Já ne, ale schylovalo se tady k všelidovýmu plebiscitu![]()
Stěžovací vlákno
Možná bych ještě mohla diskusi obohatit sdělením, že jsem si právě přemáchla spoďáry - v ruce...
Proto radši vždycky vozim počet dnů x dva, člověk nikdy neví))
To je jasný, ale já na cestách nesnáším skladování použitýho prádla. Kdyby mi měly ruce upadnout...
Jo a ještě horší je skladování nepoužitýho prádla! Když člověk polovinu nevezme na sebe, jenže stejně už se to i jen tím balením trochu zajede, takže to doma stejně vypere.
Ale já se snažim všude na kratší cesty lítat s příručním zavazadlem, takže taky peru.
Jsem si pustila pusu na špacír zase! Já si na to dávám pozor, ale stejně. Problém není v tom obsahu, co vim, ale v tom, že znám v práci příliš lidí a pak je určitá pravděpodobnost, že se to poskládá dohromady a je to. Řešení je si s nikym vůbec nepovídat, protože to jsou fakt takové konverzační kraviny, ale už mě nedojde, že ten zná toho, ten zase tohodle a pak z toho akorát tak přemejšlim, co udělám, až se to kolečko spojí. Grr jsem pitomá, od teď se bavím jen o jídle a vaření a nikdy ne v práci o práci!
:-DTo, že je někdo kráva většinou neříkám a u toho si navíc představuji konfrontaci typu: tak vy jste o mě říkala, že jsem kráva? Jo říkala a hotovo. Tam jde odpovědnost přímo za mnou, nevadí, že mě někdo napráská. Horší je říkat, že ten a ten říkal, že ta a ta je kráva. A něco podobného se mi povedlo,...grr...Ale to je jedno, aspoň půjde přístě všechno mimo mě a budu mít čistou hlavu:-).
no já tohle znám, bohužel si nemůžu pomoct, ale taky o svých známých a kamarádech dost mluvím a pak trnu, že se ty lidi třeba někde seznáměj a příhody se propojej (už se mi to stalo)
Mam to stejne a nedam si pokoj a nedam :( neni to pomlouvani, nekdo se me na neco ohledne nekoho zepta ja odpovim jenze jak se to spoji
dala bych si do zubu nekdy, fakt.
mam to stejne a taky si nedam pokoj a pritom si to porad slibuju, ze uz nebudu nic rikat a jen poslouchat ale to se neda
tak to je fakt dobrý:-) nj a mám to stejně, samozřejmě. se dycky tluču do hlavy ale dlouho mi to nevydrží:-)
deti mne prisly pozadat, abych jim po vylezu z vany zavrela okno v pokoji, protoze jim je zima(!). je tady teda 28,5 v tom pokojicku se mozna uz dohrabeme k 27C, nevim, nemam tam teplomer. ![]()
Tak buď jsem to přehnala s tím mácháním spoďárů nebo se skotačením (ve vodě s balónem, aby nevznikly pochybnosti!), páč odpoledne mě chytla ukrutná bolest levý ruky od ramene až pod loket... hnout s ní nemůžu bezbolestně ani po dvou brufenech, nebejt ohledů na zřítelnici, tak vyju jak šakal. Doufala jsem v infarkt, že to bude aspoň rychlý...
Co to jako má bejt?! A co s tím? Mám tady celou lékárničku samozřejmě, a noc pořeším asi diclofenacem nebo mydocalmem... ![]()
záleží, co vás bolí. sval, šlacha, těžko říct, kost, kloub a vystřeluje to?
V našem vnitrobloku má zahrádku hospoda. Od června do konce srpna se každou středu od 18. hodiny rozezní tóny, které vyluzuje objednaná živá kapela ( pokaždé stejná). Dokud hráli megahity Věď mě dál, cesto má a Alenka v říši divů, pouštěla jsem to jedním uchem tam, druhým ven. Před chvílí jsem prošla kolem kuchyňského okna a právě tam někdo zabíjel Pink Floyd. Kde berou ti "interpreti" tu drzost? Jako dobře, byla to The Wall, kterou nemám rada, ale i tak. Trochu sebereflexe, pánové...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí