Chodí do solárka, kašlou na varování lékařů
. My "vápenky" budeme mít pleť bez vrásek i v pozdějším věku (útěcha z donucení
).
Stěžovací vlákno
osobně bych vyloučila značky se kterýma nemám dobrou zkušenost (jako lg, whirpool apod), ev. to rovnou zúžila na značky se kterými mám přímou a dobrou zkušenost:-) a pak se šla kdyžtak mrknout na nějakou z těch co vypadnou po zadání podmínek:
Ja teda ne, ja chodim do kolagenaria a poctive se smazim venku, nemazu se bud vubec nebo u more olivovym olejem, vrasky nic hroznyho, ja bilou kuzi nesnasim
Muzeme se vsichni holou vetou vyjadrit co mame za pracku? Ja to treba nevim, ale to je utrpeni toto, pojdme radsi kolena ne?!
tak mně osobně je jedno jak vypadá (je ve sklepě) i počty čudliků, takže bych nikam nechodila, ale když máš takový požadavky:-)) páru fakt nevím. já stejně nakonec používám tři programy a máchání navíc a šlus. ostatního si prostě nevšímám, nejsem hračička:-)
tak až si umažeš kolena kdo to vypere, ha?! maminka?;-)
Faktem je, že mi strašně dlouho prala a žehlila babička, jí to baví...řikala)) Jinak moje pračka mi zahraje takovou líbivou písničku když dopere, víc o ní nevim ;-)
no ale to je náhodou fajn funkce. jsme před časem řešili že by mohla zavolat.. (pračka), ale bylo to tak komplikovaný že jsme se na to vykvajzli. sušička pípá ale beztak to neslyšim:-/
Ja myslela babicka:-), jo dobra funkce, ta i zavola no))
tak babička je samozřejmě úplně ta nejlepší funkce![]()
ty jo nevim, mně stačí, když mi občas něco vypere máma a dává tak strašně aviváže, že to z toho pak peru naněkolikrát
Máme asi stejnou matku ![]()
Jiná Realita Opálení plus nějakej samoopalovák do toho.
Nejhezčí opálení jsem měla, když jsem se normálně přirozeně opalovala a ještě to vždycky doladila samoopalovákem nebo krémem s kapkou samoopalováku. Ono to trochu i kryje a dělá to fakt takovej jednolitej opálenej odstín jak z katalogu. Ovšem letos nemažu, mám teď v létě různé lékaře a procedury a nerada bych, aby fleky na nějakejch méně viditelných místech zaregistroval někdo jiný než já, plus to, že zapomenu, že jdu druhý den k lékaři a tam mu ta bílá prostěradla zažlutim...no to radši letos bez barvy....
"jak to kruci dělaj všechny ty krásý štíhlý holky s krásným opálením, že jsou tak bezposkvrnně krásný"
No prostě jsou krásný a štíhlý. A mladý.
Já se mažu padesátkou a vypadám jak Stará stanová kůže. Mastná. A grínpísáci mě tahaj zpátky do moře.
Sem se lekla, že jdeš sdělit co máš za pračku!
Neni to opalovaci nastrik? Neco jako solarko, ale nastrika se barva. Zname dcera na to chodi, pry to u mladych holek frci.
Sem se lekla, že jdeš sdělit co máš za pračku!
Tak jestli to opravdu chcete vědět... ![]()
Hlavne sa pri výbere nespoliehaj na heuréku. Maju tam častokrát chybne parametre. Radšej sa vždy pozri na stránku výrobcu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí