Uplakánek je krycí jméno pro Parfumanii, doma mu tak neříkám. Doma mu říkám koťátko, myšáčku, žabáčku, ušoune nebo tlusťoušku. ![]()
Stěžovací vlákno
Ty Mayo![]()
no vidíš, každý nějak říkáme svým dětem, partnerům, zvířatům, a někdy i sami sobě, a zpravidla to není to, co je napsáno v rodném listě, ale nějaká zdrobnělina nebo něco, co nám zní hezky... je to totiž naprosto normální...
Hele a není to vlastně jedno? Stejně se ti to nehodí a řekla jsi to. :-)
Myslím, že spíš jsou prostě levné letenky, tak ten dotyčný spojí příjemné s užitečným, udělá si výlet a zároveň tě uvidí. Když si platí hotel, moc bych to nehrotila, prostě mu věnuj nezbytné kafe a jděte si po svým.
Tak tak. Úplně přesně takhle bych to myslela (ale určitě napsala daleko blběji). Nehrabat se v tom, sejít se na kafe, dát tipy na prohlídku, odeslat do víru velkoměsta. Případně přijmout pozvání na večeři třeba do Chelsea, když už by na tom návštěva trvala (a platila) :-)
Pohoda, napiš jí něco hezkýho, ale odmítavýho :-). Jako mami, fakt tě ráda uvidím, ale nemám prostě vůbec čas. Pár dní jsem ti nepsala, protože jsem se to snažila nějak zařídit, ale bohužel to nedám, v tu dobu se ti nemůžu věnovat. Zkusím si najít čas aspoň na kafe/oběd/čaj nebo tak něco. :-)
To vydržíš, zatni zuby a buď milá a jinak ji nech, ať se zabaví.
Aha... tak to je jiná. Ale i tak bych se řídila výše uvedeným. Mám na tebe tolik a tolik času tehdy a tehdy, jindy to nejde. Ukázat místa na mapě, poradit s dopravou a tak. Korektně dát najevo, že máte opravdu hodně práce a málo času.
On člověk prostě občas musí skousnout věci nebo lidi, které nemusí, ale nelze se tomu úplně vyhnout. Viz má vyvdaná rodina na Moravě... jezdila jsem tam čím dál méně, ale občas to bylo nutné, co nadělám.
no ale dobrý...!
brala bych vás za tiskovou mluvčí ![]()
Oho, děkuji mnohokrát! Ono to není úplně vzdálené mé současné profesi, takže až budete mít fakt problémy a spoustu peněz, abyste si mě mohla dovolit, tak pouvažuju! ![]()
tak ja se budu tedy snazit vydrzet s ustriihnutim, az tu protisedici kolega nebude
mimochodem tady a drive na MP jsem se dozvedela tolik veci, co muze byt problem, ktere by mey nikdy driv nenapadly ![]()
povedu to v patrnosti
i když skutečné problémy si docela ráda odpustím...
Já bych asi měla problém s tím napsat něco, co prostě není pravda. Amun ji ráda neuvidí a ani teda není pravda, že jí nepsala, protože se snažila zajistit si na ní čas. Takže bych to tam jednoduše nepsala.
Neumím se moc vžít do takové vztahu s matkou, ale když bych si to převedla na nějakého příbuzného, se kterým z nějakého důvod nechci ty vztahy utnout, tak bych se asi jen krátce omluvila za nekomunikaci (bez zdůvodňování) a navrhla něco pro mě přijatelného, kafe tehdy a tehdy atd.
Amun To, že vás matka chce vidět, tam asi nějakou roli hrát bude, letenky jsou určitě levné i jinam, n jenom k vám. Tak nevím, jestli je to v tom případě čistá sobeckost?
bílé lži jsou přece povolené:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí