aaaaa, sapeli...!
taky čekám, jen na vnitřní dveře a zedníka netřeba. takže chyba bude asi v sapeli 
no az vcera, pote, co mi tri dny slibovali, ze mi sjednaji montazni termin, mi rekli, ze ma vypadek jejich dodavatel kovového cehosi a ze momentalne netusi, kdy se dodavky obnovi. Ja mam tech dveri malo, pr. jsem byt nechala jako otevreny prostor, takze vzhledem k tomu, ze ve smlouve maji smluvni pokutu pocitanou procentem z ceny objednavky, tak bych se vsadila, ze ze vsech nastvanych zakazniku (a ze jich je, to mi sama rekla) dostanou prednost ti, kterí objednali dvere treba desatery, protoze tam na ne dopada smluvni pokuta mnohem vyssi. Proverena firma a ukazala se byt nejslabsim clankem rekonstrukce.
Ja doufam, ze se to hne z mista, nechci tam ty stare dvere. Jednak jsou priserne, ale co hlavne, pri vymene z toho bourani bude tuna prachu a teprve pak se dodela dlazba a steny tesne v zadveri, takze je tam na cca metr od dveri porad trochu staveniste. Tesne za tim bude nova skrin za x desitek tisic a ja ji nenecham znicit, kvuli blbum ze sapeli. Takze jeji montaz se bude muset taky posunout...
atd atd.