Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 01. srpna 2017 22:16
Reakce na Mutziputzi:

Věřím. Po Praze jsem se naštěstí přesouvala už jen metrem.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 00:21

Před odjezdem jsem si koupila v Debenhams košilový šaty, bílý s modrýma cákancema, prostě k vodě jak dělaný... vepředu kryjící kolena, vzadu kapku delší, což se mi líbilo... na omak se mi líbil i materiál, takový plátýnko. Cedulka sice pravila "viskóza", ale však viskóza je taky přírodní materiál, no ni? Dneska jsem je vytáhla na promenádu, po dvou krocích se ze mě pot jen lil! Vůbec se v nich nedá vydržet! I postěžovala jsem si a nahlas uvažovala o tom, že je holt zpátky nepovezu, na což můj gentlemanský společník opáčil, že pokud chci slyšet jeho názor, můžu je vyhodit rovnou teď: "vypadáš v nich že máš dvěstě kilo a snažíš se to schovat"

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 00:49
Reakce na barbucha:

Tak mrtvej už asi je, teď jen vymyslet, kam ho zakopat....

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 00:56
Reakce na 999:

Čekám, až všechny místní nalitiny vodpadnou, a pak ho vodtáhnu do vody.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 07:44
Reakce na barbucha:

Sem s nema :D zacinam mit problem s normalnim oblecenim, asi budu muset nejake kryci zakoupit :D spolecnik se ovsem ozval az po stiznosti, ja bych si ho jeste nechala, treba jako nosice novych nakupu ;)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 08:48

jak to kruci dělaj všechny ty krásý štíhlý holky s krásným opálením, že jsou tak bezposkvrnně krásný 

včera jsem stále ve frontě, přede mnou hromada fakt hezkých holek, krásné vlasy, jako ok, to má člověk od přírody, s tím nic nenadělám. ale ty nohy....já mám nohy úplně samou modřinu, ani nevím, od čeho, škrábance (ty bych i věděla, od čeho, že, pupíku a macíku!), milion štípanců od komárů ve formě různě velkých a různě rudých fleků. i kdybych náhodou neměla stehna jak bílé buchty, stejně bych v těch jejich kraťáskách vypadal děsně. a mám to takhle každý rok. hlavně štípance.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 08:54
Reakce na Jiná Realita:

Tady jich naštěstí moc není, eště to tak!)) Jinak aspoň podle sebe soudím, je to právě tím opálením, to včechny ty žilky, modřiny a štípance jsou mnohem míň vidět. Takový ty blbosti, že je dobrej peeling a masáže a buhví co ani nebudu psát, sama jsem na to líná

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 09:00
Reakce na Mutziputzi:

howgh, opaleni toho nastesti schova hodne.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 09:04

v tom případě okamžitě odjíždím do karibiku

já si ještě stěžuju, že mi opálení ultrarychle bledne a nikdy nevypadám opáleně, i když jsem asi o 150 odstínů tmavší, než v zimě. jsem prostě tak extra bledá, že i když jsem opálená, vypadám jak jiní lidi v zimě  teď mám ruce oproti třeba břichu málem černé, ale v bílém oblečení stále nic moc. takže pak ani ty nohy toho zas tak moc neschovají asi.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 09:08
Reakce na Jiná Realita:

Kým sa do toho Karibiku dostaneš, odporúčam sprej na nohy. Ja sa tiež neopálim a ak aj trochu áno, tak nikdy nie na nohách , už asi aj viem prečo, tak úprimne súcitím.

20970 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 09:18
Reakce na slniecko:

Jj, takový ty silonky ve spreji, Sally Hansen za pár šupů v drogériích to maj.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 09:36
Reakce na Jiná Realita:

Haha v zimě jsem jak ředitel vápenky, v létě mívám opálené nohy od kolen dolů (stehna nikde neukazuju neb není o co stát), letos jsem si díky břichu koupila tankiny, ono že to až teď vypadá jako těhotenské břicho, doteď to bylo spíš jako OTP (ozdobný tukový pás). Nejlepší jsou nohy z vrchu, volně se mi přeopalujou podle bot které zrovna nosím, měla jsem vypálené sourcy, potom přes ty bílé obdelníky se do tmava přeopálily gizehy, pak zase sandále :D ale jinak obličej ramena a ruce mám fakt tmavý, ale mně to stejně jak přestanu chodit na slunce hned vybledne. Ovšem co jezdíme v zimě na skály na jih, bývám opálená i leden únor :D jsem zvědavá jak letos s miminem...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 09:36
Reakce na Mutziputzi:

Hej, trebárs tie.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 10:14
Reakce na :

Záleží aký je rozpočet. Ja mám všetky spotrebiče Bosch a som veľmi spokojná. Ak by som mala vyšší rozpočet tak si určite kúpim Miele. 

20970 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 10:20

Zlaty dedkove nez resit neci pracku, to ma vylozene grady a je to neuveritelne zajimavy a ctivy

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 10:29
Reakce na :

Já mám starší model LG (bez páry) a ok. Teď, kdybych kupovala novou, investovala bych do miele. Ale vona ta potvora drží..nemám ale vrchem plnitelnou

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 10:31
Reakce na :

docela vám doporučuju se na ně jít někam podívat, jestli jste z Prahy, tak Alza byla na houby (vystavenejch jich maj málo, lepší o něco to bylo ve velkoskladu v Počernicích), docela vystavený to má Datart.

Já jsem si vybrala na netu něco a naživo mi to přišlo blbý a naopak

(máme Bosch, ale s normálním plněním)