Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:24
Reakce na barbucha:

Já ne, ale schylovalo se tady k všelidovýmu plebiscitu

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:30
Reakce na Mutziputzi:

Možná bych ještě mohla diskusi obohatit sdělením, že jsem si právě přemáchla spoďáry - v ruce...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:32
Reakce na barbucha:

Proto radši vždycky vozim počet dnů x dva, člověk nikdy neví))

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:38
Reakce na Mutziputzi:

To je jasný, ale já na cestách nesnáším skladování použitýho prádla. Kdyby mi měly ruce upadnout...

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 13:41
Reakce na barbucha:

Jo a ještě horší je skladování nepoužitýho prádla! Když člověk polovinu nevezme na sebe, jenže stejně už se to i jen tím balením trochu zajede, takže to doma stejně vypere.

Ale já se snažim všude na kratší cesty lítat s příručním zavazadlem, takže taky peru.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 15:29

Jsem si pustila pusu na špacír zase! Já si na to dávám pozor, ale stejně. Problém není v tom obsahu, co vim, ale v tom, že znám v práci příliš lidí a pak je určitá pravděpodobnost, že se to poskládá dohromady a je to. Řešení je si s nikym vůbec nepovídat, protože to jsou fakt takové konverzační kraviny, ale už mě nedojde, že ten zná toho, ten zase tohodle a pak z toho akorát tak přemejšlim, co udělám, až se to kolečko spojí. Grr jsem pitomá, od teď se bavím jen o jídle a vaření a nikdy ne v práci o práci!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 17:00
Reakce na :

:-DTo, že je někdo kráva většinou neříkám a u toho si navíc představuji konfrontaci typu: tak vy jste o mě říkala, že jsem kráva? Jo říkala a hotovo. Tam jde odpovědnost přímo za mnou, nevadí, že mě někdo napráská. Horší je říkat, že ten a ten říkal, že ta a ta je kráva. A něco podobného se mi povedlo,...grr...Ale to je jedno, aspoň půjde přístě všechno mimo mě a budu mít čistou hlavu:-).

Online Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 17:02
Reakce na Karja:

no já tohle znám, bohužel si nemůžu pomoct, ale taky o svých známých a kamarádech dost mluvím a pak trnu, že se ty lidi třeba někde seznáměj a příhody se propojej (už se mi to stalo)

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 18:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Mam to stejne a nedam si pokoj a nedam :( neni to pomlouvani, nekdo se me na neco ohledne nekoho zepta ja odpovim jenze jak se to spoji dala bych si do zubu nekdy, fakt.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 20:58
Reakce na Karja:

mam to stejne a taky si nedam pokoj a pritom si to porad slibuju, ze uz nebudu nic rikat a jen poslouchat ale to se neda

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 21:05
Reakce na :

tak to je fakt dobrý:-) nj a mám to stejně, samozřejmě. se dycky tluču do hlavy ale dlouho mi to nevydrží:-)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 21:33

deti mne prisly pozadat, abych jim po vylezu z vany zavrela okno v pokoji, protoze jim je zima(!). je tady teda 28,5 v tom pokojicku se mozna uz dohrabeme k 27C, nevim, nemam tam teplomer. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 21:40

Tak buď jsem to přehnala s tím mácháním spoďárů nebo se skotačením (ve vodě s balónem, aby nevznikly pochybnosti!), páč odpoledne mě chytla ukrutná bolest levý ruky od ramene až pod loket... hnout s ní nemůžu bezbolestně ani po dvou brufenech, nebejt ohledů na zřítelnici, tak vyju jak šakal. Doufala jsem v infarkt, že to bude aspoň rychlý...

Co to jako má bejt?! A co s tím? Mám tady celou lékárničku samozřejmě, a noc pořeším asi diclofenacem nebo mydocalmem...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 21:42
Reakce na barbucha:

záleží, co vás bolí. sval, šlacha, těžko říct, kost, kloub a vystřeluje to?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 22:01

V našem vnitrobloku má zahrádku hospoda. Od června do konce srpna se každou středu od 18. hodiny rozezní tóny, které vyluzuje objednaná živá kapela ( pokaždé stejná). Dokud hráli megahity Věď mě dál, cesto má a Alenka v říši divů, pouštěla jsem to jedním uchem tam, druhým ven. Před chvílí jsem prošla kolem kuchyňského okna a právě tam někdo zabíjel Pink Floyd. Kde berou ti "interpreti" tu drzost? Jako dobře, byla to The Wall, kterou nemám rada, ale i tak. Trochu sebereflexe, pánové...