dveře (a kuchyň, ale ta byla v pohodě) jsme objednávali zvlášť a bylo to naprostý peklo počínaje tím, že kravka neobjednala včas kování a pak měli italové měsíční odstávku (prázdniny, jak jinak), načež se nám její šéf pokusil podstrčit levnější za stejnou cenu a naprosto suverénně tvrdil že je to jako odškodnění, že nám dá dražší za cenu původního (zřejmě nic netušil o google, debil) v téhle chvíli jsem měla chuť to prostě uplně zrušit... no, když dveře s řádným zpožděním dorazily, tak půlka z nich nebyla udělaná správně a pořádně neseděly tudíž jsme si počkali dalších 6 týdnů až vyrobili ještě znovu nový (opravit to nešlo). absolvovat něco takovýho znovu tak radši dám všude korálky;-)

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:52

Tohle jsou přesně momenty,kdy blahorecim manžela, protože on všechno umí a všechno dělá sám. Kdyby nikde,tak tady má můj nehynouci obdiv. Všechno,co na mých fotkách z přírody vidíte,je jeho práce. Navíc neskutečně kvalitní. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:57

No jo no, dvere jsou nejake proklete nebo co  Ja mam na reko samozrejme generalniho dodavatele a tim padem mi odpada spousta starosti. Ale na tech dverich jsme se dohodli, ze si je poresim ja zvlast, uz ted ani nevim proc. Stve me to, pr. stavebnich praci uz zbyva opravdu malicko, ale jsou prave v zadveri a nezacnou, dokud se v sapeli neproberou, preci jen koralky misto vstupnich dveri... a to mam jeste interierove ve specialni uprave, tak me to ceka jeste jednou.  Pak se dodela jedna 30 cm pricka v kuchyni a finito! 

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 21. července 2017 10:00
Reakce na jinx:

njn ty dokončovací práce se táhnou a člověk už je netrpělivej.. ale bude to skvělý určitě, a zařizování... juch!:-)

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 21. července 2017 10:07
Reakce na Dadoo:

závidím, že blahořečíte, protože mě přesně tohle dost leze na nervy, místo toho, aby to udělal někdo jinej, tak se to táhne, crcá se s každým detailem, aby to bylo dokonalý. Vypadá to pak super, ale kdo na to má ty roky čekat? 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 21. července 2017 10:08

Tak jsem se tesila, jak budu mit v sobotu volno. Vcera navecer objednavka na sobotu od tri a dneska rano na sobotu od jedenacti. No, tak se s manzelem holt uvidim az jako kdyby sel z prace. Achjaj. Jeste to s tim systemem musim nejak vychytat.

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 21. července 2017 10:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak super že to s botama vypadá dobře, jsou moje nejoblíbenější a přijdou mi úplně nejhezčí :)

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 21. července 2017 10:22

Jsem dneska schválně šla pěšky přes smíchovské nádraží přes ty zapomenuté tratě abych si natrhala krásný bodláky, takový ty s kouličkama, právě žačaly kvést. A oni je pšechny posekali! Úplně všechny pěkný kytky jsou posekaný, byl tam žlutý žebříček, čekanky, kopretiny a devětsil. To všechno je zplanýrovaný, zato tam zůstalo houští lebedy a čumbrků :-(

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. července 2017 10:26

Já mám taky jednu stížnost na téma rekonstrukce. Včera jsme na stavbě zjistili, že podlaháři sice podlahu položil a vypadá dobře, ale u toho orajbovali část nových oken a dveří na terasu, ale fest, nějakým rozbrusem, vůbec nevím, jestli to půjde opravit, nebo se bude muset část vyměnit.

Přišli jsme na to naštěstí hned, takže to půjde za nima, ale štve mě, že nám to neřekli - nenahlásli to teda ani svýmu šéfovi, takže ten když tam pak po našem telefonátu přijel, tak z toho asi musel být taky dobře na infarkt...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. července 2017 11:19
Reakce na :

Tak dveře, co nejdou vůbec otevřít, jsou taky vyšší dívčí...

Já ty dělníky nemůžu hejtovat nějak povšechně, některý party/jedinci byli fakt super, třeba pan truhlář na kuchyni, co nám dělá i zábradlí, schody a takový dřevěný pódium, si přinesl i vlastní pantofle a chová se k tomu, co tam už ej hotový tak, jako by to bylo jeho vlastní. I ti stavaři na ty hrubé práce byli slušní, tam spíš docházelo ke  sporům oni versus architekt. 

Ale pak přijede jiná parta a udělá tohle... Ad okna - pošleme tam na zkouknutí a posouzení přímo ty lidi od oken, když to půjde opravit, tak to necháme opravit, jinak po nich budeme chtít tu výměnu. Jsou na tyhle případy snad pojištění..

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 21. července 2017 12:28
Reakce na jinx:

aaaaa, sapeli...!  taky čekám, jen na vnitřní dveře a zedníka netřeba. takže chyba bude asi v sapeli