Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 21. července 2017 12:33
Reakce na siouxsie:

klid, ty nase sapeli nebyly;-)

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 21. července 2017 12:38

takže zakleté je objednávání dveří obecně?  jsou to naše jediné vnitřní dveře, takže jsem se zřejmě vyhnula spoustě problémů...

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 21. července 2017 13:21

Byla nás navštívit kolegyně na mateřské. Máme prdíky (za těch 20 min jsme se o prdíkách dozvěděli 15x), jsme naše prdelka, do plínky jsme nasázeli bomby, rodili jsme, plešatí nám vlásky. Krmení před celým kanclem včetně šéfa a dvě plíny v kancelářském koši included. Zvláštní, taková normální holka to bývala...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. července 2017 13:28
Reakce na andulka01:

No ja som si pôvodne chcela sťažovať na to, že si dnes ráno v kancli kolega strihal nechty, ale tak prdíky a plienky v koši to vyhrali. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. července 2017 14:01
Reakce na Potrefenáhusa:

už jsem teda slyšela o boxerovi, který prý pomáhal zlodějům nadšeně vynosit starožitnej nábytek před dům, tak, že si soused myslel, že to jsou stěhováci, ale nevím, jestli si to dotyčná nevymyslela (měla těch zábavných různých historek skoro dost)

spätne dočítavam, a musím potvrdiť, že je to možné. Náš strážny vlčiak, ktorého máme na firme, by ochotne zlodejom poukazoval čo kde máme a nadšene by pri tom vrtel chvostom

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 21. července 2017 14:06
Reakce na :

Návštěva mi nevadí, jsme ultramalá firma a máme k sobě blízko. Ale ten mateřský plurál v každém slově mě fakt uzemnil. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. července 2017 14:13
Reakce na Karja:

Aaaaa, dobře jsme se tu vypsychovaly navzájem. Ale co je mi po tom, stejně sdílím byt a život s tím škodičem, co má všechno na háku, okna na víkend se naučil zavírat asi až po třech letech, takže nějaké vypínání ze zásuvek by mi k prdu bylo:-D :-D.

ako keby si hovorila o mne. Teraz som v takom stave, že k sebe do bytu chodím prespávať tak trikrát do týždňa a vymieňať si oblečenie. Okná som nemala zatvorené snáď už niekoľko mesiacov a o vypínaní spotrebičov ani nehovorím

Ale vystrašili ste ma, to je fakt, dnes po práci si idem zasa vymeniť oblečenie, hodiť sprchu a odchádzam do pondelka,  ale pred odchodom teda tie okná zatvorím a kanvicu a ntb vytiahnem zo zásuvky

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 21. července 2017 14:14
Reakce na :

Tak návštěvě věnujte pouze nezbytný čas a jděte si po svém. Nemohou přeci vyžadovat pozornost když jste je upozornila že nemáte čas. 

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 21. července 2017 14:17
Reakce na siouxsie:

uz to tak vypada:P

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 21. července 2017 14:21
Reakce na paktofonika:

ono uz se to tady objevue po nekolikate, fakt je takovy problem, kdyz si nekdo striha nehty v praci? ja se priznam, ze to taky delam, ne jako vsechny nehty v ramci udrzby, ale jeden, ktery se mi zrovna zlomi/zatrhne a delam to nad kosem, klestickami, ktere mam v kabelce, to je taky eee fuuj?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. července 2017 14:25
Reakce na baltik:

No podľa mňa sa strihanie nechtov má odohrávať doma. Ak to niekto praktikuje u seba v kancelárii fajn, ale uprostred openspace je to fuj. Mne hlavne vadí ten zvuk cvakania, musela som vstať a odísť z miestnosti. 

(išlo samozrejme o komplet manikúru)

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 21. července 2017 14:27
Reakce na palahniukowa:

prehanala som zamerne, lebo mne ta sucasna mantra "rob to, co v zivote chces robit a bavi ta to" pride precenovana a nepochopena a ludia su nasledne sokovani, ze to vsetko nejde podla ich predstav a ziadaju ulavy, vyhody, prip. lutost namiesto toho, aby nejako realne zhodnotili svoje vlastne moznosti a ocakavania - napr. aj spominani absolventi, ktori narazia po VS na tabulkove platy...

Tak jsem si na vás vzpomněla při čtení tohoto článku http://kultura.zpravy.idnes.cz/tajna-historie-twin-peaks-mark-foster-david-lynch-f77-/literatura.aspx?c=A170720_131651_literatura_kiz Studentka žurnalistiky, která  píše o autorovi, jemuž zprzní jméno tak, že ho pak ani nedokáže zpětně vygooglit. Dojde tedy k závěru, že je v ČR nevydávaný a neznámý a samozřejmě to i napíše do článku. A takhle to na Idnesu visí od včerejšího odpoledne. To ani není o nějaké DYS, nýbrž o naprosté nedůslednosti až lenosti.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 21. července 2017 14:33
Reakce na andulka01:

K podobnym projevum jsem od jiste doby tolerantni.od te doby,co jsem rozsirila rady prispevatelek do "detskeho" vlakna, mam pochopeni pro veci,nad kterymi by mi za bezdetna zustal rozum stat.

Napriklad minuly tyden jsem mela rano cestou do prace sraz s nejakou pani,od ktere jsem mela prevzit nejake vybaveni pro dite, na inzerat z druhe ruky. Pribehla tam pani,s kocarem a dvema placicima detma,ovesena taskami se svacinkami a s mrtvicnym vyrazem se omlouvala,ze akorat prisla na to,ze ty veci pro me asi zapomnela pred domem,kdyz zamykala.jeste pred dvema lety bych byla vytocena,ze jsem kvuli neci hlouposti vykonala zbytecnou cestu a musela kvuli tomu zbytecne upravit program v praci,ale ted tomu celkem rozumim

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. července 2017 14:38
Reakce na :

a ty tam máš máša? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. července 2017 14:40
Reakce na :

A tahle pozicka je druhej extrem, stejne protivnej